Beste barer og nattklubber i Moraira i Spania

Uteliv Moraira

Uteliv i Moraira i Spania. Skal du ut på byen i Moraira, og vil vite hvor de beste barene, pubene, og nattklubbene ligger? Her tar vi for oss alt du trenger vite om utelivet i Moraira i Spania, uansett om du er på jakt etter en stille rolig bar, et chillout sted ved stranden, eller vil danse hele natten på en av byens nattklubber.

Costa Blanca er kjent for sitt natteliv. Hvert feriested har sin egen spesielle stil, og det samme gjelder for Moraira. For heftige store nattklubber drar de fleste til partybyen Benidorm. Mens Moraira og nabobyene Javea og Denia er mest kjent for sine kule chillout barer på stranden hvor du kan sippe til gode drinker og nyte solnedgangen. Men fortvil ikke, det finnes plenty av nattklubber hvor du kan riste løs hele natten i Moraira også.

Alt du kan tenke deg finnes i Moraira i Alicante provinsen. Hvis du ønsker å danse til de nyeste beats mens du nyter et stort laser show, prøve å danse tango eller lene deg tilbake mens du lytter til live musikk, vil du finne en nattklubb som passer for deg. Mange av restaurantene har levende underholdning, spesielt i sommersesongen, og det er ofte organisert eventer og fiestaer i landsbyen.

Det er mange sportsbarer i Moraira, men den beste og mest konsekvente er El Cids, bortgjemt i nærheten av kirken i sentrum av byen. Her kan man nyte engelsk frokost, god service, og rimelige priser, og en ekte varm velkomst fra eieren Sid. Viser alt av britiske fotball / rugby kamper. Hvis du er ute etter spanske kamper, prøv TOWER, en irsk bar i Calle Tosqueres. Eller The Square.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Utelivet – barer og nattklubber i Moraira

De beste barer, puber og nattklubber i Moraira i Spania. Alt du trenger vite for en super kveld på byen med venner og familie. Er du sulten så sjekk ut de beste restauranter i Moraira.

Saxo – Disco & Garden chillout

Nattklubb Saxo i Moraira
Disco Garden Saxo er et diskotek i Moraira på Costa Blanca, med en terrasse chillout zone. Klubben ligger i nærheten av stranden på kystveien i Moraira. Saxo har blitt stedet å gå for å nyte det beste av nattelivet i området. DJ Juanjo Lopez er ansvarlig for musikken hele natten, og vil sikre at du har en flott tid på dansegulvet. Saxo er ikke bare populær blant turistene, lokale innbyggere kommer fra de omkringliggende byene for å nyte en flott kveld. Ikke gå glipp av utendørs terrassen og hage chillout-område, hvor du kan slappe av og ta en pause fra all dans og musikk inne.

Video fra Saxo


Kontaktinformasjon Saxo Moraira
Adresse: Crta Moraira Calpe, 03724 Rada de Moraira, Spain
Telefon: +34 615 65 74 46
Nettside: www.saxomoraira.com
Facebook: www.facebook.com/SaxoMoraira/

Las Vegas i Moraira

Las Vegas Music Bar i Moraira
Las Vegas er en disco bar med levende musikk, og djs. Her kan du oppleve latinske fester, karaoke og dj`s. Baren har et dansegulv hvor du kan svinge deg hele natten, og et godt utvalg av drinker i baren. Et perfekt sted å starte kvelden innen man drar videre til en av de store nattklubbene.

Video fra Las Vegas


Kontaktinformasjon Las Vegas
Adresse: Avenida Madrid, 4 03724 Teulada-Moraira Alicante
Facebook: www.facebook.com/Las-Vegas-MorairaRoyal Beach Club in Moraira

Royal Beach Club i Moraira
Royal Beach Royal Beach Pub i Moraira, et sted hvor du kan nyte den beste musikken og den beste atmosfæren. Denne baren ligger i et privilegert område med fantastisk utsikt, på hjørnet av Avenida la Paz. En favoritt blandt de lokale i Moraira.

Kontaktinformasjon Royal Beach Club
Adresse: Carrer Cap d’Or, 03724 Moraira, Alacant
Telefon: 966 49 17 89
Nettside: www.facebook.com/pages/Royal-Beach-Bar-Moraira/

Upperclub i Moraira

Club Nautico i Moraira
Fabelaktig Chill out lounge bar i Moraira med fantastisk utsikt over havnen. Over Club Nautico Marina. Tilbyr sushi & snacks. Åpent fra 19:00 til 03:00 om sommeren, men bare på dagtid om vinteren. Et skikkelig bra sted å starte kvelden, eller bare slappe av med venner og familie.

Kontaktinformasjon Upperclub
Adresse: Puerto de Moraira, s/n, 03725 Moraira, Alicante
Telefon: 965 74 43 19
Nettside: www.facebook.com/pages/Upperclub/

Kart over barer og nattklubber i MorairaTrenger du leiebil til ferien i Moraira?Moraira – Gode tips og lenker
Moraira i Spania
Shopping i Moraira
Uteliv i Moraira
Restauranter i Moraira
Strender i Moraira
Klima i Moraira
Severdigheter i Moraira
Leiebil i Moraira
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania