Beste barer og nattklubber i Calpe

Uteliv Calpe

Uteliv, barer og nattklubber i Calpe i Spania. Ut på byen i Calpe, og trenger tips til hvor du skal gå for en hyggelig kveld på byen med venner og familie? Alt du trenger vite om utelivet i Calpe, de beste barer, puber og diskotekene i den sjarmerende byen Calpe.

Når solen går ned i Calpe i Alicante provinsen finner du mye underholdning som vil holde deg underholdt ut til de små morgen timer. Byen har et vell av barer, puber og nattklubber, og du vil alltid finne levende musikk og kveldsunderholdning i høysesongen i månedene fra juli og august. I løpet av sommeren fyller bordene gatene og promenadene i Calpe, terrasser og promenaden er da fulle av mennesker som vil kose seg i en av de mange barene og restaurantene i Calpe.

Besøk Torreon Square og La Villa Square i gamlebyen i sommermånedene, og du vil finne danse arrangementer, konserter og friluftsteater forestillinger. Med alt fra konserter innen soul, blues, jazz og country. Calpe er også en by med flere årlige festivaler, og på grunn av byens mange tyske innbyggere avholdes det en årlig oktoberfest her.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Beste barer og uteliv i Calpe


Start kvelden på AR Hotels & Resorts hvor AR-teamet vil gi en morsom kveld fylt med underholdning for hele familien med et fantastisk show. Alternativt dra til gamlebyen og føl magien av servering på utendørsterrassene til de ulike restaurantene. Dette er det perfekte valget hvis du ønsker å ha en intim eller romantisk middag. Etter middag, tilbyr Calpe forskjellige områder som byr opp til fest.

Hvis du ønsker å spasere og nyte nattelivet i Calpe anbefaler vi promenadene, fossa eller Bol-Arenal, hvor du finner mange barer og restauranter ved sjøen. Pintor Sorolla street er et annet område av Calpe med mange steder der du oppleve lokal og internasjonal mat. I La Niña gaten finner du puber som Manneken, godt kjent i Calpe og veldig overfylt. I samme gate finner du puben Rock in Rio, Déjà Vu, og Unity, en pub som har vært i Calpe i mange år.

Hvis du vil oppleve store diskoteker hvor du kan danse hele natten til musikk fra Europas beste DJs, så anbefales party byen og turistmagneten Benidorm, som ligger kun en 20 minutters kjøretur nedover Costa Blanca kysten. Utelivet i Benidorm er verdenskjent, og her finner du alt du kan tenke deg av store nattklubber med internasjonale DJs og elektrifisere lasershow. Men fortvil ikke, byen Calpe har et utvalg av nattklubber den også, du kan lese mer om dem under.

Nattklubben Camaleón i Calpe

Nattklubben Camaleon i Calpe
Camaleón er en nattklubb som ligger sentralt til langs strandpromenaden ved Playa de la Fossa, på nordsiden av den kjente Calpe-klippen. Klubben er kjent for sin chill-out terrasse, der man kan oppleve den flotte utsikten over Middelhavet. Camaleón har stort dansegulv, og profesjonelle DJ’s som spiller det siste innen house, techno og pop. Nattklubben Camaleón serverer et godt utvalg av drinker, og har en livlig atmosfære. Camaleón arrangerer jevnlig temafester, konkurranser og danseshow. Aldersgrense: 18 år.

Kontaktinformasjon Camaleón
Åpningstider: Lørdag kl. 24.00 – 07.30.
Adresse: Playa la Fossa 5, Calle Gibraltar, 03710 Calpe
Nettside: www.discocamaleon.com
Facebook: www.facebook.com/pages/Disco-Camale%C3%B3n-CalpeNattklubben The Club Summer Sound i Calpe

The Club Summer Sound i Calpe
Nattklubben The Club Summer Sound ligger i nabolaget Merced, 500 meter nordøst for gamlebyen. Klubben som tidligere het Comix Club, har et skikkelig chillout område utendørs på terrassen, med en egen bar. Interiørmessig er The Club Summer Sound et trendy sted med spennende belysning, og nattklubben har flere dansegulv og barer i forskjellige områder samt profesjonelle DJ’s. Stedet arrangerer ofte temakvelder og fester som f.eks «skumparties».

Video fra The Club Summer Sound


Kontaktinformasjon The Club Summer Sound
Åpningstider: Daglig kl. 23.30 – 07.00 (sommersesongen)
Adresse: Calle Almendros 1 A, 03710 Calpe
Facebook: www.facebook.com/pages/Fotos-The-Club-Summer-Sound

Kart over barer i CalpeTrenger du leiebil til ferien i Calpe?Calpe – Gode tips og lenker
Restauranter i Calpe
Shopping i Calpe
Strender i Calpe
Klima i Calpe
Severdigheter i Calpe
Leiebil i Calpe
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania