Barer og nattklubber i Villajoyosa

Uteliv Villajoyosa

Uteliv, barer og nattklubber i Villajoyosa i Spania. Skal du ut på byen i Villajoyosa og trenger tips til de beste puber og diskoteker for en hyggelig kveld med venner og familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om utelivet i Villajoyosa, enten du er på jakt etter en rolig bar hvor du kan nyte noen gode drinker, eller du vil danse natten lang på en av områdets beste nattklubber.

Villjoyosa ligger perfekt til ca 30 minutter fra Alicante flyplass. Villajoyosa er et populært turiststed som hovedsakelig appellerer til familier som elsker å leie en av de mange fargerike leilighetene i byen, og vil nyte livet i rolige omgivelser. Av denne grunn er nattelivet mer orientert mot en spasertur strandpromenaden om kvelden, og ta et par drinker eller spise ute på av de mange fantastiske restaurantene i Villajoyosa.Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Langs de fantastisk flotte strendene i Villajoyosa vil man også finne chiringuitos. En chiringuito er vanligvis en bar, som selger hovedsakelig drinker og tapas, i mer eller mindre provisoriske bygg på en stranden. Chiringuitoene er kun åpne i sommerperioden, men finnes knapt en bedre måte å nyte solnedgangen med en drink i hånden på stranden.

Beste barer og nattklubber i Villajoyosa

Beste barer og puber i Villajoyosa
Selv om Villajoyosa er et rolig ferieparadis, finnes det alikevel mange barer, og puber hvor man kan gå ut med venner og familie for en hyggelig kveld på byen. Hvis du tar en titt på kartet som du finner under, vil du se en oversikt over barer i Villajoyosa, samt beliggenhet, og kundeerfaringer.

Er det store diskoteker og et massivt folkeliv man er ute etter, ligger turistmagneten og partybyen Benidorm bare 10 minutter unna med taxi. I Benidorm finnes alt man kan tenke seg, og her kan man danse på en av de mange nattklubbene ut i de små morgentimer.
Benidorm har et rykte for å være den viktigste party hovedstaden på Costa Blanca, og Benidorm er et av de viktigste turiststedet i Alicante provinsen. Det er over 150 diskoteker, nattklubber, kabaret og showbars og diskoteker i Benidorm. Før turistboomen i 1960 var Benidorm en søvnig fiskerlandsby, nå er den Costa Blancas største partyby. Den er en turistmaskin man ikke finner maken til i Europa. Her finner du nattklubber, diskotek, barer, puber og livemusikk fra utallige scener.

I løpet av sommermånedene fylles byen opp med unge europeere på jakt etter strandlivet om dagen, og fest hele natten. Den eneste virkelig stille tiden er mellom desember og januar, da de fleste besøkende til Benidorm i den perioden er pensjonister på jakt etter vintersol borte fra den nordeuropeiske vinteren. Les mer om uteliv i Benidorm

Kart over barer i VillajoyosaTrenger du leiebil til ferien i Villajoyosa?Villajoyosa – Gode tips og lenker
Uteliv i Villajoyosa
Restauranter i Villajoyosa
Shopping i Villajoyosa
Strender i Villajoyosa
Klima i Villajoyosa
11 Topp plasser du må besøke i Villajoyosa i Spania
Leiebil i Villajoyosa
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania