Restaurant i Villajoyosa

Villajoyosa restauranter

Restauranter i Villajoyosa i Spania. Ut å spise middag eller lunsj i Villajoyosa, og trenger tips til noen gode restauranter for en perfekt kveld med venner og familie? Alt du trenger vite om gode restauranter i den koselige fiskelandsbyen Villajoyosa.

Spanias gastronomiske tradisjoner er et resultat av de mange folkeslag og kulturer som har krysset og bebodd landet gjennom årene. Jordens fruktbarhet, et godt utgangspunkt for et frodig innlandskjøkken og en mer sjøpreget matkultur langs kysten. Her venter det utsøkte tradisjonelle retter i alle landsdeler, det samme gjelder for Villajoyosa langs Costa Blanca kysten i Spania.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Paella heter nasjonalretten i Spania, og den består av riktig så frodige ingredienser. Diverse skalldyr blandes med både fisk, fugl og blekksprut, noe som blandes med blant annet ris, olivenolje og grønnsaker. Akkurat hva man har i retten vil variere veldig, men dette er altså utgangspunktet for en rett som har spredt seg langt utenfor landegrensene.

Ettersom hver av Spanias regioner har sine egne regionale spesialiteter, er det vanskelig å si at det er kun en nasjonalrett i Spania. Historisk ble Spania delt inn i små kongeriker; hver med sitt eget språk, kultur og mat. Dette gjelder også for byene i Alicante provinsen. Selv i dag, er Spania fortsatt delt inn i 17 Autonome regioner, hver med sin egen unike nasjonalrett. Det er imidlertid et par retter som er blitt en slager over hele Spania, og noen også internasjonalt. Det samme gjelder for Villajoyosa, som også har sin egen variant av Paella.

Beste restauranter i Villajoyosa

For lokale spanjoler er mat det samme som sosiale samlinger med familie eller venner, og det tar ofte mange timer å spise både lunsj og middag. Dette vil du oppdage hvis du en gang spiser middag med ekte spanjoler. Går du på spanske restauranter i Villajoyosa er det derfor ofte veldig høylytt og med mange diskusjoner. Måltidene er gjerne senere enn vi er vant med, og spesielt middag om sommeren inntas veldig sent på kvelden, gjerne mellom klokken 20.00 til og med midnatt.

Restaurant La Pentolaccia

Restaurant La Pentolaccia i Villajoyosa
Restaurant La Pentolaccia tilbyr en middelhavs gastronomisk opplevelse og spesialiserer seg på italiensk og marokkansk mat. Interiøret i restauranten er koselig og stemningen er hyggelig. La Pentolaccia restaurant er et bra sted å gå fra lunsjtid til ut pa kvelden. I tillegg til sin attraktive middags meny, har restaurant La Pentolaccia et variert utvalg av øl og vin.

Kontaktinformasjon La Pentolaccia
Adresse: Carrer Cervantes, 50 03570 La Vila Joiosa Spania
Telefon:
Facebook: www.facebook.com/La-pentolaccia

Restaurant Emperador

Restaurant Emperador i Villajoyosa
Innenfor Hotel Montiboli i Villajoyosa finner du den elegante restauranten. Med middelhavsmat som signatur, og innslag av en variert meny med alt du kan tenke deg fra ferskfiskmarkedet, er dette restauranten i Villajoyosa du burde prøve for et utmerket fiskemåltid. I tillegg til en smakfull meny, kan du på Restaurant Emperador også nyte en fantastisk utsikt over havet. Den perfekte setting for en god restaurant opplevelse.

Kontaktinformasjon Emperador
Adresse: Partida Montíboli S/N 03570 Villajoyosa Spania
Telefon: 965 89 02 50
Nettside: www.montiboli.com/emperador.html

Restaurant Casa Elordi

Restaurant Casa Elordi i Villjoyosa
Restaurant Casa Elordi ligger i Villajoyosa, og denne tradisjonelle restauranten tilbyr middelhavsmat med kreative innslag. Blant dens omfattende menyen finner du retter som inkluderer tapas, fersk fisken, kjøtt og ris retter. Casa Elordi er en perfekt restaurant hvis du vil nyte en matopplevelse som du ikke vil glemme.

Kontaktinformasjon Casa Elordi
Adresse: Avenida Rey Juan Carlos I, 3 03570 Villajoyosa Spania
Telefon: 966 85 26 63
Nettside: www.restaurantecasaelordi.comRestaurant La Caña de España

Restaurant La Caña de España i Villajoyosa
Restaurant La Caña de España ligger på strandpromenaden i Villajoyosa. Dette er en restaurant med bare uteservering, og sitteplassene varierer etter hvordan været er for dagen. Eieren Matteo kommer opprinnelig Italia, og starten denne restauranten i 2013. Restaurant er spesialister og har et godt utvalg av Tapas. Rettene er få og smakfulle, og passer ferfekt hvis du er litt småsulten, eller vil ha en snack til en kald øl. I tillegg til tapas har restauranten et godt utvalg av fisk som de får levert fersk hver morgen. Dagens fiskerett er å anbefale. Denne restaurante kan virke enkel, men maten er kjempegod, og vi kaller det en liten juvel i jungelen av restauranter som tilbyr den kjedelig turistmaten.

Kontaktinformasjon La Caña de España
Adresse: Avenida del puerto N° 48 Local 4 Edificio Don Paco, 03570 La Vila Joiosa, Alicante
Telefon: 602 92 31 18

Restaurant La Caravelle

Restaurant La Caravelle i Villajoyosa
Restaurant La Caravelle eies og drives av Freddy som opprinnelig kommer fra Frankrike. Han har tidligere jobbet i Norge og snakker meget godt norsk. Restauranten tilbyr dagens meny for €16 i tillegg til en rikholdig a la carte og tapas meny. Prisene er høyst akseptable til en restaurant i toppklasse. Kjøkkensjefen har tidligere jobbet i Frankrike flere år, på restauranter som har Michelin-stjerner. Kvaliteten på maten er utmerket, og man merker at dette er en stjernekokk, både på smak og presentasjon.

Kontaktinformasjon La Caravelle
Åpent 13:00-15:30 og 19:30-22:30 (stengt søndag kveld og mandag)
Adresse: Av. del Port, 35, 03570 Villajoyosa, Alicante
Telefon: 965 89 44 35
Nettside: www.restaurante-la-caravelle.com
Facebook: www.facebook.com/lacaravellevillajoyosa

Kart over restauranter i VillajoyosaTrenger du leiebil til ferien i Villajoyosa?Villajoyosa – Gode tips og lenker
Uteliv i Villajoyosa
Restauranter i Villajoyosa
Shopping i Villajoyosa
Strender i Villajoyosa
Klima i Villajoyosa
11 Topp plasser du må besøke i Villajoyosa i Spania
Leiebil i Villajoyosa
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania