Opplevelser for barn Costa Blanca

Topp aktiviteter og opplevelser for barn på Costa Blanca

Aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barna på Costa Blanca i Spania. Med sitt varme klima, og trygge miljø er Costa Blanca et flott reisemål for barn i alle aldre. Det finnes et bredt spekter av aktiviteter, severdigheter og spennende opplevelser. Strendene er de beste i Spania, og været er det aller beste i hele Europa, og når det gjelder å tilby en “full pakke”, spesielt for familier med barn i alle aldre, er Costa Blanca stedet.


I Spania er familien hjertet av alt, og langs hele Costa Blanca finner du et variert utvalg av aktiviteter og attraksjoner som passer for alle aldre. La oss være ærlige her, glade barn gir lykkelige foreldre, og det er grunnen til at Costa Blanca er et så stort familie reisemål. Det er nok aktiviteter her for å holde oss alle i aktivitet hele året.

11 Topp aktiviteter og opplevelser for barna på Costa Blanca

Costa Blanca er den nær perfekte destinasjon å reise til hvis du har med barn på ferieturen. Her skal vi ta for oss aktiviteter og opplevelser for barn på Costa Blanca i Spania.

1. Badeland og vannparker

Badeland og badepark aktiviteter barn Costa Blanca
Badeland og vannparker er populære sommerattraksjoner på Costa Blanca kysten, og de har ofte tusenvis av besøkende. Både lokale innbyggere og turister besøker disse badeparkene, og tar du turen selv kan du forvente en fantastisk dag for hele familien. Når solen steker fra en skyfri himmel, er det godt å kunne boltre seg i vannet. Her får du en oversikt over badeland og vannparker på Costa Blanca, naturligvis er det barna som er i fokus. Alle badeland og vannparker i denne oversikten passer for små barn. Les mer om badeland og vannparker på Costa Blanca

2. Go kart – Fart og spenning

Go-kart aktiviteter for barn Costa Blanca
Det fabelaktige Costa Blanca, et paradis for sol elskere og adrenalin søkere med et stort utvalg av aktiviteter for enhver smak og i alle aldersgrupper. Go Kart er moro for hele familien og en god måte for barna (unge eller gamle) for å oppleve en aktivitet de har tidligere kun prøvd på Playstation eller Xbox. Det finnes en rekke Go Kart baner langs Costa Blanca. Les mer om Go kart baner på Costa Blanca

3. Lo Rufete – Multi Adventure Park

Lo Rufete Multi Adventure Park Costa Blanca
Hvis du har en aktiv familie så vil en dag ute på Lo Rufete Adverture Park være moro for hele familien. Beliggende på kanten av innsjøen Pedrera, i nærheten av San Miguel, tilbyr parken et bredt spekter av aktiviteter som ridning / Trekking, firehjulinger, Paintball, bueskyting, Vandring og kajakker. Senteret har et stort svømmebasseng som du er hjertelig velkommen til å nyte etter dagens mange aktiviteter, og et fint sted å slappe av om noen medlemmer av familien ikke føler seg så eventyrlystne.

Selv om det er aktiviteter for alle aldre, vil senteret appellere mest til eldre barn (7 år pluss) og voksne. Det er benker for de som ønsker å ta med lunsj og nærliggende El Prado restaurant tilbyr hjemmelaget mat og en svært rimelig menu del dia (dagens meny). Inngang er gratis, men sjekk med Lo Rufete for individuelle aktivitets priser.

Kontaktinformasjon Lo Rufete Multi Adventure Park
Adresse: San Miguel til Orihuela veikryss, Torremendo, C.V. 951 KM 1
Telefon: 605 815 636
Internet: www.lorufete.com

4. Fornøyelsesparker og dyreparker

Fornøyelsespark aktiviteter for barn Costa Blanca
Kyststripen Costa Blanca bugner av fornøyelsesparker og dyreparker for store og små og her kan man finne morsom avveksling fra sol, strand og shopping. Costa Blancas fornøyelsesparker byr på alt fra forhistoriske vesener via krokodiller til skikkelig adrenalinkickene karuseller. Du kan se vannshow med delfiner, eller hvorfor ikke ta en dukkert med en sjøløve? Eller hva med en safari, mens antiloper, løver og tigere boltrer seg på alle kanter? Les mer om fornøyelsesparker og dyreparker på Costa Blanca

5. Aktivitetsleir for barn i Guardamar

Seiling aktiviteter for barn Costa Blanca
I Guardamar del Segura er det en seile klubb som tilbyr sommer og ferie leirer for barn fra 5 år og oppover. Mandag til fredag ​​fra kl 10 til 14:00 deltar barna i ulike aktiviteter som windsurfing, kajakk, og seiling, og lærer om teamarbeid og ansvar til sjøs fra et fantastisk og svært profesjonelt team av instruktører.

Sailing School of Guardamar del Segura (Escuela de Vela Guardamar) er åpent hele året og tilbyr et bredt spekter av tjenester, aktiviteter og utstyr. Du kan leie en båt for dagen, eller dra på en guidet tur med kajakk, ta leksjoner i windsurfing, eller endelig få dykke lisensen du alltid har drømt om.

Sommerleiren i fjor hadde deltakere fra alle deler av Spania, samt Norge, Danmark, Sverige, Storbritannia, Argentina, Russland, Frankrike og til og med en fra USA. Ikke bare er du har det gøy i vannet og lærer nye idretter, men du får også venner for livet. Anbefales

Kontaktinformasjon Escuela de Vela Guardamar
Adresse: Puerto Deportivo Marina Las Dunas
Telefon: 634 530 534
Internet: www.escueladevelaguardamar.es

6. Strandliv og vannaktiviteter

Strender aktiviteter for barn Costa Blanca
På Costa Blanca finner du noen av verdens beste strender, og den hvite Kysten har ikke mindre enn 200 kilometer med strandlinje, og de ligger alle sammen i Alicanteprovinsen hvor man kan nyte late dager i sanden i det avslappende klimaet ved Middelhavet. Vi vil her gi en oversikt over de beste strendene på Costa Blanca, alle utstyrt med blått flagg. Perfekt for barna på hete sommerdager. Les mer om strandguide Costa Blanca, og de 12 beste strendene på Costa Blanca

7. Snorkel Safari i Santa Pola

Snorkel Safari aktiviteter for barn Costa Blanca
Bare ta et håndkle og badedrakt og gå over til det berømte Santa Pola Dive Academy som ligger på Marina Miramar i Santa Pola. Dagen starter klokken 09:15 med en presentasjon av det fantastiske marine livet du kan forvente å se, pluss en kort sikkerhets demo for trygg snorkling. Deretter vil du være på vei ut i båten til det krystallklare vannet utenfor Santa Pola og rundt øya Tabarca.

Alt utstyr blir levert og med hjelp av redningsvest er det ikke mye anstrengende svømming nødvendig heller, bare flyte sammen og nyte den spektakulære scenen som utspiller seg under deg. Takket være revet rundt øya Tabarca, kan du være sikker på å se hundrevis av fargerike fisker og sjøliv. Du vil ha sjansen til å stoppe for en matbit og en drink på øya før kursen går tilbake til marinaen rundt 14:00.

Hvis dere er en gruppe på tre eller flere er prisen € 35 per person eller € 40 hvis to eller mindre. Det er lurt å bestille på forhånd for hva jeg kan forsikre vil være dag å huske. Passer for 6 år og oppover.

Kontaktinformasjon Santa Pola Dive Academy
Adresse: Santa Pola Dive Academy, Marina Miramar, Santa Pola
Telefon: 34 966 699 088
Internet: www.diveacademy-santapola.com

8. Hest er best

Ridetimer aktiviteter barn Costa Blanca
Opplev Costa Blanca fra hesteryggen. Det er flere rancher på Costa Blanca hvor du kan ta ridetimer, eller bare komme og nyte en guidet tur i området. Det finnes mange forskjellige rideskoler på Costa Blanca som har egne hjemmesider, som man kan ta kontakt med hjemme fra Norge. De fleste sidene er på spansk, men det finnes også sider på både norsk og engelsk. Det er fasiliteter og skoler som passer til alle nivåer og evner, samt spesialskoler for ridning for funksjonshemmede.

9. Borgen i Alicante

Santa Barbara Borgen aktiviteter barn Costa Blanca
På toppen av Benacantil fjellet ruver det gedigne fortet. Uansett hvor du befinner deg i Alicante, ser du Santa Barbara 166 meter over bybildet. Et besøk på Castillo de Santa Bárbara, først med gondolbane opp til toppen, og så utsikten ned mot byen og stranden vil garantert begeistre. Her kan barn løpe rundt blant kanoner og vakttårn, og etterpå kanskje løpe ned til sentrum igjen på de gamle, men velholdte bymurene. Les mer om Castillo de Santa Bárbara

10. Alicantes Arkeologiske Museum

Alicantes Arkeologiske Museum Costa Blanca
Høres kanskje kjedelig ut? Da må du tro om igjen. Dette er et spektakulært og moderne museum hvor kultur og underholdning går hånd i hånd og hvor du selv kan delta aktivt. Gå inn i grotter, besøk et sunket romersk skip og spankulér rundt på utgravningsområder hvor du kan lære om de mest spennende aspektene ved arkeologien.

Kontaktinformasjon Alicantes Arkeologiske Museum
Adresse: Placa Dr. Gómez Ulla, 0, 03001 Alacant, Alicante
Telefon: 965 14 90 00
Internet: www.marqalicante.com

11. Naturparken i Torrevieja

Naturparken aktiviteter barn Costa Blanca
Torrevieja og La Mata-lagunene er omgitt av et unikt landskap, og er en stor turistattraksjon. Inngangen til naturparken ligger nær La Mata-stranden i nordlige del av Torrevieja, og her finner man også det moderne besøkssenteret «Centro de Información del Parque Natural». Naturparken med saltlagunene (Las Salinas) er et «must» for førstegangsbesøkende i Torrevieja. Området består av våtmarker og saltvannssjøer – som benyttes til saltproduksjon. Naturparken er også et viktig verneområde for fugler, og her kan man få øye på ulike fuglearter – deriblant flamingoer. Besøkende har mulighet for å bade i saltlagunen – noe som skal være svært helsebringende for personer med bl.a. leddgikt, luftveisproblemer og revmatisme. Den spesielle rødaktige fargen på den ene saltlagunen skyldes alger, og er et yndet foto-objekt. Naturparken har flotte gang- og sykkelstier, og besøkssenteret holder åpent de fleste dager i året.

Adresse: Carretera Nacional 332, 03188 Torrevieja

Trenger du leiebil på din ferie til Costa Blanca?Costa Blanca – Gode tips og lenker
Klima Costa Blanca
Severdigheter Costa Blanca
Topp aktiviteter og opplevelser for barn på Costa Blanca
Go kart baner på Costa Blanca
Den fantastiske naturen på Costa Blanca
Topp 6 badestrender på Costa Blanca
Leiebil Costa Blanca
Costa Blanca i Spania
Alicante Provinsen
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania