Uteliv og barer i Altea

Uteliv Altea

Uteliv, barer og nattklubber i Altea i Spania. Ut på byen i Altea og trenger tips til hvor man skal gå for en hyggelig kveld ute sammen med venner og familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om uteliv, barer og nattklubber i kunstnerbyen Altea i Spania.

Når det gjelder uteliv er det noe for alle i Altea. Du kan gå for en drink i en fin rolig bar med avslappende musikk som jazz eller flamenco, eller hvis du er ute etter litt mer spenning, så det er nok av steder å gå hvor du kan danse hele natten. Altea er ikke fylt med diskoteker, men for dem som har lyst til å oppleve det, er Benidorm kun en 10-minutters kjøretur fra Altea. Her vil du finne klubber som rommer tusenvis av mennesker, og hvor du kan danse helt ut på morgenkvisten. Mange av dem har fantastisk lasershow og internasjonale DJs. Benidorms uteliv har alt når det kommer til natteliv.Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Utelivet i Altea i Spania

Selv om nattelivet i Altea har en tendens til å være stille og rolig, avhenger det mye av hvilken tid på året du kommer. Om sommeren og våren er det mye mer som skjer på kveldene, og gatene er fulle av turister, besøkende og beboere som elsker å ta turen ut på kvelden og spise ute i de mange flotte restaurantene i Altea.

Bortsett fra de mange internasjonalt kjente restaurantene som tilbyr lokale delikatesser som er elsket av besøkende og beboere, vil du også finne mange barer som du kan oppdage når du går rundt i byen. De fleste tradisjonelle barene ligger rundt kirken i Plaza Mayor, hvor du så vel som kan nyte gode cocktails og lytte til god musikk: Jazz, soul, cubanske og mange andre.

På den samme plassen kan du fortsette din kveld på Cocoon Fusion Lounge Bar, et lite buddhistisk tempel i hovedsak dedikert til hip-hop og house musikk. Hvis du foretrekker latin og spansk musikk finner du da rett foran deg La Mascarada, en to etasjers bar med mye forskjellig musikk. Veggene er dekorert med masker fra hele verden (derav navnet). I gamlebyen, har de fleste barer, puber og restauranter terrasser. Dette gjør dem til gode steder å besøke om sommeren, under de varme kveldene, og nyte en drink med venner, familie eller din partner.Barer, puber og nattklubber i Altea

Det finnes mange barer og puber i Altea som er verdt et besøk, vi har i denne oversikten valgt å fokusere på noen av dem som absolutt burde prøves. Helt nederst vil du finne et kart over barer i Altea. Hva med å starte kvelden på en av Alteas restauranter for en ekte smak av Altea, og deretter gå ut på byen for en drink og levende musikk etterpå?.

La Mascarada i Altea

La Mascarada i Altea
Cocktail baren La Mascarada ligger ved kirkeplassen i gamlebyen, og kan tilby en helt unik atmosfære. Baren er over to-etasjer, der man fra verandaen i øverste etasje har flott utsikt over Middelhavet. Stedet arrangerer jevnlig live-konserter og har et stort utvalg av drinker. Veggene er dekorert med masker fra hele verden, Veggene er dekorert med masker fra hele verden (derav navnet) og maritime gjenstander, og musikken som spilles er latin eller spansk.

Kontaktinformasjon La Mascarada
Åpningstider: Mandag – tirsdag samt søndag kl. 19.00 – 02.00.
Torsdag kl. 19.00 – 03.00. Fredag og lørdag kl. 19.00 – 04.00.
Onsdag stengt.
Adresse: Plaza de la Iglesia 8, Casco Antiguo, 03590 Altea
Facebook-side: La Mascarada

Kart barer og puber i AlteaTrenger du leiebil til ferien i Altea?Altea – Gode tips og lenker
Altea i Spania
Bolig i Altea
Shopping Altea
Uteliv i Altea
Restauranter Altea
Strender i Altea
Klima i Altea
Severdigheter i Altea
Leiebil i Altea
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania