Nattklubber, barer og uteliv i Valencia

Uteliv Valencia

Uteliv, barer og nattklubber i Valencia i Spania. Som Spanias tredje største by, er det ikke annet å forvente at utelivet i Valencia er en storby verdig. Her finner du alt du måtte ønske av barer og klubber, perfekt når du skal ut på byen med venner eller familie i Valencia.

Spanske byer er ofte beskrevet som party destinasjoner i utenlandsk reiseguider, Valencia er en av dem, og er nevnt faktum at byen med den absolutt beste utelivet blant spanjolene selv. Kanskje det er fordi universitetet har over 100 000 studenter. Ingen er ute før etter 23.00, og de fleste barer holde åpent til 02.00 eller senere. Nattklubbene åpner sent og holder åpent til de tidligere morgentimer. Utelivet i Valencia er sesongavhengig, og er på sitt livligste i månedene juni til august. De aller fleste stedene med ute-terrasser stenger i perioden november til april.

Video fra nattklubben M.Y.A i Valencia


Opplev det spesielle nattelivet i Valencia og gled deg over alt byen kan tilby av barer og nattklubber. Du kan begynne med et kveldsmåltid og noen oppvarmingsdrinker i et lokale med musikk. Neste steg er en runde på barer og klubber med venner til langt utpå natten. Og hvis du vil at festingen skal vare til neste dag, kan du danse på steder som holder åpent hele natten eller være med på en afterhour. Når morgenen gryr, kan du avslutte på klassisk lokalt vis med varm sjokolade og sukrede churros.

Uteliv, barer og nattklubber i Valencia

Valencia har to utelivs sentre – i gamlebyen og ved universitetet i den nye delen av byen. I det moderne strøket i gamlebyen kan du velge på øverste hylle av barer, puber og nattklubber. Her tar vi for oss alt om utelivet i Valencia, gode barer, puber og nattklubber som garantert vil gi deg og dine venner en herlig opplevelse. Er du sulten, er det utmerket å starte kvelden på en av Valencias restauranter.

Jimmy Glass

Jimmy Glass i Valencia
Jimmy Glass er en jazzklubb som tilbyr en koselig atmosfære og levende musikk. Konsertene på fredager og lørdager er gratis, ledsaget av gratis tapas. På mandager, tirsdager og onsdager, kan du lytte til internasjonale artister.

Kontaktinformasjon Jimmy Glass
Adresse: c / Baja, 28, Valencia
Nettsted: www.jimmyglassjazz.net

La Bolseria

La Bolseria i Valencia
Denne såkalte disco baren sies å være en av de mest populære i Valencia. Her kan du drikke cocktails, danse til R’n’B musikk og nyte både gamle og nye bekjentskap.

Kontakt informasjon La Bolseria
Adresse: Calle Bolseria, 41, Valencia
Nettsted: www.cafebolseria.comFinnegans of Dublin

Finnegans of Dublin i Valencia
De fleste byer har en, og i de fleste tilfeller flere – de irske puber finnes overalt. Denne irske puben åpnet i 1995 og sies å være den første irske puben i byen. På Finnegans of Dublin, kan du drikke øl, se på sport og spise god mat.

Kontakt informasjon Finnegans of Dublin
Adresse: Plaza de la Reina 19 bajo, Valencia
Telefon: +34963922862
Nettside: www.finnegansofdublin.es

Black Note Club

Black Note Club i Valencia
På Black Note Club kan du lytte til levende musikk de fleste kvelder i uken. Stedet er et bra alternativ, og hvis du liker jazz og blues vil du bli glad for å høre at de fleste forestillinger er nettopp det.

Kontaktinformasjon informasjon
Adresse: Polo y Peylorón, 15, Valencia
Nettsted: www.blacknoteclub.com

Laydown Rest & Club Puerto Valencia

Laydown Rest and Club i Valencia
Navnet på denne klubben gir deg en helt klinkende klar beskrivelse av hvilket sted dette er. I Laydown (ligge), kan du legge deg ned i en av de luksuriøse hvite sofaene som er tilgjengelig der, slappe av og lytte til gode DJs mens du sipper av en av stedets fantastiske drinker. Et skikkelig chillout place.

Kontakt informasjon Laydowm Rest & Club
Adresse: Marina Real Juan Carlo, Lokalt 8, Valencia
Telefon: +34 96 348 70 77
Nettside: www.laydownvalencia.es

La Posada de Las Animas

La Posada de Las Animas i Valencia
Hvis du vil se kjendiser er dette stedet hvor du bør dra. La Posada de Las Animas er et stilig sted som tiltrekker seg et blandet publikum av gjester. Dette kan definitivt være det siste stoppet for kvelden.

Kontakt informasjon La Posada de Las Animas
Adresse: Calle Taquigrafo Marti 4, esquina Gran Vía Marqués del Turia, Valencia
Telefon: +34902108527
Nettsted: www.posadadelasanimasvalencia.com

Noise Valencia

På Noise Valencia kan du se og oppleve noen av verdens beste DJs og artister opptre. Hvis du kommer hit, har du virkelig gått inn for en vill kveld. Så ta på deg de beste skoene og bli klar for å danse hele natten.

Kontakt informasjon Noise Valencia
Adresse: Calle San Vicente, 200, Valencia
Nettsted: www.noisevalencia.com

M.Y.A

MYA i Valencia
M.Y.A finnes under Club L’Umbracle, og det sies å være et av Valencias hot spots. Her kan du danse natten bort eller bare slappe av i utendørs lounge.

Kontakt informasjon M.Y.A
Adresse: Avenida del Saler, 5, Valencia
Åpningstider: man-søn 12:30-06: 30
Telefon: 34 609 68 46 82
Internet: umbracleterraza.com

Radio City

Radio City i Valencia
Radio City sies å være en av de kuleste klubbene i byen, og den er sterkt anbefalt av sine gjester. Her kan du lytte til levende musikk, se gode show og gå på andre kulturelle aktiviteter. Radio City ligger sentralt i gamlebyens område El Carmen – 650 meter vest for katedralen. Baren åpnet i 1997, og er et populært utested både for lokalbefolkningen og turister. Hver tirsdag kveld arrangerer Radio City flamenco-show, og etter forestillingen spiller stedets DJs internasjonal musikk, der man kan danse ut i de små timer.

Kontakt informasjon Radio City
Adresse: Calle Santa Teresa, 19, Valencia
Åpningstider: Daglig 23: 00-03: 30
Telefon: 34 963 91 41 51
Nettside: www.radiocityvalencia.es

Espit Chupitos

Espit Chupitos i Valencia
Espit Chupitos du kan finne flere steder rundt i Spania, og de har også et sted i Paris. De tilbyr et bredt utvalg av shots og spesialiten er “Chupitos de fuego”, eldshoten.

Kontakt informasjon Espit Chupitos
Adresse: C / Dr. Chiarri 8, Valencia
Telefon: +34 64 9196 165
Nettsted: www.espitchupitos.com

Negresco English Pub

Negresco English Pub i Valencia
Negresco English Pub tilbyr over 600 typer whiskyer fra hele verden, i nærheten av paradis om du liker whisky. Atmosfæren er veldig koselig, perfekt for sosialt samvær med familie og venner.

Kontakt informasjon Negresco English Pub
Adresse: Carcagente, 16, Valencia
Telefon: 34 963 80 26 10
Internet: Facebook

Barcode

Barcode i Valencia
På Barcode kan du se hvordan noen av dine favoritt cocktails blir laget, og det vil trolig bli en uforglemmelig opplevelse. Barcode er en moderne og elegant cocktail-bar som ligger i området Cánovas, 10 minutters gange fra rådhusplassen. Stedet har et elegant interiør med hvite vegger. Barcode serverer profesjonelle cocktailer og baren har også salg av vin, juice eller kaffe. I løpet av dagen kan du bestille småretter og te.

Kontakt informasjon Barcode
Adresse: Almirante Cadarso, 11, Valencia
Telefon: +34 96 344 4228
Nettsted: www.thebarcodebar.com

Hawaika

Hawaika i Valencia
Dette sjarmerende stedet er polynesisk fra topp til tå. Her kan du nyte fargerike drinker i en koselig atmosfære. Hvis du liker søtsaker har dem også store boller med ulike glass desserter. Hawaika er en cocktail-bar som ligger i vestre del av Valencia, nærmere bestemt 1,3 km vest for rådhusplassen. Hawaika spiller vakker chill-out-musikk i bakgrunnen, og baren er innredet med frodig vegetasjon og rennende fontener.

Kontakt informasjon Hawaika
Adresse: C / Helt Romeu, 6, Valencia
Åpningstider: Stengt på søndager
Telefon: +34 96 338 2188
Nettsted: www.hawaika.com

LaLola Restaurante

Lalola restaurante i Valencia
LaLola Restaurante er en tradisjonell, men likevel et kult sted tilpasset moderne tid. Torsdager, fredager og søndager kan du spise mens du ser på et live flamenco show.

Kontakt informasjon LaLola Restaurante
Adresse: Calle de la Subida del Toledano, 8, Valencia
Telefon: 34 963 91 80 45
Nettsted: www.lalolarestaurante.com

Fox Kongo

Fox Kongo i Valencia
Dette sies å være en av de beste barene i Barrio del Carmen. De tilbyr en flott atmosfære med en tropisk følelse og funky musikk. Den tropiske tema virkelig gjør det føles som om du er i hjertet av en regnskog, med alle fasiliteter som luksuriøse skinnstoler , spektakulære lyseffekter og en full bar laget av onyx (vulkansk glass).

Kontakt informasjon Fox Kongo
Adresse: Calle Caballeros, 35, Valencia
Telefon: 617 707 422
Internet: www.foxcongo.com

Johnny Maracas

Johnny Maracas i Valencia
Hos Johnny Maracas er det den latinske kulturen som dominerer. Her kan du bestille en Mojito eller Agua de Valencia (cava, appelsinjuice og vodka) og la hoftene følge rytmen på dansegulvet ut i de lange nattetimer.

Kontakt informasjon Johnny Maracas
Adresse: Calle Caballeros, 39, Valencia
Nettside: www.johnnymaracas.es

Las Animas Puerto

Las Animas Puerto i Valencia
Las Animas Puerto er en av de mest trendy nattklubber i Valencia. Her spiller de R & B, house og musikk fra 1970 – 1980-tallet, på de ulike dansegulvene. Klubben ligger ved inngangen til Port Amerikas Cup med en fantastisk utsikt over stranden og havet.

Kontakt informasjon Las Animas Puerto
Adresse: Calle Pizarro 31, Valencia
: terraza@lasanimasdelpuerto.com
Telefon: +34902108527
Nettsted: www.lasanimasdelpuerto.com

Kart over barer og klubber i ValenciaTrenger du leiebil til ferien i Valencia?Valencia – Gode tips og lenker
Strender i Valencia
Fiesta og festivaler i Valencia
Ting å se og gjøre i Valencia
Shopping i Valencia
Klima i Valencia
Hotell i Valencia
Restauranter i Valencia
Severdigheter og attraksjoner i Valencia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Mercado Central i Valencia
Valencia i Spania
Valencia Camping
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania