Barer og uteliv i Malaga

Uteliv barer og nattklubber i Malaga

Uteliv i Malaga. Når natten faller på i Malaga er det en luft av energi som pulserer smittende gjennom hele byen. Det er ikke mulig å unnslippe den fantastiske energien enten du er ute etter en rolig vinbar eller forbereder deg på å danse til neste morgen i en av byens nattklubber. I Malaga er du garantert å finne et sted som passer ditt ønske, for her er det mye å velge mellom. Vi skal her ta for oss alt om utelivet i Malaga, barer, puber og nattklubber.


Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Nattelivet i MalagaCosta del Sol er konsentrert i og rundt Plaza de la Constitucion, Calle Larios og Calle Granda mens klubbscenen er stort sett funnet rundt Plaza de la Merced og Plaza de Uncibay. Man finner også mange utesteder i det historiske sentrum av Málaga, spesielt ved gaten Calle Larios. Også nordøst for katedralen – langs og rundt gatene Calle Granada og Calle Beatas finnes mange livlige og hyggelige barer og puber. I havne- og strandområdet Malagueta ligger også flere hippe barer og fasjonable utesteder, og byens motebevisste ungdom foretrekker gjerne dette området.

Les også om de beste stedene for live musikk i Malaga.

Nattklubber og diskoteker i Malaga

Oversikt over nattklubber og diskoteker i Malaga som garantert vil gi deg en flott opplevelse, og hvor du kan danse til de tidlige morgentimer. Nattklubbene og discotekene åpner ofte ikke før kl. 23.00. De stenger ikke før 04.30 eller 08.00 på morgenen.

Sala Moliere

Nattklubb Sala Moliere  i Malaga
Et høydepunktet av Malaga sine klubbscener. Sala Moliere er det perfekte stedet hvis du vil ut å danse til kjente klassikere sammen med moderne låter. Besøkes av både lokalbefolkningen og ferierende, en god atmosfære som vil gi uforglemmelige netter.

Kontaktinformasjon Sala Moliere

Adresse: Calle Horacio Quiroga 25, Malaga
Telefon: 652 573 818
Internet: www.grupomoliere.comFacebook

Sala Gold

Nattklubb Sala Gold i Malaga
I det historiske sentrum av Málaga ligger nattklubben Sala Gold, som er et svært populært dansested – både for lokalbefolkningen og turister. Sala Gold har stilig og trendy interiør og inneholder garderobe, 6 barer, videowall samt flere rom som spiller forskjellig populær musikk. Nattklubben er spesielt livlig i helgene, så her kan man danse til morgengry. Sala Gold arrangerer jevnlig konserter, moteshow, temaparty mm. Publikum ved nattklubben er stort sett i alderen 25 – 40 år.

Kontaktinformasjon Sala Gold
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 22.00 – 06.00, fredag og lørdag kl. 22.00 – 07.00.
Adresse: Calle Luis de Velázques 5, 29008 Málaga
Internet: www.discotecasenmalaga.es/sala-goldLiceo

Nattklubben Liceo i Malaga
Ligger i et historisk herskapshus i Malaga, og tilbyr levende flamenco dans i elegante omgivelser mellom søndag til onsdag. Men i helgene, går pulsen opp et hakk eller ti med dundrende house musikk og en elektrisk atmosfære som ikke er for pyser.

Kontaktinformasjon Liceo
Adresse: Calle Beatas
Tel: 625 557 012
Internet: Liceo Facebook

Sala Wenge

Nattklubben Sala Wenge i Malaga
Sala Wenge ligger i det historiske kvartalet i Malaga, og er åpen fra 22.00 til 7.00 tirsdag til lørdag. Spiller hovedsakelig house musikk fra gjeste DJ’s og arrangerer og spesielle festkvelder. Sala Wenge en av de største klubbene i Malaga og en stor arena for seriøse musikkelskere.

Kontaktinformasjon Sala Wenge
Adresse: Calle Sta Lucia 11
Telefon: 670 09 87 49
Internet: discotecasenmalaga.es

Velvet Club

Nattklubb Velvet Club i Malaga
Velvet Club er en bar og nattklubb som ligger sentralt i Málaga. Stedet het tidligere Sonic Club, og er kjent for sin flotte atmosfære og sin varierte musikk. Her kan man danse til på alle musikkgenre – fra electro til indie – pop – rock. Velvet Club arrangerer ofte live-konserter. Stedet er stilig og komfortabelt innredet med fløyel på veggene og viktorianske lamper som henger ned fra taket.

Kontaktinformasjon Velvet Club
Åpningstider: Mandag – torsdag pluss søndag kl. 23.00 – 03.00, fredag og lørdag kl. 23.00 – 04.00.
Adresse: Calle Juan de Padilla 22, 29007 Málaga
Internet: www.velvetclub.es

Siempre Asi

Siempre Asi i Malaga
Med forførende belysning og god plass til å manøvrere seg, er Siempre Asi et perfekt sted for en kveld på dansegulvet. Musikken er hovedsakelig Latino – rumba og salsa, noe som er blant det mest populære blant lokalbefolkningen. En livlig bar med et blandet publikum.

Kontaktinformasjon Siepre Asi
Adresse: Calle de los Convalecientes 5
Telefon: 670 098 749
Internet: www.siempreasi.es

Theatro Club

Theatro Club i Malaga
For dem som vil ha noe litt annerledes, Theatro Club tilbyr et utvalg av underholdning med live musikk, komedie, flamenco og kabaret hver kveld i hele uken. Et flott sted å se et show for så a danse til musikken fra DJ’en til de tidlige timer.

Kontaktinformasjon Theatro Club
Adresse: Calle Lazcano 5
Telefon: 670 098 749
Internet: Theatro Club Facebook

Toulouse Club

Nattklubb Toulouse Club
Toulouse Club er både en cocktailbar og en nattklubb, som ligger sentralt i Málaga – nær Picasso-museet og katedralen. Stedet har 4 barer, fordelt på 2 etasjer. Dansegulvet er plassert i øverste etasje, mens cocktail-baren ligger i bygningens 1. etasje. Toulouse Club har elegant innredning med elementer av tre, speil og marmor. Stedets DJ spiller forskjellig musikk i ulike genre – bl.a. pop, rock, indie, flamenco og electro.

Kontaktinformasjon Toulouse Club
Åpningstider: Torsdag – lørdag kl 22.30 – 04.30.
Adresse: Calle Lånegaranti 9, 29008 Málaga
Internet: www.toulouseclub.com

Puber og barer i Malaga

Oversikt over puber og barer i Malaga som er verdt et besøk. En blanding fra mange ulike nasjonaliteter, her vil du garantert finne noe du vil like. Barer og puber i Málaga er stort sett åpne fra kl. 21.00 – 03.00.

O’Neill’s Irish Pub

O’Neill’s Irish Pub i Malaga
Guinness og irsk musikk har gjort dette et trendy sted for unge Malagueños. Denne romslige og livlige puben er en magnet for sportselskere og fans av tradisjonell irsk “Craik”. Innredningen har en autentisk Dublin touch og med rimelige bar priser er dette en perfekt plass å starte kvelden. Ligger i en sentral beliggenhet mellom en blanding av svulmende barer og klubber.

Kontaktinformasjon O’Neill’s Irish Pub
Adresse: Calle La Bolsa 10
Telefon: 952 601 460

La Biblioteca

Bar La Biblioteca i Malaga
Med en viktoriansk tema innredning, er La Biblioteca en av de nye kule barene som har dukket opp i Malaga. Åpen onsdager til lørdager til 04.00, og er et fristed for old-school house musikk og cocktail elskere.

Kontaktinformasjon Biblioteca
Adresse: Calle Juan de Padilla 15
Telefon: 667 914 268
Internet: La Biblioteca Facebook

Casa de la Antigua Guardia

Casa de la Antigua Guardia i Malaga
Casa de la Antigua Guardia er en tradisjonell vinbar fra 1840, faktisk en av de eldste barene i Málaga. Stedet er svært populært både blant lokalbefolkningen og turister, og her kan man prøvesmake og velge mellom 20 forskjellige Málaga-viner. Man får servert vinen rett fra fatet, og utvalget strekker seg fra svært søt til tørr vin. Casa de la Antigua Guardia er et sjarmerende og autentisk sted, og interiøret består av gamle, rustikke bord. Baren har alltid jevn strøm av kunder hele dagen, og dersom man ønsker det – har man mulighet for å kjøpe med seg hjem en flaske av sin favorittvin. Stedet serverer også tapasretter.

Kontaktinformasjon Casa de la Antigua Guardia
Åpningstider: Mandag – torsdag kl. 09.00 – 22.00, fredag og lørdag kl. 09.00 – 22.45. Søndag stengt.
Adresse: Alameda Principal 18, 29005 Málaga
Internet: www.antiguacasadeguardia.netLa Terraza de la Alcazaba

La Terraza de la Alcazaba i Malaga
En av de mest sofistikerte barene i byen. En unik chill-out sone spiller ambient og elektro musikk.

Kontaktinformasjon La Terraza de la Alcazaba
Adresse: Calle Alcazaba 12
Internet: www.alcazabapremiumhostel.com

Café Mercad 14

Cafe Mercado 14 i Malaga
Café Mercad 14 er en kafé-restaurant hvor du kan spise tapas og drikke eksotiske cocktailer. Med flere skjermer som viser de største kampene, er det et flott sted å se fotball. En koselig bar som har åpent fra 20.00 til 02.00 og 03.00 hrs henholdsvis fredag ​​og lørdag.

Kontaktinformasjon Café Mercad 14
Plaza de la Merced 14
Telefon: 630 316 108
Internet: www.spanish-menu.com

El Jardin

Restaurant El Jardin i Malaga
På et løvrikt hjørne i nærheten av katedralen og Picasso-museet finner du bar og restaurant El Jardin. Som navnet skulle tilsi, er baren omgitt av noen av byens vakreste hager, og har en fantastisk beliggenhet.

Kontaktinformasjon El Jardin
Adresse: Calle Canon
Telefon: 952 220 419
Internet: www.eljardinmalaga.com

Bodega El Pimpi

Bodega El Pimpi i Malaga
Bodega El Pimpi er en vinbar som ligger i byens historiske sentrum, og regnes for å være en institusjon i Málaga. El Pimpi holder til i en historisk bygning, som på 1700-tallet ble brukt som nonnekloster. Stedet har bevart sin historiske atmosfære, og er et unikt og sjarmerende sted. Her kan man få god vin fra provinsen, bestille tapas-retter, eller besøke den nyåpnede restauranten «Sailor Pimpi». Vinbarens vegger er dekorert med historiske bilder og plakater samt vintønner som er signert av kjendiser – deriblant av Tony Blair og Antonio Banderas. Stedet arrangerer flamenco-show en gang i måneden.

Kontaktinformasjon El Pimpi
Åpningstider: Mandag – søndag kl. 10.00 – 02.30.
Adresse: Calle Granada 62 / Jardines Alcazabilla, 29015 Málaga
Internet: www.elpimpi.com

Swan Café

Swan Cafe i Malaga
En avslappet cocktailbar ved strandpromenaden. Swan Café tilbyr en spektakulær utsikt over havet og et flott sted å se på solnedgangen. Vanligvis en irsk bar, og er du klar for en godbit, importert øl, og deilig brennevin, er dette stedet. På kveldene kan du stikke innom for live musikk, stand-up komedie og Trivial Pursuit konkurranser.

Kontaktinformasjon Swan Café
Adresse: Paseo Marítimo el Pedregal 67
Internet: Swan Cafe Facebook

Kart over barer og nattklubber i MalagaTrenger du leiebil til ferien i Malaga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Relaterte emner for Malaga i Spania
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Costa del Sol
Malaga
17 ting du bør oppleve i Malaga
Severdigheter Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn på Costa del Sol
Shopping i Malaga
Guide til de beste strendene i Malaga
Leiebil Malaga
Leiebil Malaga Lufthavn
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania