Beste uteliv i Nerja

Uteliv Nerja

Uteliv, barer og nattklubber i Nerja i Spania. Klar for en tur ut på byen i Nerja, og trenger tips om hvor du skal gå for en hyggelig kveld med venner og familie? Det finnes en rekke puber og diskoteker i Nerja, og her tar vi for oss alt du trenger vite om uteliv i Nerja.

Byen Nerja er en populær kystby by som ligger ca 50 kilometer øst for Málaga by ved kysten av A-7. Det markerer den østlige grensen til Málaga provinsens Costa del Sol. Nerja har mange restauranter, barer og klubber som er åpne til tidlig om morgenen, spesielt i sommersesongen, samt en rekke live musikksteder. Nerja tilbyr underholdning og moro for alle aldre hele året, men det er om sommeren det når sin høyde på grunn av den store tilstrømningen av turister og besøkende fra forskjellige deler av Europa.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Plaza de Tutti Frutti er en av de beste stedene for uteliv i Nerja. Dette betraktes som nightspot av hele byen. Alt annet natteliv grener ut fra denne plassen. I dette området finnes det mellom tjuefem og femti barer og nattklubber. De fleste turister og lokale unge kommer hit for en god tur på byen. Noen danseklubber i Plaza krever inngangspenger, men de fleste er gratis. I tillegg finnes det mange gode restauranter her, og nesten alle steder har høy kvalitet, samt et rikelig utvalg av kreative drinker.Beste puber og diskoteker i Nerja


I sommermånedene finner vi også i Nerja et livlig natteliv med musikkcafeer, barer og klubber som holder åpent til tidlig om morgenen. Generelt starter ikke nattelivet i Nerja før klokka 12 om natten. Derfor kan du starte turen om kvelden med et besøk til en av de gode restaurantene i Nerja. Noen av de beste Tapasbarene ligger i gamle byen og ved Balcón de Europa, som for eksempel Bar La Chispa, med omdømme til å servere et bredt utvalg av deilig tapas.

En stor del av Nerjas natteliv er sentrert rundt torget Tutti Frutti og gaten Antonio Millon, med et godt og variert tilbud av barer med live Music, Flamenco Shows, irske puber, klubber og nattklubber. Disse stedene begynner å bli opptatt fra klokka 12 og er åpnet i høysesongen til klokken 04:00.

Plaza Tutti Frutti i Nerja – Barer på torget: Rockefeller, Tutty Bajamar, Bar Seven, Agora, Tantra, Tamareo, The Dubliner og La Guarida. Det er musikk som passer best for de fleste smaker, og du kan til og med finne live-arrangementet. Metal / Rock fans anbefales å gå på Pub Tantra.

I gaten Calle Antonio Millón, like ved Plaza Tutti Frutti, ligger Discoteca Jimmy, åpent sent på kvelden til tidlig om morgenen i sommersesongen, og ved noen andre spesielle arrangementer.

Et annet flott sted for en natt ute er Bar El Molino i Calle San José – en liten bakgate som går til Calle Cristo og Calle Pintada, nesten overfor slutten av Calle La Cruz. Nattlig, ofte improvisert underholdning (flamenco) fra rundt klokken 23.00, varm og vennlig atmosfære. Flott sted.


El Burro Blanco i Calle Gloria i sentrum av Nerja har regelmessige nattlige flamenco-show, bare sjekk skiltet ute når du vandrer forbi. Showet er høyt rangert, men vær oppmerksom på at det er en “dekning” på drinker for å dekke kostnadene for underholdningen.

Cochran’s Bar, like ved Balcón de Europa på vei ned til El Salon-stranden, dekker alle store sportsbegivenheter, og har også regelmessig live musikk på torsdager, fredager og lørdager fra kl. 22.00 eller 23.00.

Kart over barer og uteliv i NerjaTrenger du leiebil til ferien i Nerja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Nerja – Gode tips og lenker
Uteliv i Nerja
Restauranter i Nerja
Severdigheter i Nerja
Shopping i Nerja
Strender i Nerja
Klima i Nerja
Leiebil i Nerja
Nerja
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania