Beste barer og nattklubber i Benalmadena

Uteliv Benalmadena

Uteliv, barer og nattklubber i Benalmádena i Spania. Ut på byen i Benalmadena på Costa del Sol, og trenger tips til hvor du skal gå ut med venner og familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om de beste barene, nattklubbene og utelivet i Benalmádena.

Benalmádena ligger like vest for Malaga og Torremolinos, og er blomstrende feriested med en rekke fantastiske nattklubber, diskoteker og barer. De fleste av de mer større klubbene ligger i det treffende navnet 24-timers Square på kystveien, og resten ligger ved marinaen. God barer er Beer Keller, Dutch Inn, Liquid Bar, Times Square, Alien Bar og Mango bar.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

For et mer sofistikert uteliv i Benalmadena, er det verdt en spasertur ned til Marinaen, der flere barer med utsikt til båtene har dansegulv og levende musikk i helgene. Du kan forvente å betale opp til tre ganger normalen for drinker her, spesielt i juli og august. Det er mange Latin og salsaklubber her. De beste stedene vil være Maracas eller Kaleido.

I Plaza de Nueva Bonanza finnes det også en god klynge av barer og klubber, i området midt mellom Benalmadena Costa og Arroyo de la Miel. Veldig populært for briter, populære barer er: The Blue Moon, Las Plumas, Hazy Days, Pekin, The Swan, Bitto, Pipers, Hong Kong, Capricciom, El Cordera, El Karmen, Brians Bar, Legends, Robin Hood, Raquel, Shannon , Johnnies, Eagle Bar, The Old Duck, Keogh Pub, Bar Nevada, og Kasabians.

Beste puber og diskoteker i Benalmádena

Det skulle ikke mangle på alternativer hvis du skal ut på byen i Benalmadena på Costa del Sol. Her finnes det meste, og folkelivet er meget bra, uansett hva du måtte ønske. Under har vi tatt for oss de beste puber og diskoteker i Benalmadema. Skulle du trenge en matbit, er det perfekt å starte kvelden på en av de beste restaurantene i Benalmadena.

Discoteca KIU – Benalmádena


Discoteca KIU i Benalmadena r den største og mest populære klubben i 24-timers-distriktet, og har et fantastisk Ladies Night på torsdager. Nattklubben kan friste med tre dansegulv; Sala Latino, Hard-core Dance og annen musikk, og med en sprudlende innredning. Passer nok best for dem mellom 18 og 40, men her er alle velkommen.

Kontaktinformasjon Discoteca KIU
Adresse: Calle los Almendros, 3, 29631 Arroyo de la Miel-Benalmádena Costa, Málaga, Spania
Telefon: +34 645 11 85 13
Facebook: www.facebook.com/DISCOTECAKIU

Boals Ice Bar – Benalmádena


Først Is bar på Costa del Sol, hvor alt er laget av is, inkludert baren, og vegger. Baren ligger i marinaområdet, og her blir besøkende utstyrt med hansker, sokker og jakker på vei inn, og dette er den mest uvanlige baren du noensinne vil finne i Benalmadena og resten av Spania. Inspirert av de finske is hotellene, er dette et fantastisk sted å slappe av – bokstavelig talt.

Kontaktimformasjon Boals Ice Bar
Adresse: Pueblo Marinero, Local C1-C5 y C-6, 29630 Benalmádena, Málaga
Telefon: 603 48 81 55
Nettside: www.boalsicebar.esLa Cubana – Benalmádena


La Cubana i Benalmadena har en stor utvendig terrasse og bar, samt en bar inne. Dette er et yndet sted for å danse salsa hele natten. En ekte varme og karibiske erfaringer med noen fantastiske rytmer fra gjeste DJs om sommeren. La Cubana holder det gående til tidlig om morgenen, og er en favoritt blant festglade mennesker i alle aldre. Salsa fans fra hele Costa del Sol kommer hit for å riste sine ting og nyte den fantastiske atmosfæren.

Kontaktinformasjon La Cubana
Adresse: Sendero de Playa Carvajal, s/n, 29639 Benalmádena, Málaga
Telefon: 633 09 00 32
Nettside: la-cubana.com
Facebook: www.facebook.com/pg/vigiabenalmadena

Disco Terraza Monet – Benalmádena

Disco Terraza Monet i Benalmadena
Disco Terraza Monet i Benalmadena er en av de beste stedene i havnen om natten. Hovedsakelig besøkes stedet av utlendinger, men tiltrekker seg også mange av de lokale på grunn av god musikk og atmosfære.

Kontaktinformasjon Disco Terraza Monet
Adresse: Pueblo Marinero, s/n, 29630 Benalmádena, Málaga
Telefon: 615 07 98 48
Nettside: monetbar.com
Facebook: www.facebook.com/MONET.PUERTO.MARINA

Disco-kafé Kaleido – Benalmádena


Disco-kafé Kaleido i BenalmadenaDenne har tre ulike seksjoner, hver med sin egen atmosfære. Stedet har en stor utendørs terrasse. Inne er det et stort danse område hvor det er et stort akvarium med tropisk fisker, og gir stedet en virkelig eksotisk atmosfære.

Kontaktinformasjon Disco-kafé Kaleido
Adresse: Adresse: Puerto Marina Benalmádena, 29630 Benalmádena, Málaga
Telefon: 651 772 275
Nettside: www.kaleido.es
Facebook: www.facebook.com/KaleidoPuertoMarina

Kart over barer og uteliv i BenalmádenaTrenger du leiebil til ferien i Benalmádena?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Benalmádena – Gode tips og lenker
Uteliv i Benalmadena
Restauranter i Benalmadena
Shopping i Benalmadena
Strender i Benalmadena
Severdigheter i Benalmadena
Klima i Benalmadena
Leiebil Benalmadena
Benalmadena
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania