Beste uteliv Mallorca

Uteliv Mallorca

Uteliv, barer og nattklubber på Mallorca i Spania. Ut på byen på Mallorca og trenger tips til de beste puber og diskoteker for en flott kveldt på byen med venner og familie? Det er mange flotte steder på øya for å nyte en livlig kveld på byen, og her vår guide til de beste områdene for uteliv på Mallorca.

Mallorca hovedstad Palma de Mallorca har forskjellige områder kjent for sitt natteliv – uansett hva ideen om en god natt ute kan være. Restauranter, barer og nyte live musikk er alle en del av byens pulserende sosiale scene. Et populært område etter mørket er La Lonja, distriktet oppkalt etter det praktfulle, gotiske, tidligere maritime børsen i det 15. århundre som ligger i hjertet av Palma de Mallorca. Det er en labyrint av trange gater fylt med restauranter, kafeer og barer. Det er hjemmet til den intime Jazz Voyeur Club for levende musikk og en god atmosfære. Abaco Cocktailbar som ligger i et palass fra 1500-tallet med frukt- og blomstermotiver, klassisk musikk, men stedet er et must-see for besøkende til byen.

Video fra diskoteket Pacha på MallorcaMellom La Lonja og Santa Catalina på Paseo Mallorca, har Blue Jazz Club – i øverste etasje på Hotel Saratoga – livemusikk torsdag til søndagskveld, med gratis inngang. Bimil Lounge i Plaça del Mercat har en mer sentral beliggenhet i Palma, nær sentrum. Det er et flott sted å starte kvelden med noen unike cocktailer og velsmakende asiatiske småretter. Atmosfæren er avslappet, men smart og moderne. Beundre den store lysekronen og asiatiske kunstverk mens du planlegger resten av natten over en drink og noe å spise. Hver torsdag kan du nyte liveunderholdning fra klokken 20:00.

Uteliv i Santa Catalina på Mallorca

Santa Catalina Mallorca
Det gamle distriktet Santa Catalina har atmosfæren til en livlig landsby, og er fullpakket med en kosmopolitisk blanding av spisesteder og barer. Det er et område for å møte venner, nyte en cocktail og spise tapas eller middag. Uansett hvilken mat du vil ha – libanesisk, italiensk, japansk, thai, indisk, spansk eller mer – finner du det her.

Vil du danse på Mallorca?

Paseo Maritimo Mallorca
Palma Paseo Marítimo har mange steder hvor du kan danse hele natten lang. Legendariske Tito tiltrekker seg ikke lenger Hollywood A-liste som deg gjorde i sin storhetstid, men det er absolut en plass hvor du kan svinge deg hele natten lang i fantastiske omgivelser. Nærliggende Barbara marina i Palma er hjem til noen interessante restauranter, og noen klubber og barer med kule vibes. På slutten av Paseo Marítimo, Sunset Club (i Porto Pi), er en stilig diskotek og restaurant med panoramautsikt over Palma Bay.

Uteliv i Puerto Portals på Mallorca

Puerto Portals Mallorca
Den glamorøse havnen i Puerto Portals – med sine skinnende yachter, luksuriøse butikker, spisesteder og barer, har lenge vært en magnet for det glamorøse settet, så du er ganske sannsynlig å se en kjendis eller to nyte en drink eller middag her. Flanigan, Ritzi og Capricho Bar er steder for en cocktail eller et glass champagne. I landsbyen – Portals Nous – har Harry’s Mallorca blitt en av de mest populære natteklubbene, en restaurant og bar som tilbyr vanlig musikk av høy kvalitet og en stor attraktiv bakgård.

Uteliv i Port Adriano på Mallorca

Port Adriano Marina Mallorca
Den relativt nye Philippe Starck-designede superyacht marinaen Port Adriano er tydelig en utfordrer til glamour tronen, med enda større båter og en rekke gode restauranter, barer og butikker. Restauranten Coast by East kom til Mallorca med grunderne bak Hamburgs trendy East Hotel. Sansibar ligger her i øverste etasje.

Uteliv i Port D’Andratx på Mallorca

Port de Andratx Mallorca
Port d’Andratx eneste nattklubb Barracuda, har tiltrukket seg en blandet mengde i mange år. Her åpner dørene kl. 11.00, og gir deg tid til å sjekke ut portens mange restauranter og barer først. Tim’s Bar er et veldig populært sted for lokalbefolkningen og turister, med et vennlig personale, et godt utvalg av drinker og cocktailer og en fantastisk solnedgang.

Beste puber og diskoteker på Mallorca

I tillegg til de barer og restauranter som vi har nevnt over, tar vi her for oss en knippe puber og diskoteker på Mallorca hvor du garantert vil ha en hyggelig kveld med venner og familie. Er du sulten og trenger en matbit innen du gar ut på byen? Sjekk ut de beste restauranter på Mallorca.

Stereo Bar Magaluf på Mallorca


Stereo Bar er en nattklubb som ligger i Magaluf, ca 17 km sørvest for hovedstaden Palma de Mallorca. Stedet har en trendy og elegant innredning, og en flott atmosfære. Stereo Bar Magaluf kan tilby en omfattende cocktail-meny og vinliste, og nattklubben har stort dansegulv. Stereo Bar Magaluf har DJ`s som spiller alle typer musikk – inkl. house og techno. Nattklubben har også en egen terrasse, der man kan få uteservering.

Kontaktinformasjon Stereo Bar
Åpningstider: Daglig kl. 09.00 – 04.00
Adresse: Calle Punta Ballena 2, 07181 Magaluf
Facebook: www.facebook.com/StereoBarMaga

The Posh Paddy – Port d’Alcúdia på Mallorca


The Posh Paddy er en irsk pub som ligger omlag 5 km sør for Port d’Alcúdia, ved Playa de Muro. Stedet er svært populært både for turister og lokalbefolkningen, og her spilles det «live» musikk hver eneste kveld. The Posh Paddy er også kjent for å ha en flott atmosfære og puben har høy feststemning. Hit kommer folk i alle aldre for å hygge seg med Guinness og irsk musikk.

Kontaktinformasjon The Posh Paddy
Åpningstider: Daglig kl. 13.00 – 02.00
Adresse: Carrer Creuer 4, Playa de Muro, 07400 Port d’Alcúdia
Nettside: poshmatt.wix.com/the-posh-paddy

Harry’s Palma Bar på Mallorca

Harrys Bar Mallorca
Harry’s Palma Bar ligger i Palma de Mallorca i gamlebyen, ikke langt fra katedralen og havneområdet. Baren ligger i La Lonja-området, som er kjent for sine mange utesteder. Dette er en svært populær cocktail-bar, og regnes som en av de beste i byen. Stedet har i tillegg en hjemmekoselig og varm atmosfære. Harry’s Bar har et stort utvalg av cocktails å velge mellom, god musikk og hyggelige sittegrupper.

Kontaktinformasjon Harry’s Palma Bar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 20.00 – 02.30.
Adresse: Carrer Sant Gaieta 4, 07012 Palma de Mallorca
Facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Harrys-Palma-Bar/217223801637648

El Ancla på Mallorca

El Ancla Mallorca
El Ancla er en hyggelig og stemningsfull bar som ligger nær marinaen i Palma de Mallorca. Stedet serverer gode cocktailer samt andre drikkevarer til fornuftige priser. Baren er innredet med dekor fra Marokko, og er berømt for sin avslappende atmosfære, sin gode musikk, sine cocktailer og sin Shisha (vannpipe). El Ancla serverer også tapas-retter frem til kl. 01.00. Det finnes dessuten en hyggelig terrasse her, dersom man ønsker å sitte utendørs. Et godt utvalg av bordspill er tilgjengelig (mot et mindre depositum) for barens gjester.

Kontaktinformasjon El Ancla
Åpningstider: Mandag – søndag kl. 19.30 – 02.30.
Adresse: Virgili 38, Can Pastilla, 07610 Palma de Mallorca
Nettside: www.barelancla.com

Pacha Mallorca

Pacha Mallorca
Pacha Mallorca er hovedstadens største og mest kjente nattklubb. Klubben ligger ved marinaen og herfra har gjestene flott utsikt over havet. Nattklubben lå tidligere i Palma Nova, men flyttet til Palma de Mallorca nylig. Stedet har stilig og elegant interiør med en fantastisk atmosfære. Pacha Mallorca har 2 avdelinger: Main Room – med stort dansegulv og DJ som spiller House, Latino og Techno-musikk samt Funky Room – der det spilles litt mer jazzy musikk.
Stedet har også Vip-rom med plass til 40 gjester samt terrasser.

Kontaktinformasjon Pacha Mallorca
Åpningstider: Daglig kl. 23.00 – 06.00 (perioden juni – august). I perioden september til juni har nattklubben åpent kun torsdager, fredager og lørdager
Adresse: Paseo Maritimo 42, 07014 Palma de Mallorca
Nettside: pachamallorca.es

Kart over barer og uteliv MallorcaTrenger du leiebil til ferien på Mallorca?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Mallorca – Gode tips og lenker
Severdigheter på Mallorca
Uteliv på Mallorca
Strender på Mallorca
Restauranter på Mallorca
Shopping på Mallorca
Klima på Mallorca
Leiebil Mallorca Lufthavn
Leiebil Mallorca
Mallorca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania