Uteliv, barer og nattklubber i Javea

Uteliv Javea

Uteliv, barer, og nattklubber i Javea i Spania. Planlegger du et tur ut på byen for en hyggelig kveld sammen med venner eller familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om uteliv, puber og diskoteker i Javea. Enten du vil finne en rolig bar og nyte noen gode drinker i godt felleskap, eller vil ut og danse natten lang.

Denne siden er en guide til Javea beste barer, nattklubber, puber og show. Javeas uteliv – hva du skal gjøre og hvor du skal gå om natten i denne nordlige byen på Costa Blanca.

Javea later ikke til å være det hotteste utested byen på Costa Blanca – andre byer i Alicante provinsen som Benidorm er bedre rustet til dette. Men musikkscenen er aktiv hele året og Javea utestedene tar virkelig av i juli og august når det er non-stop nattlige aktivitet.

Hva de fleste unge mennesker har en tendens til å gjøre etter middag, er å ta et par drinker i lokale puber og barer, og deretter treffes på nattklubber og danse hele natten. De fleste mennesker går ikke ut før om 9 eller 10, og de fleste barer er åpne til 2 eller 3 om morgenen. Og for de som tar en tur på diskotekene kan man danse helt til det blir lyst neste morgen.

Mens Javea er et populært turiststed som hovedsakelig appellerer til familier som elsker å leie en av de mange villaer eller leiligheter i byen. Av denne grunn er nattelivet mer orientert mot en spasertur strandpromenaden om kvelden, og ta et par drinker eller spise ute på av de mange fantastiske restaurantene.

Hvis du vil ut og ut feste så bør du se til hvor de yngre personene drar på Costa Blanca, som for eksempel til det livlige utelivet i Benidorm som det beste natten ute Costa Blanca kan tilby med hundrevis av barer og nattklubber. Faktisk selv om du bor i Javea kan du dra til Benidorm på bare 25 minutter, så en kveld ute er mulig. Selv om Javea er generelt familie orientert er nok natteliv å holde de fleste besøkende lykkelig. Alt av nattelivet er sentrert rundt Arenal strandområdet der de fleste av barer, puber, kafeer, restauranter og butikkene ligger.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Nattklubber i Javea

Nattklubb Achill i Javea
Den store nattklubben i Javea kalles Achill. Dette diskoteket som ligger like ved Arenalstranden i Javea ligger på høyre side av stranden hvis du er vendt mot sjøen. I sommermånedene er Achill er åpent fra 11 om kvelden, og er stedet å se og bli sett. Andre nattklubber i Javea er La Hacienda, Moli Blanc og Socco.

Video fra nattklubben Socco i JaveaBarer og puber i Javea

Atalaya bar i Javea
Selv om det er svært få klubber i Javea, tilbyr mange av barene i Javea underholdning som karaoke eller liveband som synger populære coverversjoner. Den irske Bar som kalles en Shebeen tilbyr levende underholdning de fleste helger med sangeren Adam King, John the Fiddler, the Night Train, The Rockets, Paisley Park og Dark Horse vil være noe av det man kan oppleve. Andre gode barer er Octopus bar, Mintt Beach Bar, Geographic Bar, Atalaya Bar og restaurant.

Kart over uteliv i JaveaTrenger du leiebil til ferien i Javea?Javea – Gode tips og lenker
Restauranter i Javea
Shopping i Javea
Strender i Javea
Severdigheter i Javea
Klima i Javea
Leiebil i Javea
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania