Beste barer og nattklubber i Estepona

Uteliv Estepona

Uteliv, barer og nattklubber i Estepona i Spania. Ut på byen i Estepona på Costa del Sol, og trenger tips til hvor du skal gå ut med venner og familie for en flott kveld på byen? Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste barene, nattklubbene og utelivet i Estepona.

Barene og klubbene i Estepona er betydelig billigere enn de i Marbella og Puerto Banús, og kan ha samme eksklusive følelse. De fleste av barene i gamlebyen er mer rolige, og tilbyr en mer avslappet kveld ute; Mens havneområdet er der de fleste av klubbene og sene nattbarer holder til.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

De fleste musikkbarer og restauranter forblir åpne til de små timene og bakgatene i den gamle bydelen er full av barer og klubber. Det mest populære stedet er Plaza de los Flores, og her finner du en stor konsentrasjon av barer bygget rundt fontenen og hagen. Dette er ekvivalent med Orange Square i Marbella, og om sommeren er definitivt stedet å sosialisere og få nye venner. Turister som besøker Estepona, søker vanligvis etter et roligere sted for sin ferie, en by nær kysten, nær Marbella og Puerto Banus, to steder i Malaga provinsen, hvor du også kan nyte et levende natteliv.

Video om uteliv i EsteponaPå strandpromenaden er det et stort utvalg av barer og restauranter som spesialiserer seg på servering av fersk lokal fisk, samt det vanlige internasjonale spekteret av retter. For dem som vil spise god mat på en av Esteponas restauranter, og deretter ta seg en drink i en bar langs stranden, er dette et ypperlig sted.

Puber og diskoteker i Estepona

Her tar vi for oss en knippe utvalgte puber og diskoteker i Estepona på Costa del Sol i Spania. En perfekt guide til hvor du skal gå ut med venner og familie ved den gamle bydelen av Estepona og ved marinaen.Uteliv i den gamle bydelen av Estepona

Melodie Cool: Et diskotek og bar som ligger i sentrum av Estepona, like bak strandpromenaden på Calle Real, denne baren er spesielt populær blant de unge og trendy. Åpent til 3 på fredager og lørdager.
La Bulla: En bar på Ave España (like øst for Calle Terraza) har en blendende visning av neonlys. Det er spesielt koselig om vinteren, og luftkondisjonerte lokaler om sommeren.
Bar Tolones: Calle Real. Bar-terrasse midt i sentrum av Estepona hvor du kan slappe av med din drink og “chill out music”.
Kronen: Calle Real. Stor terrasse, god atmosfære og mange forskjellige typer øl.

Uteliv i Marinaen i Estepona

I havnen i Estepona besøkes de fleste diskoteker av en yngre publikum, selv om alle aldre er velkomne på spanske diskoteker. For de som er litt eldre er Reianldo er virkelig bra sted å starte kvelden.

Reinaldo: Er et favorittsted på hjørnet nær inngangen til marinaen. Klientellet her har en tendens til å være faste og litt eldre. Eieren kjører den lokale Harley Davidson klubben og syklene er stolt parkert ute på en søndag morgen. Happy hour 18.00 til 20.00.
To-Loco: Bar med terrasse rett foran Marina. Popmusikk.
Oporto: Bar med terrasse rett foran Marina. Popmusikk.

Kart uteliv og barer i EsteponaTrenger du leiebil til ferien i Estepona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Estepona – Gode tips og lenker
Uteliv i Estepona
Restauranter i Estepona
Severdigheter i Estepona
Shopping i Estepona
Strender i Estepona
Klima i Estepona
Leiebil Estepona
Estepona
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania