De beste strendene i Villajoyosa

Villajoyosa strender

Strendene i Villajoyosa i Spania. Er badetøyet pakket, og du er klar for strandlivet i Villajoyosa? Kanskje du lurer på hvilken strand som er den beste, eller hvor du finner en privat vik hvor du kan sole deg i fred og ro. Her tar vi for oss alt du trenger vite om strendene i Villajoyosa.

VillajoyosaCosta Blanca kysten har over 3 kilometer med strender, en vakker marina, en strandpromenade langs stranden i sentrum, og de ikoniske multi fargede husene til fiskerene. Villajoyosa`s strender er helt fantastiske, og flere har det europeiske Blue Flag som indikerer en god kvalitetsstandard på stranden og dens fasiliteter.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Villajoyosa i Alicante provinsen har beholdt sin opprinnelse som en liten fiskehavn, strendene er uberørt av utviklingen. Her finnes det fine brede sandstrender og små bukter som tilbyr privatliv og pauser fra vinden. Villajoyosa er en smak av det virkelige Spania, og strendene er definitivt verdt å komme på ferie for. Hvis du vil ha litt action og ting å gjøre er det strender med fasiliteter som fotballbaner med mål, volleyballnett, windsurfing utleie, strandbarer, kafeer og restauranter.

De beste strendene i Villajoyosa

Det sier nesten seg selv, men vi må nevne det – været og klimaet i Villajoyosa er utmerket. Med over 300 soldager i året, er det mange muligheter til å nyte strender i Villajoyosa – selv om vinteren kan det være veldig hyggelig, selv om det for kaldt for en svømmetur. Her tar vi for oss de beste strendene i Villajoyosa i Spania. Se også strandguide Costa Blanca og oversikt over de beste nudiststrendene på Costa Blanca

Playa Bon Nou i Villajoyosa

Strand Villajoyosa Playa Bon Nou
Denne lille stranden i Villajoyosa ligger i en bukt godt beskyttet av et heng i hver ende. det er derfor alltid rolig sjø ved denne stranden. Stranden består av sand og småstein. Sjøen er rolig og skjermet mesteparten av året og grus og sandstranden strekker seg 237 meter innerst i bukta. Stranden ligger i den sørlige delen av byen i nærheten av boligfeltet Montíboli. Det er ingen promenade men området rundt byr på mange parkeringsplasser.
Stranden har blå-flagg med vaskestasjoner, badevakt service og snackbar.

Strandlengde: 237m
Gjennomsnitts strandbredde: 50m
Besøksnivå: Middels

Playa Paradis i Villajoyosa

Strand Playa El Paraiso i Villajoyosa
I tillegg til en fantastisk strand i sentrum av Villajoyosa med alt av servicefasciliteter, finnes også en rekke mindre strender som også er verdt et besøk som for eksempel Playa Paradis. Stranden har en blanding av sand og småstein. Den ligger naturlig til med lett adgang for bevegelseshemmede. Dette er en god sandstrand med flotte palmer, like sør for Villajoyosa, og er en av de mest populære strendene. Det treffende navnet Playa del Paraíso er et naturområde som består av sand og stein. Om sommeren er det relativt rolig her, med bare et moderate antall brukere. Sin isolerte beliggenhet gjør det perfekt for en rolig svømmetur. Strandens viktigste tjenester er en snackbar, gratis parkering i nærområdet, solseng og parasoll utleie, fot vaskestasjoner, badevakter, og en gang- og sykkelsti.

Strandlengde: 719m
Gjennomsnitts strandbredde: 45m
Besøksnivå: MiddelsStranden Raco del Conill i Villajoyosa

Nudiststrand Raco del Conill i Villajoyosa
Nord for Villajoyosa og nær Benidorm ligger Raco del Conill stranden. Dette er en naturiststrand for folk som ønsker å sole seg og bade naken. Omgitt av en urskog, det turkise vannet og en utrolig utsikt, er den intime 160 meter lange stranden anerkjent som en av Villajoyosa`s naturist strender. Adgang til stranden starter fra den gamle Villajoyosa Casino og fører til en liten parkeringsplass. Derfra vil en velkonstruert gangvei ta deg til stranden.

Stranden Playa Centro i Villajoyosa

Stranden Playa Centro i Villajoyosa
Dette er den største stranden i sentrum av Villajoyosa. En herlig bred sandstrand med palmer støttet av en fotgjenger promenade med restauranter. En strand som har fått utmerkelsen blått-flagg, og er utstyrt med alle de fasiliteter man forventer på en førsteklasses strand som vaskestasjoner, snackbar, pedal-båtutleie, lekeplasser og anlegg for sandvolleyball og strandfotball. Stranden er godt egnet for funksjonshemmede.

Stranden L’Esparrelló i Villajoyosa

Nudiststranden Esparello i Villajoyosa
To kilometer sør for sentrum av Villajoyosa gjemt mellom klippene som grenser til en av de mest kjente luksushoteller i området, er Esparrelló stranden en diskret bukt. Strandens luft av eksklusivitet gjør den til en av de mest høyt ansette nudiststrendene på hele Costa Blanca.

Andre populære strender i Villajoyosa

Stranden La Caleta i Villajoyosa ligger sør for Villajoyosa, og dette er en steinstrand som betjener de kjente hotellene Euro Tennis og det berømte femstjerners hotellet El Montiboli.

Stranden De Torre ligger nord for Villajoyosa, og er vanskelig å finne, så det er en god strand å unnslippe folkemengdene. Torre stranden er generelt ruglete, og har en egen strandbar.

Stranden Varadero er den populære stranden like nord for sentrum og havnen. God kvalitet sandstrand, med en egen strand bar.

Stranden Xarco er den sørligste stranden i Villajoyosa, og er kjent for det berømte vakttårnet Xarco. Ligger i området av Tossal del Mar.

Kart over strendene i VillajoyosaTrenger du leiebil til ferien i Villajoyosa?Villajoyosa – Gode tips og lenker
Uteliv i Villajoyosa
Restauranter i Villajoyosa
Shopping i Villajoyosa
Strender i Villajoyosa
Klima i Villajoyosa
11 Topp plasser du må besøke i Villajoyosa i Spania
Leiebil i Villajoyosa
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania