Uteliv, barer og nattklubber i Torrevieja

Uteliv Torrevieja

Guide til Torreviejas beste uteliv, barer, nattklubber, og puber. Vi ser på hva du skal gjøre, og hvor du skal gå ut når kvelden setter inn i Torrevieja. Alt du trenger å vite om uteliv, barer og nattklubber i Torrevieja.

Torrevieja er det største turiststedet på det sørlige Costa Blanca og kommer kun etter Benidorm når det kommer til sitt natteliv. Torrevieja er kjent for sin marina og strand som har alle fasiliteter du kan forvente fra en førsteklasses resort. Besøkende strømmer til Torrevieja hele året på grunn av sitt klima, og Torrevieja har også en god del nordmenn som har gjort Torrevieja til deres hjem. Somrene er lange og varme, mens vintrene er milde, og i mellom sesongene kan best beskrives som å være en god norsk sommer.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Video uteliv I TorreviejaUteliv i Torrevieja

En av de mest populære stedene å nyte nattelivet i Torrevieja er Keeper Bar. Keeper Bar ligger ved havnen og er en veldig travel bar som har en av de få webkameraene i Torrevieja, og mange mennesker kommer til Keeper Bar for å se og bli sett. Er du sulten og trenger en matbit innen du går ut på byen? Sjekk ut restauranter i Torrevieja

Jaima Del Puerto – Torrevieja

Jaima del Puerto i Torrevieja
Jaima Del Puerto ligger i Las Salinas. Jaima Del Puerto er stedet for å feire bursdagen din, eller hvis du vil ha et skikkelig chillout sted. Du kan slappe av på behagelige møbler og sippe på deilige drinker fra ti om morgenen til fire neste morgen, mye i stil med de fancy strand klubbene på Costa del Sol.

Video fra Jaima Del Puerto


Kontaktinformasjon Jaima del Puerto
Adresse: Puerto Deportivo Marina Salinas, 03181 Torrevieja, Spania
Internet: FacebookDiscoteca Love

Discoteca Love i Torrevieja
Discoteca Love ligger i nordlige del av Torrevieja og er et livlig diskotek som har holdt dørene oppe i over 20 år. Stort dansegulv, pulserende lys og lyd, arrangementer og DJer gjør utestedet svært populært. Åpent fra midnatt til 8 hver helg, hele året. Stedet har en pulserende atmosfære med stort dansegulv og flott lyd- og lysanlegg. Discoteca Love arrangerer jevnlig temakvelder og live-konserter, og er kjent for sine gode DJ’s. Dansestedet holder åpent hver helg hele året, og har dessuten et bredt utvalg av cocktails. Aldersgrense: 18 år.

Kontaktinformasjon Discoteca Love
Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 24.00 – 08.00.
Adresse: Pol. Ind. Casagrande, Calle Antonio Ruiz Coves 26, 03183 Torrevieja
Internet: www.lovediscoteca.com

222 Tropic Garden

222 Tropic Garden i Torrevieja
222 Tropic Garden er det beste stedet å besøke hvis du er nede på stranden, på Tropic Garden du kan nyte pizza, øl, iskrem og cocktails og live underholdning, samt et godt utvalg av musikk.

Kontaktinformasjon 222 Garden Tropic
Adresse: Av. Alfredo Nobel, 2, 03183 Torrevieja, Alicante
Internet: www.tropic222.com

Discoteca Oz

Uteliv i Alicante Discoteca Oz
Discoteca Oz er den største nattklubben i Torrevieja og er populær for sine skum partyer. Vanligvis varer partyene inntil klokken 8 om morgenen, og de fire selskapslokalene er pakket med folk i alle aldre. Klubben har også en takterrasse og en VIP bar. Discoteca Oz er en av Torreviejas mest populære nattklubber, og holder til nordlige del av byen – i samme lokaler der den berømte nattklubb-kjeden Pacha lå tidligere. Discoteca Oz tiltrekker seg festglade unge mennesker, og tilbyr jevnlig spesialarrangementer – deriblant skum-party hver fredag kveld.
Nattklubber er kjent for sine gode DJ’s, flott dansemusikk og høy party-stemning. Stedet har stort dansegulv og 4 rom fordelt på to etasjer. I tillegg finnes takterrasse og Vip-room. Hit kommer både lokalbefolkningen og turister som ønsker å danse ut i de små timer.

Kontaktinformasjon Discoteca Oz
Adresse: Avenida Delfine Viudes, s / n 03183 TORREVIEJA (Alicante) Antigua Pacha, Spania
Telefon: 667 093 070
Internet: www.discotecaoz.com

J. Mullin’s Irish Pub – Torrevieja

J.Mullin`s i Torrevieja
J. Mullin’s – Irish Pub ligger ved Playa del Cura i Torrevieja, og har et bredt utvalg av irsk øl, samt noe internasjonal øl merker. Tirsdager og torsdager ved midnatt er det live-konserter, som sørger for ekstra flott irsk stemning. Pub’en har et typisk irsk preg – med brunt og rustikk interiør. J. Mullin’s serverer et bredt utvalg av irsk øl – deriblant Guinness – samt whiskey og kaffe. Det er også mulig å bestille internasjonale ølsorter her.

Kontaktinformasjon J. Mullin’s
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 09.00 – 03.30. Fredag og lørdag kl. 11.30 – 03.30.
Adresse: Calle Caballero de Rodas 211, 03182 Torrevieja
Internet: www.j-mullins.com

KKO Torrevieja

KKO i Torrevieja
Diskoteket KKO Torrevieja har vært i drift siden tidlig på 1990-tallet. Dette lokalet er et flott sted å danse hele natten, med internasjonale Djs gjør klubben livne til med sine forskjellige beats og smak.

Kontaktinformasjon KKO Torrevieja
Adresse: Av. Delfina Viudes, 03183 Torrevieja, Alicante
Internet: www.kkodisco.com

Monroes Rock Café

Monroes Rock Cafe i Torrevieja
Monroes Rock Café er en populær bar som ligger i hjertet av Torrevieja, nær byens hovedgate Ramon Gallud, og ikke langt unna hovedkirken på torget «Plaza de la Constitución». Baren åpnet dørene i 1989, og spiller først og fremst rockemusikk, og stedets interiør er viet til hele verdens pinup dame Marilyn Monroe, med utallige fotografier av henne på veggene.

Kontaktinformasjon Monroes Rock Cafe
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 15.00 – 04.00. Fredag og lørdag kl. 16.00 – 04.00. Søndag stengt.
Adresse: Caballero de Rodas 71, 03180 Torrevieja
Internet: www.monroesrockcafe.com

Anfiteatro Gin & Ron Club

Anfiteatro Gin & Ron Club i Torrevieja
Anfiteatro Gin & Ron Club er en helt spesiell cocktailbar, som ligger sentralt i Torrevieja, nærmere bestemt mellom havnen og «Plaza de la Constitución». Baren ble åpnet i 2009, og har en vennlig atmosfære. Stedet tilbyr mer enn 100 ulike typer av gin (servert i kombinasjon med frukt og krydder) og 100 ulike typer av rum. Musikken som spilles ved Anfiteatro Gin & Ron Club er først og fremst soul og house, og stedet har moderne og trendy interiør. I tillegg kan Anfiteatro Gin & Ron Club tilby stort utvalg av vodka, whiskey og cocktails. Baren tilbyr også utendørsservering, dersom dette er ønskelig.

Kontaktinformasjon Anfiteatro Gin & Ron Club
Åpningstider: Daglig kl. 16.00 – 04.00.
Adresse: Canónigo Torres 7, 03181 Torrevieja
Internet: anfiteatrotorrevieja.com

Kart over uteliv i TorreviejaTrenger du leiebil til ferien i Torrevieja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Torrevieja – Gode tips og lenker
Torrevieja i Spania
Restauranter i Torrevieja
Torrevieja klima
Serverdigheter i Torrevieja
Shopping i Torrevieja
Strender i Torrevieja
Fiesta og helligdager i Torrevieja
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania