Uteliv Puerto Banus

Uteliv, barer og nattklubber i Puerto Banús i Spania. Puerto Banus er kjent som lekeplassen til de rike og berømte, og sommermånedene er bare en lang fest. Her tar vi for oss alt du trenger vite om utelivet i Puerto Banus.

Puerto Banus regnes som den spanske versjonen av St Tropez, og er kjent som en av de mest luksuriøse feriestedene i verden, og har en endeløs tilgang til restauranter, barer, nattklubber for å holde deg underholdt under hele oppholdet. Marinaen som ligger på sørvestkysten av MarbellaCosta Del Sol i Spania har fått seg et rykte som en lekeplass for de rike og berømte, kjendiser og kongelige.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Den nærmeste flyplassen er Malaga Lufthavn, og turen dit koster rundt 70 til 80 euro i en taxi. Alternativt, hvis du vil spare penger, har du muligheten til en offentlig buss, som du finner utenfor ankomsthallen T3. Uansett, hvis du er på vei til Puerto Banus i år, er en ting sikkert, her må du regne med å bruke noen kroner.

Video fra de berømte champagne Spray-partiene i Puerto BanúsMarbella er en av de mest berømte stedene i Europa for sin glamorøse nattelivscene, men mange av de mest eksklusive stedene finner du i Puerto Banus. Selv om Puerto Banus på ingen måte er rolig om dagen, kommer det definitivt til livs om natten, spesielt i sommermånedene, med både lokale og turister. Nattklubbenes gjester har en tendens til å kle seg i sine mest glamorøse antrekk og høyeste hæler. Ikke bli overrasket hvis du ser en reality-tv-stjerne eller to som danser natten lang.

Flertallet av barene ligger langs Calle Ribera og langs den andre linjen, og er åpen til sent på kvelden. Det finnes også flere andre klubber på andre steder: TIBU i Plaza Antonio Banderas, Pangea på slutten av marinaen ved siden av tårnet og Sleek og Aqwa Mist, som ligger rett på den andre siden av Autovia Mediterraneo.Beste puber og diskoteker i Puerto Banús

Pangea er en av de mest populære stedene å starte kvelden, og har en stor utendørs terrasse. Stedet er også praktisk plassert på marinaen, og tiltrekker seg mange yacht-eier på jakt etter en god fest. Newscafe er også et populært sted å starte for drinker, og har en egen terrasse kun for medlemmer. Trenger du en matbit innen du drar ut på byen? Sjekk ut de beste restaurantene i Puerto Banus.

Hvis du leter etter et sted å fortsette festen, er det mange klubber å velge mellom. Tibu ligger bare en kort spasertur fra marinaen, og har en eksklusiv atmosfære med en utendørs terrasse for å slappe av når du trenger litt plass. Aqwa Mist ligger rett under La Sala og har et stort VIP-område, inkludert et hemmelig VIP-rom på baksiden med eget badestamp. Dette stedet er kjent for sine mage kjendiser som besøker stedet som Eva Longoria, så du vil definitivt være i godt selskap der.

Andre nattklubber inkluderer Sleek, Funky Buddha og Olivia Valere, er kjent som Puerto Banus mest eksklusive steder, så nettene ute på byen her vil være langt fra kjedelige.

Er du i Puerto Banus til rett tid i løpet av sommeren, vil være heldig nok til å være der for en av de beryktede Champagne Spray-partiene arrangeres på Ocean Club på flere datoer i løpet av sommeren. Mange planlegger sine besok til Puerto Banus rundt disse datoene hvor disse festene arrangeres.

Sala Beach er også vert for mange dagspartier i løpet av sommeren, samt å være det perfekte stedet å slappe av. Stedet er kjent for sine beryktede Love Juice-fester, som man ikke må gå glipp av, og tiltrekke seg mange kjendiser år etter år.

Kart over barer og uteliv i Puerto BanúsTrenger du leiebil til ferien i Puerto Banús?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Puerto Banús – Gode tips og lenker
Uteliv i Puerto Banus
Restauranter i Puerto Banus
Severdigheter Puerto Banus
Strender i Puerto Banus
Klima i Puerto Banus
Shopping i Puerto Banus
Leiebil Puerto Banus
Puerto Banus
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania