Beste barer og uteliv i Torre del Mar

Uteliv Torre del Mar

Uteliv, barer og nattklubber i Torre del Mar i Spania. Torre del Mar har et godt utvalg av puber og diskoteker, og nattelivet er hovedsakelig sentrert rundt strandpromenaden Paseo Maritimo. Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste barene og nattklubbene i Torre del Mar på Costa del Sol.

Når du planlegger et besøk til den kystnære feriestedet Torre del Mar i Malaga provinsen, er et rikt natteliv veldig ofte en av de viktigste tingene du vil ha. Mens denne byen på 20.000 er pittoresk og rolig i løpet av vintersesongen av året, er det i løpet av sommeren opp til 150.000 mennesker her, takket være turister fra hele Spania, Europa og resten av verden. Det er et perfekt sted for en familie å slappe av med små barn på stranden og for eldre reisende å suge til seg litt sol. Imidlertid er Torre del Mar mest populær blant de unge reisende som par eller for dem som reiser alene. Les videre for en kort oversikt over nattelivet og underholdningen på dette travle turiststedet på Costa del Sol.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

I denne byen finner du alt du trenger for å gå ut om ettermiddagen, og hvor du kan feste og danse helt til neste morgen. Tilbudet om nattlig underholdning i Torre del Mar er bredt og sjenerøst, med puber og strandbarer der du kan få litt tapas, eller spise et godt måltid på en av de beste restaurantene i Torre del Mar.

Uteliv i området El Copo i Torre del Mar

Den primære nattelivsorienterte delen av Torre del Mar heter El Copo, og ligger utenfor Paseo Maritimo, den asfalterte strandpromenaden som strekker seg langs stranden ved Middelhavet. El Copo er hjem til dusinvis av barer, diskoteker og klubber som er åpne hele natten i sommermånedene. Mange av dem er billige, selv om du bør forvente å betale en liten avgift for å komme inn, spesielt på weekendkvelder om sommeren.

Natteliv på stranden i Torre del Mar

En annen populær kilde til natttid moro og annen underholdning er selve stranden. Selv om det ikke gir en baratmosfære, er stranden hjem for mange par som ønsker en romantisk tur på stranden, spille strandvolleyball, fotball og andre aktiviteter. Best av alt, stranden er den lengste langs Middelhavet, og strekker seg over to kilometer. Dette betyr at det nesten alltid er et sted å sitte for å slappe av i fred og ro.

Barene på strandpromenaden Paseo Maritimo i Torre del Mar

Paseo Maritimo er strandpromenaden som ligger parallelt til stranden i Torre del Mar. I tillegg til å være hjemmet til mange forskjellige aktiviteter, entertainere og annet moro, er det også hvor flertallet av restaurantene i Torre del Mar ligger. Torre del Mar er kjent for sitt utvalg av fersk sjømat, og er åpne sent og er ofte travle gjennom hele natten.

Beste puber og diskoteker i Torre del Mar

Å gå ut i Torre del Mar er definitivt mer spennende hvis du går til de beste stedene som anbefales av lokalbefolkningen. Noen gode startsteder er La Cueva, Mas K Tapas Café Bar, Chiringuito Rosa, La Nenna og La Tasca. Etter et par drinker og en matbit i mer rolige omgivelser anbefales en tur videre til Anticuario, og Mojito. Den beste nattklubben i Torre del Mar er Discoteca Acero. Se eget kart over barer og uteliv i Torre del Mar som du finner under.

Puber og klubber i Torre del Mar


Anticuario
Adresse: Paseo de Larios
Åpent: 15:00-05:00 Hver dag
Beskrivelse: El Anticuario Cafe har to spesialiteter: kaffe og mojito. Deres utvalg av drikkevarer er bemerkelsesverdig. De har 57 typer whiskyer, 43 typer Rom og til og med fransk champagne.
Facebook: www.facebook.com/AnticuarioCafe/


Mojito
Adresse: C / Duke of Røkt, 12. (Ved siden av Plaza de la Paz)
Åpent: kl. 20:00 – 03:00. (Fredag ​​og lørdag kl 04.00).
Beskrivelse: Menyen har mer enn 50 ulike utgaver av rom og 25 forskjellige cocktailer. Likevel er spesialiteten til stedet noe som navnet tilsier, mojito. Musikkbaren har en veldig fristende, utvendig terrasse om sommeren. Latin musikk og Merengue, mandag og onsdag gir gratis salsa timer med cubanske lærere.

Kart barer og uteliv Torre del MarTrenger du leiebil til ferien i Torre del Mar?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torre del Mar – Gode tips og lenker
Restauranter i Torre del Mar
Uteliv i Torre del Mar
Shopping i Torre del Mar
Severdigheter i Torre del Mar
Strender i Torre del Mar
Klima i Torre del Mar
Leiebil i Torre del Mar
Torre del Mar
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania