Uteliv barer og nattklubber i Barcelona

Uteliv i Barcelona

Uteliv, nattklubber og barer i Barcelona. Barcelona er en kul og spennende by med et veldig bra uteliv med barer og klubber for en hver smak. Sol, sangria, sjømat og vakre spanske damer, blandet med fete yachter og klubber vil bidra til at dere får en minneverdig helg. Kick tilbake og nyte en cocktail på en av de elegante strand steder eller dra ut til en av de mange berømte klubber i nærheten av Las Ramblas. Uansett hva du velger, er en ting sikkert, Barcelona vil ikke skuffe selv de mest hardbarkede reveler!


Barcelona er Spanias nest største by og har derfor et imponerende uteliv også. Mange av utestedene i Barcelona er nattklubber, og med det følger høy, pulserende musikk og da gjerne i sjangeren house og dance. Hvis man er mer interessert i å danse enn å slå av en prat er nattklubbene det ultimate på utelivsfronten. Mange av utestedene har en beliggenhet i bydelen Eixample, men et par av de mest populære utestedene er situert i Sant Gervasi og Tibidabo, og disse er ofte noe dyrere. For de som foretrekker å sitte rundt et bord og ta en øl, finnes det utallige barer og puber også. Flere av barene spesialiserer seg på en spesiell type øl, blant annet belgisk.
Det yrende nattelivet i Barcelona er bare en av mange grunner til at millioner av besøkende fra alle hjørner av verden gjør sin vei til den katalanske hovedstaden hvert år. Med massevis av kule steder og top notch klubber spredt rett over byen, er Barcelona er stedet å være for live musikk, deilige drinker og en fest atmosfære som ingen andre.

Men, hvilke utesteder bør man danse natten inn? Razzmatazz er en superkjent nattklubb, hvor musikksjangere som house og techno er dominerende. Jevnlig arrangerer de kvelder med store Djer, så her lønner det seg å kjøpe billetter i forkant – ellers kan du risikere veldig lang kø. For deg som ønsker en nattklubb med variert musikk, masse dansing og rå drinker, er også Shoko og Opium gode alternativer!

Barcelona uteliv – de beste nattklubber og barer i Barcelona

For glam utelivet er det stranda som gjelder, eller Bikini som ligger i rikmannsstrøket Pedralbes – her henger Barca og annet godtfolk. På Barceloneta og ved Cuitadella ligger ymse loungebars og klubber – men for skikkelig club opplevelse er det Apollo, Catwalk og Razzmatazz som gjelder. På Placa Real er det også flere barer og diskoteker – rockebaren Side Car, eller Latino Baren Jamboree. Her tar vi for oss utelivet i Barcelona og gir deg de beste nattklubbene og barene i Barcelona.

Video uteliv i BarcelonaOpium Mar

Opium Mar i Barcelona
Opium Mar er en av de beste utestedene i Barcelona. Denne eksklusive Barcelona klubben er et godt valg for de som ønsker en skikkelig kul club og en heftig natt på byn. Med toppklasse spisestue er Opium Mar det perfekte stedet å nyte det beste av Barcelonas natteliv – alt med Middelhavet som bakteppe.

Kontaktinformasjon Opium
Adresse: Passeig Marítim, 34, 08003 Barcelona, Spania
Internet: www.opiumbarcelona.com

Mac Arena Mar Beach Club

Mac Arena Mar Beach Club i Barcelona
Dette er spesielt stedet du burde feste om sommeren på grunn av den utmerkede plasseringen helt nede ved sjøen. Like ved utestedet finner du en vakker plantasje som er med på å bygge opp totalopplevelsen rundt dette herlige utestedet. Selv om Mac Arena Mar Beach Club holder det vileste livet på fredag og lørdag, kan du også finne et kokende liv på søndager da stedet arrangerer ulike temakvelder. Dette er spesielt et godt utested for det som elsker utesteder som holder til MIDT på stranda med store sittegrupper og mennesker i lett bekledning.

Kontaktinformasjon Mac Arena Beach Club
Adresse: Playa Port Fórum, Carrer de la Pau, s/n, 08290 Sant Adrià de Besòs, Barcelona, Spania
Internet: www.macarenamar.com

Video Mac Arena Mar Beach Club


Bikini

Bikini Club i Barcelona
Bikini er en av Barcelonas beste arenaer for både live musikk viser sprø netter ut. Det elegante interiøret sammen med den nyeste hip hop, R & B låter og house musikk spunnet av noen av de mest kjente DJs i bransjen er den perfekte kombinasjon for å sikre en minneverdig fiesta! Sjekk ut offisielle Bikini nettside og finne ut om denne klubbens ulike temakvelder inkludert “Fraternity Night ‘.

Kontaktinformasjon Bikini Club
Adresse: L’illa Diagonal, L’Illia, Avinguda Diagonal, 547, 08029 Barcelona, Spania
Internet: www.bikinibcn.com

Video Bikini Nattklubb


Razzmatazz

Razzmatazz i Barcelona
For den beste live-musikken i Barcelona, ​​er det bare ett valg: Razzmatazz! Razzmatazz er en nattklubb som ligger i nærheten av sentrumskjernen. Utestedet passer for de fleste ettersom det er delt opp i fem seksjoner. Med andre ord er det fem uteplasser i ett og de forskjellige seksjonene spiller musikk for enhver smak. I én del spilles indie mens i en annen kan man riste løs til techno, og ofte er det en DJ som står for musikken. Inngangsbilletten koster omkring 10 euro og gir en drink med på kjøpet og tilgang til alle seksjonene.

Kontaktinformasjon Razzmatazz
Adresse: Carrer de Pamplona, 88, 08018 Barcelona
Internet: www.salarazzmatazz.com

Video Razzmatazz


Mirabé

Mirabe i Barcelona
Mirabé er en av de litt dyrere nattklubbene som ligger i området Tibidabo. Dette er et litt mer eksklusivt utested enn de som ligger i Eixample og sentrumskjernen. Det er her de unge og velstående drar når de vil ha en morsom kveld på byen. Tibidabo ligger 500 meter over havet og utsikten fra balkongen på Mirabé er derfor fantastisk. Nattklubben er delt opp i to etasjer og underetasjen kan leies ut sammen med den vakre hagen.

Kontaktinformasjon Mirabé
Adresse: Manuel Arnús 2, 08035 Barcelona
Internet: www.mirabe.com

Video Mirabé


Otto Zuts Club

Otto Zutz Club i Barcelona
Otto Zuts Club er en populær nattklubb i Barcelona, som har eksistert helt siden 1985. Nattklubben ligger i en tidligere tekstilfabrikk og har 3 etasjer. Her finner du et stort dansegulv, Vip-rom, flere salonger med hver sin spesielle atmosfære, mange barer samt unge, festglade mennesker. Musikken som spilles på Otto Zuts Club er først og fremst RnB, Hip Hop, Funk og House. Stedet har plass til 1000 personer, og er et «must» for danseglade natteravner.
Aldersgrense 18 år. Antrekk: Pent, trendy.

Kontaktinformasjon Otto Zuts Club
Åpningstider: Onsdag – lørdag kl. 24.00 – 06.00.
Adresse: Carrer de Lincoln 15, 08006 Barcelona
Internet: ottozutz.com

Video Otto Zuts Club


Dry Martini

Dry Martini i Barcelona
I Barcelona finnes det et utested eller en bar for enhver. Hvis man liker å mimre tilbake til tider da mennene brukte hatt og damene hansker, finnes det en bar for dette også. Dry Martini er en elegant bar som tar gjester med tilbake i tid. Dette er et sted hvor litt eldre klientell setter seg sammen for å nippe til kanskje nettopp en dry martini. Bak trebaren står kvalifiserte bartendere i hvite jakker, akkurat slik det brukte å være.

Kontaktinformasjon Dry Martini
Adresse: Calle Aribau, 162-166, 08036 Barcelona
Internet: www.drymartiniorg.com

Video Dry Martini


Bristol Blue

Bristol Blue Bar i Barcelona
Bristol Blue er en pub inspirert av irene både når det gjelder innredning og øl. Her serveres øl som Guinness og Murphy’s og lokalet er innredet med mørkt treverk og komfortable stoler. Folkene bak Bristol Blue må ha imidlertid ha hatt motstridende ønsker. Selv om Bristol Blue på flere måter ligner en irsk pub, er det tsjekkisk øl de spesialiserer seg på, og ikke irsk. Likevel, stemningen er god og aktivitetene flere ettersom det kan spilles dart og biljard.

Kontaktinformasjon Bristol Blue
Adresse: Torrent de l’Olla 39 – 41, 08008 Barcelona
Internet: Bristol Blue Bar

Jamboree

Jamboree i Barcelona
Jamboree Jazz Club, Barcelona Jamboree er en av Barcelonas beste jazzklubber. Vert for en line-up av både lokale og internasjonale jazzartister, har denne kvaliteten møtested rygg mot rygg viser nattlig på 8pmand 22:00. Husk å sjekke ut sin “Jam Sessions” hver mandag kl 20:00 og etter midnatt nyte denne arenaen som en av Barcelonas kuleste nattklubber med en rekke låter å kile dine musikalske smaksløkene.

Kontaktinformasjon Jamboree
Adresse: Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona, Spania
Internet: www.masimas.com/jamboree

Video Jamboree


CDLC – Restaurante Carpe Diem Lounge Club

Restaurante Carpe Diem Lounge Club i Barcelona
En av Barcelonas heteste og beste nattklubber (iblant kan det være vanskelig å komme inn). Synk ned i en av de lave stolene eller dans natten bort på ett av de to dansegulvene. Når du trenger en pause, ligger stranden rett utenfor. Restaurante Carpe Diem Lounge Club er en av Barcelonas mest luksuriøse klubber, og skaper det ideelle bakteppet for en deilig middag og en natt med dans! Vi anbefaler deg å prøve en super velsmakende sushi og ikke glem å vaske den ned med en av Restaurante Carpe Diem Lounge Club yummy Mojitos.

Kontaktinformasjon CDLC
Adresse: Passeig Marítim de la Barceloneta, 32, 08003 Barcelona
Internet: www.cdlcbarcelona.com

Video Restaurante Carpe Diem Lounge Club


Moog

Moog i Barcelona
Midt i sentrum av Barcelona ligger Moog i en sidevei fra den kjente gata La Rambla. Moog er først og fremst et lite utested med et svært rykte de opprettholder kveld etter kveld med det nyeste av det nye innen elektronisk musikk. Moog er utmerket for deg som elsker nyskapende elektronika, men musikken her er så tilpasset dansing at den tiltrekker mennesker som i utgangspunktet ikke har elektronisk musikk som sin favoritt. Utestedet er åpent hele uken fra midnatt til morgengry, 365 dager i året. Helgene er alltid gode på Moog, men tradisjonelt sier de besøkende at mandager og tirsdager gir en enda råere festopplevelse.

Kontaktinformasjon Moog Club
Adresse: Carrer de l’Arc del Teatre, 3, 08002 Barcelona, Spania
Internet: www.masimas.com

Video Moog Club


Row 14

Row 14 i Barcelona
I nærheten av flyplassen El Prat kan du finne dette utestedet som går for å være et av Barcelonas aller beste. Row 14 har noe av de råeste lydsystemene i Barcelona, samt to terasser og svære områder både innendørs og på taket. Alt i alt så kan Row 14 likne på de råeste toppstedene på Ibiza med enorme loungeområder, de villeste festene og åpningstider langt utover natta.

Row 14 er et must for deg som elsker clubbing og musikk som dubstep, house, techno, d’n’b og store navn som Richie Hawtin og Laurent Garnier. Selv om Row 14 befinner seg et stykke utenfor sentrum så er det absolutt verdt turen da du kommer til et sted som ikke mange turister kjenner til med den mest ekstreme takterassen på et utested noensinne.

Kontaktinformasjon Row 14
Adresse: C31, Km 186,1, 08840 Viladecans, Barcelona
Internet: www.elrow.es

Video Row 14


Elephant

Elephant i Barcelona
Elephant er en nattklubb i Barcelona som koster litt mer enn de fleste. Det er et trendy sted og kan virke noe snobbete. Dette er en gal oppfatning, i alle fall når det gjelder besetningen som mottar gjestene med åpne armer og et varmt smil. Stedet består av to etasjer og et stort område utendørs. For de litt mer viktige gjestene finnes det også et V.I.P-rom. Elephant holder åpent til kl 0500, noe som er rimelig tid i Spania. Elephant Club i Barcelona er en av Barcelonas nyeste klubber og er vel verdt å sjekke ut. Det er delt inn i fire områder, og “Marquee” er en av de mest bemerkelsesverdige, med sine bronse elefanter, Buddhaer og en dash av Indo-Kina innredning. Jive hele natten til den siste “huset” låter i hovedbaren, eller vandre av gårde til andre seksjoner for noen forskjellige musikksjangre!

Kontaktinformasjon Elephant
Adresse: Pau Claris, 92, 08010 Barcelona, Spania
Internet: www.elephantbcn.com

Video Elephant


Sala Apolo

Sala Apolo i Barcelona
Sala Apolo i Barcelona er det beste valget for de som liker den musikalske stilarter av indieband. Også vertskap for noen av de beste reggae låter og elektroniske beats, eklektisk blanding av musikk på tilbud her legger til appell av denne Barcelona klubben. Med to konserthus, er dette stedet definitivt verdt å sjekke ut om levende musikk er opp smug. Sørg for å sjekke ut en av klubbens beste partiene: Nasty Mondays på Sala Apolo på mandagskveldene!

Kontaktinformasjon Sala Apolo
Adresse: Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona, Spania
Internet: www.sala-apolo.com

Video Sala Apolo


La Terrazza

La Terrazza i Barcelona
La Terrazza er en utendørs nattklubb i Barcelona, som ligger på en høyde i distriktet Montjuïc. La Terrazza har eksistert siden 1995, og holder til i en flott herregård med vakker utsikt over byen. 90% av nattklubben foregår i friluft, ellers finnes vip-rom og sittegrupper innendørs. Utendørs finnes et stort danseområde, salonger, barer og vakker hage. La Terrazza er en perfekt kombinasjon av house og tekno-musikk, vakker natur samt fest og dans fra midnatt til soloppgang. Stedet er et populært samlingspunkt, som tiltrekker seg mennesker fra hele verden. La Terrazza holder åpent kun i sommersesongen fra mai til september. Inngangspris: 20 Euro.

Kontaktinformajon La Terrazza
Åpningstider: Fredag og lørdag kl. 23.45 – kl. 06.00.
Adresse: Avinguda del Marquès de Comillas 13, 08038 Barcelona
Internet: www.laterrrazza.com

Video La Terrazza


Uteliv kart for BarcelonaTrenger du leiebil til ferien i Barcelona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Barcelona – Gode tips og lenker
Leiebil Barcelona tips
Erfaring med leiebil i Barcelona
18 Tips for billig leiebil i Barcelona
Barcelona i Spania
Costa Brava
Severdigheter og attraksjoner i Barcelona
Klima i Barcelona
Shopping i Barcelona
Restauranter i Barcelona
Strender i Barcelona
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania