Barer og puber i Albir

Uteliv Albir

Uteliv, barer og nattklubber i Albir i Spania. Mange turister som planlegger å besøke Albir i Spania, lurer på hvordan utelivet er. Er det mange nattklubber, barer og steder å ha en flott kveld ute med venner og familie i Albir? Eller er det mer stille, og ikke så mange barer og nattklubber å velge mellom?

Albir har mange barer og restauranter med levende musikk og underholdning om kvelden, så er det vanligvis noe for alle. Det finnes og en liten nattklubb sentralt i Albir som heter Infinity hvor du kan danse hele natten.

I motsetning til Benidorm, bare 10-15 minutter med taxi fra Albir`s hovedgate. Er Albir stedet for dem som foretrekker en hyggelig bar hvor du kan nyte et godt måltid, og en flaske vin i stedet for en skrikende musikk fra de store nattklubbene. Den første uken i juli er kanskje en av de beste tidene å besøke Albir siden Casa de Cultura i den tilstøtende byen Alfas del Pi er vertskap for det internasjonale filmfestivalen, og bringer med seg en rekke kjente filmstjerner.
 
Hotel Kaktus i Albir har levende underholdning minst fire netter i uken, som vanligvis er sangere eller dansere som kommer fra nærliggende Benidorm. Det er flere fiestas som finner sted gjennom hele året. 19 mars feirer lokalbefolkningen festen for San Jose mens den første helgen i august iscenesettes det parader og gatedans med fest på stranden. En av de største hendelsene i året er festen for hellige Kristus, med musikk, prosesjoner og fyrverkeri holdes mellom 7 og 10 november.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Barer og puber i Albir

Oversikt over utelivet med barer og puber i Albir i Spania. Det du trenger vite når du skal ut med venner eller familie for en hyggelig kveld på byen.

Pub Infinity Albir

Nattklubb Infinity i Albir
Kom til nattklubben Infinity og nyt den beste musikken, og opplev den beste atmosfæren. Et perfekt sted hvis du vil ut og danse med venner og familien, samt møte hyggelige mennesker.

Kontaktinformasjon Pub Infinity Albir
Adresse: Carrer Vivaldi, 7, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.facebook.com/PubInfinity

Dubliner Irish Pub

Dubliner Irish Pub i Albir
The Dubliner ligger i Albir, og tilbyr en tradisjonell irsk dekor, hvor du kan nyte en god halvliter Guinness, eller en annen irsk øl i baren. De har også et godt utvalg av retter på menyen, inkludert tradisjonell irsk frokost svært populær blant turister som besøker området. Det er også snacks og pub mat tilgjengelig hele dagen. Personalet gir deg alltid en varm velkomst.

Kontaktinformasjon Dubliner Irish Pub
Nettside: www.dubliner-albir.comCuba Bar

Cuba Bar i Albir
Cuba Bar er en Caribbean Bar med vennlig atmosfære med karibisk mat, salsa, bachata, levende latinsk musikk, biljard, dart osv.

Kontaktinformasjon Cuba Bar
Adresse: Dirección:c/ Narciso Yepes nº 2 local 7, 3581 Albir
Nettside: Cuba Bar Facebook

Le Grand Cafe

Le Gran Cafe i Albir
Le Grand Café er en bar og restaurant i Albir som ligger bare et steinkast fra stranden, og tilbyr det perfekte stedet å nyte en drink eller noe å spise i et luksuriøst, elegant og en moderne atmosfære. Le Grand Cafe har en stor og komfortabel terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til din favorittdrink, og tilbyr alt fra te, kaffe og kaker, til snacks og komplette måltider. Le Grand Cafe har et godt utvalg av belgisk øl, internasjonal vin og champagne for spesielle anledninger.

Video om Le Gran Cafe


Kontaktinformasjon Le Grand Cafe
Adresse: Carrer El-Albir, 20, 03581 l’Alfàs del Pi, Alicante
Nettside: www.legrandcafealbir.com

Café d’Teatre Pavarotti

Cafe Teatre Pavarotti i Albir
Café d’Teatre Pavarotti er drevet av nordmennene Tom og Marianne, og er en bar i sentrum av Albir bak matbutikken Consum, og tilbyr noe litt forskjellig fra det vanlige. Her tilbys en rekke arrangementer som for eksempel filmer, levende musikk, jazz konserter, show, kurs og mye mer.

Kontaktinformasjon Café d’Teatre Pavarotti
Nettside: www.cafepavarotti.com

Wyndhams

Wyndhams ligger i sentrum av Albir, og i tillegg til å tilby alle dine favoritt drinker og øl kan du også nyte god mat. Wyndhams har et godt utvalg av mat og snacks tilgjengelig.

Kontaktinformasjon Wyndhams
Adresse: Avenida Oscar Espla 16, Albir, L’Alfas Del Pi, 03581
Nettside: Wyndhams Facebook

Universal Lounge Bar

Universal Lounge Bar i Albir
The Universal Bar Lounge er et sted som tilbyr en blanding av kulturer med drikke og mat. I sin omfattende meny tilbyr Universal Lounge Bar et utvalg av internasjonale retter, inkludert smørbrød, wraps, varme og kalde smørbrød, biff, salater, pizza, pasta, burgere og mer. Du kan nyte spesialiteter fra ulike land og deres favoritt drink inne i luftkondisjonerte lokaler eller på den solfylte terrassen på 240m2. Universal Lounge Bar har i tillegg et stort utvalg av øl fra Belgia, Spania og andre land.

Kontaktinformasjon Universal Lounge Bar
Adresse: Carrer El-Albir, 68, 03581 L’Albir, Alacant
Nettside: www.universalloungebar.com

Bar La Copa

Baren La Copa er en engelsk bar med alle dine favoritt drinker, samt et utvalg av norsk mat. Eierne Steve og Heidi alltid gir alltid en varm velkomst til sine kunder. Baren har er en solrik terrasse hvor du kan sole deg mens du nyter en drink eller en matbit eller et måltid. Alle store sportsbegivenheter vises på TV i baren og de har satellitt-sportskanaler. Bar La Copa har også gratis WIFI.

Kontaktinformasjon Bar La Copa
Adresse: Carrer El-Albir, 26, 03581 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Bar La Copa Facebook

Caspers Bar

Casper er i Albir bar er en bar hvor du kan slappe av og nyte en flaske lokal vin eller en snack fra menyen tilbud. Baren har en stor terrasse hvor du kan nyte solen mens du nipper til favorittdrinken din, eller du kan du sitte inne i komfortable sofaer. Caspers er det ideelle stedet å slappe av og er populær blant turister og beboere i området.

Kontaktinformasjon Casper Bar
Adresse: Edif.Capitol, Avda del Albir 8, Albir, Alicante, 03581
Nettside: Casper Bar Facebook

Bar Sunshine

Sunshine Bar i Albir
Denne koselige nederlandske baren ligger i sentrum av Albir, i hovedgaten, en kort spasertur fra stranden. Det er et populært sted blant turister og nederlandske innbyggere som bor i området i Albir, men tiltrekker seg kunder fra andre nasjonaliteter som kommer for å nyte en drink og en prat! Baren har en stor og innbydende terrasse hvor du kan sole deg mens du nyter en drink eller to. Hvis været ikke er det beste, hvorfor ikke slappe av i baren og nyte atmosfæren og god musikk?Bar Sunshine arrangerer av og til temakvelder.

Kontaktinformasjon Bar Sunshine
Adresse: Carrer El-Albir, 3, 03580 l’Alfàs del Pi, Alacant
Nettside: Sunshine Bar Facebook

Kart barer og puber i AlbirTrenger du leiebil til ferien i Albir?Albir – Gode tips og lenker
Aktiviteter for barn i Albir
Severdigheter og attraksjoner i Albir
Restauranter i Albir
Uteliv i Albir
Strender i Albir
Shopping i Albir
Ting du bør oppleve i Albir
Albir klima
Bolig i Albir
Leiebil i Albir
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania