Beste barer og nattklubber i Torremolinos

Uteliv Torremolinos

Uteliv, barer og nattklubber i Torremolinos i Spania. Ut på byen i Torremolinos, og trenger tips til hvor du skal gå ut med venner og familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste barene, nattklubbene og utelivet i Torremolinos.

TorremolinosCosta del Sol er et vakkert kystområde i Spania langs Middelhavet, og her kan du nyte solen og strendene i løpet av dagen, og deretter besøke mange spennende klubber og barer på kvelden. Fordi Torremolinos er en av de livligste strendene i Spania, tiltrekke det seg et stort publikum av turister og lokalbefolkningen.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Torremolinos i Malaga provinsen har beholdt sitt rykte siden 1950-tallet som en av de mest kjente uteliv destinasjoner i Sør-Spania. Feriebyen tilbyr et godt utvalg av flotte barer, puber og diskoteker, men også et uteliv i form av musikk og dans. Mange av klubbene ligger rundt hovedgaten Calle San Miguel som går gjennom midten av byen eller i området kjent som La Nogalera. Torremolinos har også et frodig homsemiljø, og tiltrekker seg festglade mennesker fra hele Andalucia.

Beste barer og nattklubber i Torremolinos

Torremolinos kan sammenlignes det litt med Sitges i nærheten av Barcelona. Sesongen i Torremolinos er fra tidlig vår til midten av oktober. Om sommeren fra juli / august kan det være veldig varmt i området. Da er det fullt med spanske folk. For turister er våren og slutten av sommeren den beste tiden til å gå. Deretter kan du kombinere Torremolinos med dagsturer til Marbella og Ronda, noen dager i Sevilla og Granada. Det er busser mellom disse byene som kan forhåndsbestilles. Mer lettest er det med leiebil i Torremolinos. Her tar vi for oss de beste pubene og diskotekene i Torremolinos. God fornøyelse!

El Abanico er en vennlig bar som ligger i sentrum av byen. Denne innbydende baren passer nok best for de mer modne og byr på mange drinker og en avslappet vibe. Deretter er Eugenio som er omtalt under her, et populært diskotek / bar i sentrum av byen. Publikum og temaene varierer fra natt til natt, men du kan nyte to dansegulv, en blanding av god musikk og drikke. Shenanigans er en irsk pub som tilbyr et godt utvalg av irsk øl, pluss musikere og komedie artister for underholdning. En annet sted som bor besokes er Garfield, som er en annen disco / karaoke bar. Folk besøker etablering å ha det gøy og nyte nattelivet .

Palladium i Torremolinos


Palladium som ligger på Calle Palma de Mallorca, er en av byens natt arenaer og kan skilte med et svømmebasseng, lasere, og et av de mest ekstravagante lysanlegg du noensinne har sett. Nattklubben er over tre etasjer, leier inn gjeste DJ’s og arrangerer en rekke show i løpet av sommermånedene. Tendens til å være en klubb for det yngre publikum.

Kontaktinformasjon Palladium
Adresse: Av. Palma de Mallorca, 36, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 636 07 89 42
Nettside: www.facebook.com/PalladiumClubTorremolinosAtrevete i Torremolinos


Atrevete er et salsa sted som tiltrekker seg danse fans fra hele Andalucia. Denne funky klubben som ligger på motsatt side av Hotel Pez Espada i Carihuela, har to etasjer og en ekte feststemningen. Dette er en av de mest populære danseklubber i sitt slag i Torremolinos, og til og med klubbgjengere som ikke er salsa elskere flokker hit for å suge inn atmosfæren. Det finnes ikke noe bedre sted å danse til morgengry.

Kontaktinformasjon Atrevete
Adresse: Calle Salvador Allende, 10, 29620 Torremolinos, Málaga,
Telefon: +34 609 86 11 48
Nettside: discoatrevete.com

Eugenio’s Disco og Piano Bar i Torremolinos


Eugenio’s Disco og Piano Bar i Torremolinos ligger i den livlige området La Nogalera, og er noe helt unikt. Stedet tiltrekker seg festdeltakere i alle aldre til sin kabaret og disco. En elegant klubb i gresk stil og mange forskjellige salonger og private rom. En stor sommerterrasse er åpen i sommermånedene, og spesielle kampanjer og tilbud finner sted hver uke.

Kontaktinformasjon Eugenio’s Disco og Piano Bar
Adresse: Calle Casablanca, 14, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 91 60 08
Nettside: www.eugeniosdiscopianobar.com

El Gato Lounge i Torremolinos

El Gato Lounge i Torremolinos
El Gato Lounge i Torremolinos var tidligere en av de mest elegante homofile barene, som nå tilbyr klubbgjengere noe av det beste innen mat, cocktails og vin på Costa del Sol. Denne elegante salongen tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær med sin nyskapende meny, overdådig sommer grilling på terrassen og det er bra musikk.

Kontaktinformasjon El Gato Lounge
Adresse: Paseo Marítimo, 1, 29620 Torremolinos, Málaga, Spania
Telefon: +34 951 25 15 09
Nettside: elgatolounge.com

Kart barer og uteliv TorremolinosTrenger du leiebil til ferien i Torremolinos?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torremolinos – Gode tips og lenker
Restauranter i Torremolinos
Uteliv i Torremolinos
Shopping i Torremolinos
Strender i Torremolinos
Severdigheter i Torremolinos
Klima i Torremolinos
Leiebil Torremolinos
Torremolinos
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania