Barer og nattklubber i Madrid

Uteliv i Madrid

Uteliv i Madrid i Spania. Madrids legendariske uteliv er forrykende og blant de beste i Europa. Opp igjennom historien har barer og puber i Madrid hatt en viktig rolle i samfunnet. Her møttes forfattere, opposisjonelle og journalister for å diskutere hva de enn hadde på hjertet, og utelivet i Madrid er fortsatt en viktig del av livet, kanskje mer vibrant enn noensinne.

Madrids natteliv stopper aldri. Fra mandag til søndag kan du gå ut til de tidlige morgentimer, og ende opp med å spise churros med sjokolade til frokost på hvilken som helst kafé, sammen med drosjesjåfører som starter sitt morgen skift. Her er vårt utvalg av de beste klubbene i Madrid, slik at du kan dra ut og ikke bekymre deg om en eneste ting, bortsett fra å ha en god opplevelse, uansett hva din smak i musikk og atmosfære er.

Video om uteliv i Madrid

Fra Kapital, den største nattklubben i Madrid


Uteliv, barer og nattklubber i Madrid

Et godt uteliv område for alle generasjoner i Madrid er områdene rundt Plaza Santa Ana. Bydelen Malasaña har et mer ungdommelig uteliv mens Chueca er mer avantgarde med stort innslag av gay barer. De største diskotekene er spredd rundt omkring i byen. Her finner du det meste, fra nattklubber og barer til konserter, festivaler og diskoteker og all slags musikktilbud; fra pop og rock til elektronisk musikk, jazz og flamenco. Enten du har lyst elegante cocktails, en pubrunde, eller danse hele natten, dette er de beste klubbene i Madrid for å utforske byens utrolig uteliv.

Las Tablas

Las Tablas i Madrid
Las Tablas er en tradisjonell flamenco-bar, som ligger ved den sentrale Plaza de España i Madrid. Hver kveld mellom kl. 20.00 og 22.00 er det flamenco-oppvisning med talentfulle, unge dansere. Lokalet er enkelt og relativt lite, men moderne og hyggelig. Størrelsen gjør at det vanligvis kun er to dansere som opptrer – i tillegg til gitaristen. Velkomstdrink er inkludert i inngangsbilletten, og det er ikke spiseplikt. Den intime restauranten har imidlertid flere enkle, velsmakende retter å by på for den som også vil unne seg litt mat til underholdningen.

Kontaktinformasjon Las Tablas
Åpningstider: Mandag – søndag kl. 19.30 – 23.45.
Adresse: Plaza de Espana 9, Madrid.
Internet: http://www.lastablasmadrid.com/Gabana 1800 Club

Gabana 1800 Club i Madrid
Dette er en eksklusiv og chic nattklubb, som ligger i kjelleretasjen i et prestisjefylt hotell. Dette innebærer for eksempel valg-service og et VIP-området som vanligvis er fylt med vakre mennesker. Bli ikke overrasket om du møter både fotballspillere og supermodeller her.

Kontaktinformasjon Gabana 1800 Club
Adresse: Calle de Velazquez, 6, 28001 Madrid
Telefon: +34 91 575 18 46 / +34 91 576 06 86
Internet: www.gabana.es

Las Carboneras

Las Carboneras i Madrid
Las Carboneras er en flamenco-bar med dyktige dansere og høy stemning på kveldstid. Litt turistaktig men likevel et hengitt flamencosted med flinke dansere og høy stemning. Du kan nøye deg med å ta drinker i baren, men du slipper coverchargen på 20 euro hvis du spiser middag her. Det er ikke spiseplikt, så man kan nøye seg med en drink i baren. Las Carboneras ligger i kjelleren i det gamle palasset til greven av Miranda, så omgivelsene er de aller beste for tradisjonell, spansk kultur. Dessuten har stedet en svært sentral beliggenhet i området Madrid de los Austrias, som er den eldste delen av sentrum. Enkelte av forestillingene kombinerer tradisjonell flamenco med et avantgardistisk uttrykk.

Kontaktinformasjon Las Carboneras
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 20.30 – 21.30 og kl. 22.30 – 23.30. Fredag og lørdag kl. 20.30 – 21.30 og kl. 23.00 – 01.00.
Adresse: Plaza del Conde de Miranda 1, Madrid.
Webadresse: www.tablaolascarboneras.com

Moma 56

Moma 56 i Madrid
Moma er ikke bare en kul nattklubb, men også en bar og restaurant. Husets DJs inspirerer til bevegelse helt ut i de små timer med beats av house, techno og dance.

Kontaktinformasjon Moma 56
Adresse: Calle José Abascal, 56, 28003 Madrid
Telefon: +34 645 02 08 51
Nettside: www.moma56.com

Siroco

Siroco i Madrid
Siroco er en alternativ nattklubb som tilbyr både nasjonale DJs og konserter med nye lovende artister. Her kan du forvente deg alt fra reggae og karaoke til jazz og housemusikk.

Kontaktinformasjon Siroco
Adresse: Calle San Dimas, 3, 28015, Madrid
Telefon: +34 606 421 750
Nettside: www.siroco.es

Joy Eslava

Joy Eslava i Madrid
Joy Eslava har vært et legendarisk diskotek i Madrid i tretti år nå. Hver dag innebærer et nytt tema, torsdag er «Epic Nights» og fredag er «Fabulush». Housemusikk er en gjentakende favoritt på dette populære stedet som er fullt med både turister og de lokale.

Kontaktinformasjon Joy Eslava
Adresse: Calle Arenal, 11, 28013 Madrid
Telefon: +34 913 665 439 / +34 91 366 37 33
Nettside: www.joy-eslava.com

Cardamono Tablao Flamenco

Cardamono Tablao Flamenco i Madrid
Cardamono Tablao Flamenco er en en klassisk, spansk flamenco-bar i et lite, intimt lokale. Stedet regnes av mange som en av de aller beste flamenco-barene i Madrid. Det blir imidlertid fort fullt her, og bordene står tett – så om man også har tenkt å spise middag, bør man bestille plass i god tid. Kanskje bør man også vurdere å innta måltidet før showet begynner.
Beliggenheten er sentral, og man kan gå til fots på 5 minutter fra Puerta del Sol.

Kontaktinformasjon Cardamono Tablao Flamenco
Åpningstider: Mandag – søndag kl. 20.00 – 03.30.
Adresse: Echegaray 15, Madrid.
Internet: http://cardamomo.es/

Cafe Central

Cafe Central i Madrid
I over 30 år har det vært arrangert jazz-konserter på legendariske Cafe Central i Madrid – så å si daglig. En rekke grupper har startet sin karriere her – i tillegg til at stedet har hatt besøk av mange kjente utøvere fra mange kanter av verden. I 1991 rangerte det kjente britiske bransje-magasinet ”Wire” Cafe Central på 8. plass blant europeiske jazz-klubber. Lokalet er relativt lite, og det blir derfor fort fullt. Derfor bør man, særlig om man også har tenkt å spise, bestille bord på forhånd. Anbefales på det sterkeste for jazz-elskere. Cafe Central ligger en 5 minutters spasertur sørover fra Puerta del Sol.

Kontaktinformasjon Cafe Central
Åpningstider: Mandag, tirsdag, torsdag og søndag kl. 12.30 – 02.30. Fredag og lørdag kl. 12.30 – 03.30. Onsdag kl. 12.30 – 14.30.
Adresse: Plaza del Angel 10, Madrid
Internet: http://www.cafecentralmadrid.com/

El Junco Jazz Club

El Junco Jazz Club i Madrid
El Junco Jazz Club er en moderne jazzklubb, som også har satset på blues, soul og funk. Stedet har live-konserter her hver kveld, og ellers kreative DJ-sett. Hver søndag, tirsdag og torsdag er det jam-sessions, som tiltrekker seg mange interesserte. Lokalet er relativt lite, men atmosfæren blir dermed tett og intim – der alle gjestene får nærhet til scenen. Stemningen er vanligvis høy helt til dørene lukkes ved morgengry. El Junco ligger et par km nordøst for Puerta del Sol, i nærheten av metrostasjonen Alonso Martinez.

Kontaktinformasjon El Junco Jazz Club
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 11.00 – 05.30. Fredag – lørdag kl. 11.00 – 06.00. Søndag kl. 11.00 – 05.30.
Adresse: Plaza de Santa Barbara 10, Madrid.
Internet: http://www.eljunco.com/

Kapital

Nattklubb Kapital i Madrid
Nattklubben Kapital er en av Madrids største og mest berømte klubber. En gigant blant giganter, med syv barer og dansegulv i flere etasjer og forskjellige musikkstiler som house, r’n’b og soul. På balkongene over det store dansegulvet står det dansende folk i rekke og rad. Kronen på verket er den øverste etasjen, hvor taket kan åpnes slik at man kan danse under stjernene. Den ligger midt i sentrum og har hele syv etasjer og tre dansegulv som alle spiller forskjellig musikk. Her er det noe for alle enten du vil synge karaoke i den ene avdelingen, danse hip hop i den andre eller danse salsa i den tredje. Kapital er av den liberale typen hvor det meste er lov, og det beste av alt er at den ikke stenger før 06.00. Inngangsbilletten koster 12 Euro, og inkluderer en drink ved ankomst.

Kontaktinformasjon Kapital
Åpent torsdag, fredag, lørdag og søndag
Adresse: Calle de Atocha, 125, Madrid
Telefonnummer: 28012 91-420-2906
Internet: www.grupo-kapital.com

Kart over barer i Madrid
Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Nyttige linker om Madrid
Madrid
Severdigheter og attraksjoner i Madrid
Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid
Uteliv i Madrid
Hotell i Madrid
Leiebil i Madrid
Restauranter i Madrid
Klima i Madrid