Uteliv i Alicante Barer og nattklubber

Uteliv guide barer og nattklubber i Alicante

Uteliv i Alicante, guide til de bedre barer og nattklubber. Alicante er kjent for å ha noen av de beste utestedene i hele Spania, og tilbyr et stort utvalg av nattklubber, puber og barer spredt rundt i byen for å tilfredsstille enhver smak. Området El Puerto er spesielt kjent for å ha et svært livlig natteliv, og tiltrekker seg mange turister så vel som lokalbefolkningen som søker etter en god natt ute i Alicante.


Se også 5 Topp barer med live musikk i Alicante

Alicantes uteliv ansees for å være ett av de mest pulserende nattelivene i Spania. Du har et hav av herlige tapasbarer som er egner seg utmerket til å starte kvelden på – og som forvandles til «disco-pubs» etter midnatt. Byen har et utall små utesteder som åpenbarer seg i smågatene, i tillegg til større nattklubber. Alicante er en universitetsby og preges av det. Nattelivet er heftig og viden kjent. Fra torsdag og ut uken syder det av liv i og rundt barene i gamlebyen. Men du trenger ikke ta turen ut før etter midnatt. Da legger bartenderne bort hitsinglene til Britney og Kylie, og finner fram den spanske popmusikken. Unge mennesker strømmer til, setter seg i gatene eller kaster seg inn dansen i en av barene.

Området El Barrio er kjent for sitt fantastiske uteliv som er fylt med en rekke barer, mens området Esplanada er mer populært i sommermånedene. Barer og klubber vanligvis åpner kl 23:00 og stenger rundt 04:00 til 08:00, noe som gir rikelig med tid for alle å nyte nattelivet som Alicante har å tilby. I tillegg til de barer og nattklubber som vi omtaler her i denne artikkelen, anbefales det en tur til Chiringuitosene på Postiguet og San Juan strendene, det sies at disse barene er vert for noen av de beste partyene på kvelden om sommeren.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Nattklubber og barer i Alicante

Byen Alicante har ingen mangler når det gjelder barer, nattklubber og utesteder. Denne kystbyen vil forbløffe deg med den store variasjonen av type barer som du kan støte på. Det finnes sportsbarer, homofile barer, karaoke barer, dame barer, barer for single og mange flere. Vi har her tatt for oss de mest kjente nattklubbene og barene i Alicante.

Teatre Day & Night

Uteliv i Alicante Teatre Day and Night
Teatre Day & Night ble etablert i år 2010, og tilbyr ubegrenset moro på alle tider av døgnet. denne strandbaren ligger i hjertet av Alicante by, bare noen få minutters avstand fra Playa de San Juan, og serverer fantastiske drinker og cocktails, og er stedet å treffe venner på en lørdags kveld.

Kontaktinformasjon Teatre Day & Night
Adresse: 4 Tomás Torregrosa Street, 03002 Alicante, Spania
Telefon: 628 839 933
Internet: teatrealicante.comCafé Bar Noray

Uteliv i Alicante Café Bar Noray
Hvis du liker å lytte til klassisk musikk mens du ser på yachter og motorbåter i marinaen, så er Cafe Bar Noray det perfekte stedet for deg. Enkel snack meny og et godt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker, en veldig avslappet måte å se solen gå ned, og en perfekt rolig start på kvelden før turen går videre til andre barer og nattklubber.

Kontaktinformasjon Café Bar Noray
Adresse: Paseo del Almirante Julio Guillen Tato, Embarcadero de Golondrinas, 03701 Alicante, Spania
Telefon: +34 647 91 60 88

La Misión

Uteliv i Alicante La Misión
La Misión er en livlig bar/klubb, som ligger i det historiske El Barrio-kvartalet. Stedet er svært populært for folk i aldersgruppen 25 – 40 år, og her spilles den aller nyeste musikken. Det blir ofte fullpakket ved La Misíon i 2-tiden om natten, så det gjelder å ankomme litt før dette. La Misión er kjent for sine gode cocktails, og baren holder åpent til tidlig morgen.

Kontaktinformasjon La Mision
Adresse: Vírgen de Belén 9, 03002 Alicante
Åpningstider: Torsdag – lørdag kl. 23.30 – 04.30.
Internet: www.facebook.com/lamision.alicante.1

Bar Austin

Uteliv i Alicante Bar Austin
Bar Austin ligger i hjertet av Alicante og er en svært populær bar for amerikanske turister ettersom fotball jevnlig blir vist her. Stedet er ikke veldig stor, men du kan sikkert nyte å sitte ute i solen på uteterrassen.

Kontaktinformasjon Bar Austin
Adresse: Calle Labradores N7 (Casco Antiguo de Alicante), Spania
Telefon: +34 965 14 45 05

Club Camelot

Uteliv i Alicante Club Camelot
Denne klubben er populær i Alicante hovedsakelig for musikkscenen. Klubben Camelot arrangerer også ulike opptredener i sine lokaler som inkluderer fem rom, der ett rom er spesielt viet til konserter. Bortsett fra musikk har dette stedet en avslappet terrasse bar, som serverer deilige cocktails og mojitos.

Kontaktinformasjon Club Camelot
Adresse: C / Garachico, 35 (Polígono Garrachico), 03112 Alicante, Spania
Internet: www.clubcamelot.com

La Havana

Uteliv i Alicante La Havana
La Havana er en svært populær bar i Alicante, som ligger i gaten Rambla de Méndez Nuñes. Både turister og lokalbefolkningen kommer hit – og spesielt i helgene er dette et livlig utested.
La Havana spiller først og fremst House og kommersiell musikk. Stedet er åpent hver dag hele året, og det er gratis adgang. På dagtid kan man nyte en kopp kaffe på Havana – mens man slapper av på terrassen, og på kvelden forvandler caféen seg til en party-bar med høy musikk.

Kontaktinformasjon La Havana
Adresse: Rambla de Méndez Nuñes 26, 03002 Alicante
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 19.00 – 02.30, fredag og lørdag kl. 19.00 – 03.30 og søndag kl. 19.00 – 02.30.
Internet: www.facebook.com/HavanaAlicante

Grizzly Bar

Uteliv i Alicante Grizzly Bar
Grizzly bar i Alicante er ikke bare en vanlig bar, den er så mye mer. Baren har et behagelig videorom hvor du kan se dine favorittfilmer og slappe av, et utstilling og maleri rom, samt dansegulvet for å danse gjennom natten. Men det viktigste å nevne her er at dette er en homofil bar.

Kontaktinformasjon Grizzly Bar
Adresse: Paseíto de Ramiro, 12, 03002 Alacant, Alicante, Spania
Telefon: +34 627 90 19 76
Internet: www.grizzlybar.com

Z-Klub

Uteliv i Alicante Z-Klub
Z-Klub er en nattklubb som ligger ved havnen i Alicante, og er et populært dansested – både for turister og lokalbefolkningen. Z-Klub spiller for det meste house, techno og trance – og holder åpent helt frem til kl. 08.00 på morgenen. De fleste som kommer til Z-Klub, viser seg ikke her før i 03-tiden om natten. Kommer man tidligere, vil man som oftest ha dansegulvet for seg selv. Nattklubben krever pent antrekk. Man kommer altså ikke inn her iført strandklær.

Kontaktinformasjon Z-klub
Adresse: Calle Coloma 3, 03002 Alicante
Åpningstider: Torsdag, fredag og lørdag kl. 24.00 – 08.00.
Internet: www.facebook.com/zklub

The Clap

Uteliv i Alicante The Clap
The Clap er en av de mest trendy nattklubbene i Alicante, og ligger sentralt i byen i nærheten av gaten Rambla de Méndez Núñes. The Clap har elegant innredning, og henvender seg først og fremst til et publikum i aldersgruppen 25 – 40 år. Musikken som spilles her er variert, med hovedvekt på hits innen ulike genre. Nattklubben tiltrekker seg folk fra hele provinsen, og er åpen året rundt.

Kontaktinformasjon The Clap
Adresse: Tomas Lopez Torregrosa 3, 03007 Alicante
Åpningstider: Torsdag, fredag og lørdag kl. 22.00 – 04.00.
Internet: www.theclapalicante.es

Karaoke Feelings

Uteliv i Alicante Karaoke Feelings
En typisk Karaoke bar hvor du kan aktivt ta del i karaoke, spille alle slags sanger av ditt eget onske, eller gå opp på scenen og underholde publikum. Denne funky baren har en egen cheerleader hytte, og massevis av tilbehør og klær for deg å kle seg ut, og danse gjennom hele natten.

Kontaktinformasjon Karaoke Feelings
Adresse: Puerto de Alicante, Muelle 14, 03001 Alicante, Spania
Telefon: 965 211 815

Los Mejillones

Uteliv i Alicante Los Mejillones
The Los Mejillones bar ligger ved strandpromenaden, og denne lille baren / kaféen er et flott sted å ta en billig matbit og noe kaldt å drikke mens du ser på at verden går forbi. Den har en anstendig innendørs og utendørs sitteplasser ordning, og er åpen hele dagen, slik at du kan stikke innom for en morgenkaffe også.

Kontaktinformasjon Los Mejillones
Adresse: Plaza Gabriel Miró, 19, 03001 Alicante
Telefon: 966 11 49 75

Discoteca Ananda

Uteliv i Alicante Discoteca Ananda
Ananda er en populær nattklubb og cocktail-bar, som ligger sentralt i Alicante. Om ettermiddagen er det vanlig at lokalbefolkningen møtes på Anandas terrasse for å slappe av og ta en drink etter jobb. Når mørket senker seg åpner nattklubben, og tar imot feste og danseglade mennesker. Baren har en omfattende meny av internasjonale drinker og cocktails – til en overkommelig pris. Nattklubben spiller populære hits innen alle musikkgenre.

Kontaktinformasjon Discoteca Ananda
Adresse: Plaza Portal de Elche, 03001 Alicante
Åpningstider: Terrassen er åpen tirsdag – søndag kl. 14.30 – 02.00. Nattklubben er åpen torsdag – lørdag kl. 01.00 – 07.00.
Internet: www.anandaalicante.com

Discoteca Oz

Uteliv i Alicante Discoteca Oz
Discoteca Oz er den største nattklubben i Alicante og er populær for sine skum partyer. Vanligvis varer partyene inntil klokken 8 om morgenen, og de fire selskapslokalene er pakket med folk i alle aldre. Klubben har også en takterrasse og en VIP bar.

Kontaktinformasjon Discoteca Oz
Adresse: Avenida Delfine Viudes, s / n 03183 TORREVIEJA (Alicante) Antigua Pacha, Spania
Telefon: 667 093 070
Internet: www.discotecaoz.com

Kart over barer og nattklubber i Alicante
Alicante – Gode tips og lenker
Alicante Provinsen
Severdigheter, opplevelser og attraksjoner i Alicante
Aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barn i Alicante
Topp strender i Alicante
Shopping i Alicante
Restauranter i Alicante
Uteliv i Alicante
Spa og Spa Hotell i Alicante
Klima i Alicante
Temperaturer i Alicante
Norske skoler i Alicante
Alicante Flyplass
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania