Barer og nattklubber i Alfaz del Pi i Spania

Uteliv Alfaz del Pi

Uteliv, barer og nattklubber i Alfaz del Pi i Spania. Planlegger du en tur på byen med venner og familie og lurer på hvor du bør starte kvelden under ditt opphold i Alfaz del Pi? Alt du trenger vite om uteliv, barer, puber og nattklubber i Alfaz del Pi.

Costa Blanca er kjent for sitt gode natteliv. Hvert feriested har sin egen spesielle stil, og dette gjelder også for utelivet i Alfaz del Pi. Gode cocktails, spansk øl som Mahou og San Miguel, gode viner eller den lokale cocktailen Agua de Valencia, som er mer djevelsk enn den høres ut som! Uannsett hva du er på jakt etter finner du det i Alicante provinsen. Hvis du ønsker å danse til de nyeste beats mens du nyter en stort laser show, prøve å danse tango eller lene deg tilbake mens du lytter til live musikk, vil du finne en bar eller nattklubb i Alfaz del Pi området som vil passe for deg.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Barer og puber i Alfaz del Pi

Selv om det finnes et utvalg av barer og puber i Alfaz del Pi sentrum, velger de fleste å dra ned til Albir eller til Benidorm for en kveld på byen. Der finnes det meste av hva du kan tenke deg av barer, puber og nattklubber. Oversikt over utelivet med barer og puber i Alfaz del Pi i Spania. Det du trenger vite når du skal ut med venner eller familie for en hyggelig kveld på byen.

The Beach Lounge

The Beach Lounge Bar i Alfaz del Pi
Nær stranden i Albir i Alfaz del Pi kommune finner du chill-out baren The Beach Lounge. Her kan du nyte en forfriskende drink på terrassen etter en dag på stranden. Det er et herlig sted å møte nye mennesker eller bare slappe av. Baren har et utvalg av cocktailer, brennevin og belgisk øl ledsaget av dans og chill-out musikk. Her er det en livlig festatmosfære om sommeren.

Kontaktinformasjon The Beach Lounge
Adresse: Rocamar 1, Carrer de l’Albír, 3 Local 2, 03581, Alicante
Telefon: 633 84 58 15
Nettside: www.thebeachloungealbir.com

Cuba Bar

Cuba Bar i Alfaz del Pi
Cuba Bar i Albir er en Caribbean Bar med vennlig atmosfære med karibisk mat, salsa, bachata, levende latinsk musikk, biljard, dart osv.

Kontaktinformasjon Cuba Bar
Adresse: Dirección:c/ Narciso Yepes nº 2 local 7, 3581 Albir
Nettside: Cuba Bar FacebookLe Grand Cafe

Le Gran Cafe i Alfaz del Pi
Le Grand Café er en bar og restaurant i Albir i Alfaz del Pi kommune som ligger bare et steinkast fra stranden, og tilbyr det perfekte stedet å nyte en drink eller noe å spise i et luksuriøst, elegant og en moderne atmosfære. Le Grand Cafe har en stor og komfortabel terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til din favorittdrink, og tilbyr alt fra te, kaffe og kaker, til snacks og komplette måltider. Le Grand Cafe har et godt utvalg av belgisk øl, internasjonal vin og champagne for spesielle anledninger.

Video om Le Gran Cafe


Kontaktinformasjon Le Grand Cafe
Adresse: Carrer El-Albir, 20, 03581 l’Alfàs del Pi, Alicante
Nettside: www.legrandcafealbir.com

Café d’Teatre Pavarotti

Cafe Teatre Pavarotti i Alfaz del Pi
Café d’Teatre Pavarotti er drevet av nordmennene Tom og Marianne, og er en bar i sentrum av Albir bak matbutikken Consum, og tilbyr noe litt forskjellig fra det vanlige. Her tilbys en rekke arrangementer som for eksempel filmer, levende musikk, jazz konserter, show, kurs og mye mer.

Kontaktinformasjon Café d’Teatre Pavarotti
Nettside: www.cafepavarotti.com

Wyndhams

Wyndhams ligger i sentrum av Albir i Alfaz del Pi kommune, og i tillegg til å tilby alle dine favoritt drinker og øl kan du også nyte god mat. Wyndhams har et godt utvalg av mat og snacks tilgjengelig.

Kontaktinformasjon Wyndhams
Adresse: Avenida Oscar Espla 16, Albir, L’Alfas Del Pi, 03581
Nettside: Wyndhams Facebook

Universal Lounge Bar

Universal Lounge Bar i Alfaz del Pi
The Universal Bar Lounge er et sted som tilbyr en blanding av kulturer med drikke og mat. I sin omfattende meny tilbyr Universal Lounge Bar et utvalg av internasjonale retter, inkludert smørbrød, wraps, varme og kalde smørbrød, biff, salater, pizza, pasta, burgere og mer. Du kan nyte spesialiteter fra ulike land og deres favoritt drink inne i luftkondisjonerte lokaler eller på den solfylte terrassen på 240m2. Universal Lounge Bar har i tillegg et stort utvalg av øl fra Belgia, Spania og andre land.

Kontaktinformasjon Universal Lounge Bar
Adresse: Carrer El-Albir, 68, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.universalloungebar.com

Bar La Copa

Baren La Copa er en engelsk bar med alle dine favoritt drinker, samt et utvalg av norsk mat. Eierne Steve og Heidi alltid gir alltid en varm velkomst til sine kunder. Baren har er en solrik terrasse hvor du kan sole deg mens du nyter en drink eller en matbit eller et måltid. Alle store sportsbegivenheter vises på TV i baren og de har satellitt-sportskanaler. Bar La Copa har også gratis WIFI.

Kontaktinformasjon Bar La Copa
Adresse: Carrer El-Albir, 26, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Bar La Copa Facebook

Caspers Bar

Casper Bar i Albir er en bar hvor du kan slappe av og nyte en flaske lokal vin eller en snack fra menyen tilbud. Baren har en stor terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til favorittdrinken din, eller du kan du sitte inne i komfortable sofaer. Caspers er det ideelle stedet å slappe av og er populær blant turister og beboere i området.

Kontaktinformasjon Casper Bar
Adresse: Edif.Capitol, Avda del Albir 8, Albir, Alicante, 03581
Nettside: Casper Bar Facebook

Bar Sunshine

Sunshine Bar i Alfaz del Pi
Denne koselige nederlandske baren ligger i sentrum av Albir i Alfaz del Pi kommune, i hovedgaten, en kort spasertur fra stranden. Det er et populært sted blant turister og nederlandske innbyggere som bor i området i Albir, men tiltrekker seg kunder fra andre nasjonaliteter som kommer for å nyte en drink og en prat! Baren har en stor og innbydende terrasse hvor du kan sole deg mens du nyter en drink eller to. Hvis været ikke er det beste, hvorfor ikke slappe av i baren og nyte atmosfæren og god musikk?Bar Sunshine arrangerer av og til temakvelder.

Kontaktinformasjon Bar Sunshine
Adresse: Carrer El-Albir, 3, 03580 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Sunshine Bar Facebook

Pub Infinity

Nattklubb Infinity i Alfaz del Pi
Kom til nattklubben Infinity i Albir i Alfaz del Pi kommune og nyt den beste musikken, og opplev den beste atmosfæren. Et perfekt sted hvis du vil ut og danse med venner og familien, samt møte hyggelige mennesker.

Kontaktinformasjon Pub Infinity
Adresse: Carrer Vivaldi, 7, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.facebook.com/PubInfinity

Dubliner Irish Pub

Dubliner Irish Pub i Alfaz del Pi
The Dubliner ligger i Albir i Alfaz del Pi kommune, og tilbyr en tradisjonell irsk dekor, hvor du kan nyte en god halvliter Guinness, eller en annen irsk øl i baren. De har også et godt utvalg av retter på menyen, inkludert tradisjonell irsk frokost svært populær blant turister som besøker området. Det er også snacks og pub mat tilgjengelig hele dagen. Personalet gir deg alltid en varm velkomst.

Kontaktinformasjon Dubliner Irish Pub
Nettside: www.dubliner-albir.com

Kart barer og puber i Alfaz del PiTrenger du leiebil til ferien i Alfaz del Pi?Alfaz del Pi – Gode tips og lenker
Alfaz del Pi kommune
Bolig i Alfaz del Pi
Restauranter Alfaz del Pi
Severdigheter Alfaz del Pi
Shopping Alfaz del Pi
Strender i Alfaz del Pi
Klima i Alfaz del Pi
Leiebil i Alfaz del Pi
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania