Utelivet i Benidorm

Uteliv Benidorm

Uteliv, barer og nattklubber i Benidorm i Spania. Guide til partydestinasjonen Benidorms beste barer, nattklubber, puber og show. Alt du trenger vite om utelivet i Benidorm, hva du skal gjøre, og hvor du skal gå for en fantastisk tur ut på byen.

Benidorm har et rykte for å være den viktigste party hovedstaden på Costa Blanca, og Benidorm er et av de viktigste turiststedet i Alicante provinsen. Hvis du er ute etter en ferie i rolige omgivelser, er ikke Benidorm et feriemål for deg. Benidorm ligger på den nordlige Costa Blanca, ca en tretti minutters kjøretur fra Alicante flyplass, og er et ideelt reisemål for en helgetur og party.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

I løpet av sommermånedene fylles byen opp med unge europeere på jakt etter strandlivet om dagen, og fest hele natten. Den eneste virkelig stille tiden er mellom desember og januar, da de fleste besøkende til Benidorm i den perioden er pensjonister på jakt etter vintersol borte fra den nordeuropeiske vinteren. Klimaet i Benidorm er godt hele året, og utenom det gode utelivet, er det også et hav av severdigheter i Benidorm som du burde få med deg.

Video om utelivet i BenidormUtelivet i Benidorm i Spania

Det er over 150 diskoteker, nattklubber, kabaret og showbars og diskoteker i Benidorm. Før turistboomen i 1960 var Benidorm en søvnig fiskerlandsby, nå er den Costa Blancas største partyby. Den er en turistmaskin man ikke finner maken til i Europa. Her finner du nattklubber, diskotek, barer, puber og livemusikk fra utallige scener. Vil man ta det litt roligere ute i Benidorm skal man bare legge turen til gamlebyen. Der regjerer ennå spanjolene, og her finner man mange fine og lune tapasrestauranter med nydelig mat i trange smug.

Nattklubber og diskoteker i Benidorm

Clubbing i Benidorm er en opplevelse, og kan sammenlignes med klubbscenen på Ibiza, men Benidorm er mye billigere og mindre pretensiøs. Hver sommer arrangerer de store nattklubbene intense partier med noen av verdens beste DJs. De viktigste nattklubbene i Benidorm ligger langs gaten Avenida Communitat Valencia. Bare litt utenfor sentrum av Benidorm, en taxitur som cirka vil ta 5 minutter fra de fleste hoteller og leiligheter. Inngangsbilletten for de fleste klubbene vil være i gjennomsnitt 30 euro, men inkluderer ofte den første drinken. De mest populære nattklubber og diskoteker i Benidorm er KM Dance Club, Penelopes, El Divino og Hippodrome nattklubb.KM Disco & Dance Club

KM Playa i Benidorm
KM Disco & Dance Club er legendarisk, og er den mest populære nattklubben i Benidorm med en kapasitet på 5000 personer. KM Disco har tre dansegulv, 12 barer og et svømmebasseng. Besøkende starter kvelden stort sett på KM Playa, og flytter deretter inn på KM Disco for clubbing hele natten lang.

Kontaktinformasjon KM Disco & Dance Club
Adresse: Av. de la Comunitat Valenciana, 03503 Benidorm, Alacant
Telefon: +34 965 86 35 23
Nettsted: www.kmplaya.com

Penelope Disco Beach Club

Penelope Disco er en av de største nattklubbene i Benidorm. Penelope er også en beach club, og tilbyr levende musikk, internasjonale DJs, fester og mer.

Kontaktinformasjon Penelope Disco Beach Club
Adresse: Avda. de la Comunidad Valenciana Benidorm
Telefon: +34 610 23 87 97
Nettsted: www.penelopebenidorm.com

KU Disco

KU Disco er en av de mest populære nattklubber og diskoteker i Benidorm. Her tilbys flotte festkvelder i Benidorm med DJs, temafester, god atmosfære, dansere og mer.

Kontaktinformasjon KU Disco
Adresse: Avda. de la Comunidad Valenciana Benidorm
Telefon: +34 629 94 17 99
Nettside: www.kubenidorm.es

Disco Bahamas

Disco Bahamas er en stort diskotek i Benidorm først og fremst kjent som en RnB klubb, men også en fantastisk arena med internasjonale DJs som spiller det aller beste innen RnB, HipHop, House, og Dance. Disco Bahamas har 3 barer (2 store inne og en stor utendørs terrasse).

Kontaktinformasjon Disco Bahamas
Adresse: Calle Cap de Sant Antoni, 4, Benidorm
Telefon: +34 966 811 652
Nettsted: www.discobahamas.com

Club Discoteca Manssion

Manssion Club og Disco er et flott diskotek og en nattklubb i Benidorm som tilbyr livlige netter med elektronisk hardcore musikk. Hver lørdag er klubben full med mer enn 5.000 mennesker som danser natten inn til de viktigste og mest kjente spanske og europeiske DJ i verden.

Kontaktinformasjon Club Discoteca Manssion
Adresse: Avda. Comunidad Valenciana, Benidorm
Telefon: +34 965 852 006
Nettsted: www.manssion.com

Valentines Disco

Valentines Disco en livlig kabaret bar og diskotek som ligger i Parte Vieja med en nydelig utendørsterrasse. Klubben tilbyr gode topp internasjonale artister. Det er levende musikk, live komedie og dans hele natten lang.

Kontaktinformasjon Valentines Disco
Adresse: Avenida de Costello 59, Benidorm

Talk of the Town Benidorm

Talk of the Town, mest kjent som The Town er en flott kabaret og showbar som ligger i hjertet av Benidorm. The Town tilbyr noe av det beste underholdningen i Benidorm.

Kontaktinformasjon Talk of the Town Benidorm
Adresse: Benidorm New Town, Benidorm
Nettsted: www.thetownbenidorm.com

Hippodrome Disco Benidorm

Hippodrome Disco i Benidorm
Hippodrome Disco er en av de fantastiske nattklubber i Benidorm ligger ved Benidorm torget. Det åpent hele året fra 22:30 til 08:00.

Kontaktinformasjon Hippodrome Disco Benidorm
Adresse: Calle Mallorca 8, Benidorm

Kart over nattklubber i BenidormBarer og puber i Benidorm

Scruffy Murphys i Benidorm
Utvalget av barer og puber i Benidorm er massivt. Det er noen fine barer i gamlebyen i Benidorm i de trange gatene. De fleste barer ligger i Rincon og Levante området av Benidorm. Med hundrevis av barer i et så lite område, er en skikkelig pubrunde veldig populært. For de beste puber og barer foreslår vi Shamrock Bar, The Scotsman pub, KM Playa, The Harp Bar, Star & Garter, Zodiac, Chaplins, Lennon, Jokers, Steptoes II, The Town, Stardust, Pancho s Pub, Valentines, The Talk av Coast, Lineker’s Bar, Western Saloon og Heartbreak for gode live-band, Gigolo menn, Loch Ness Pub, Churchills Pub, Rockefellers, Lepins, Lennons og Bahamas Fun Club for ungdommene.

Prisene i Benidorm

Benidorm er et billig sted å gå ut for et fantastisk natteliv. Mat og drikke er billig, fordi det er så mye konkurranse. På mange av nattklubbene er det gratis å komme inn eller det er en lav inngangsbillett. Alle barer og puber med levende underholdning er det gratis å komme inn, på disse stedene kan du måtte betale litt mer for en drink enn hva du ville gjort andre steder. En halvliter øl som lager vil variere fra € 1 i de typiske britiske barene, til € 4 nede på de populare strandbarene.

Kart barer i BendidormTrenger du leiebil til ferien i Benidorm?Benidorm – Gode tips og lenker
Benidorm i Spania
Fiesta i Benidorm
Restauranter i Benidorm
Strender i Benidorm
Uteliv Benidorm
Shopping i Benidorm
Klima i Benidorm
Severdigheter i Benidorm
Fornøyelsesparker i Benidorm
Bolig i Benidorm
Leiebil i Benidorm
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania