Strand og sandstrender i Torrevieja

Strender Torrevieja

Strender i Torrevieja i Spania. Deilig sandstrand, strålende sol og turkisblått hav er akkurat hva man ønsker seg på ferie i Torrevieja. Vi skal her ta for oss de beste strendene i Torrevieja, og gi deg tips om noen bortgjemte perler uten store folkemengder som du kan nyte som ditt eget lille paradis.

Torrevieja har som de fleste byene langs Costa Blanca kysten mange flotte strender. Her finner du noen av verdens beste strender, og den Hvite Kysten har ikke mindre enn 200 kilometer med strandlinje, og de ligger alle sammen i Alicante provinsen hvor man kan nyte late dager i sanden i det avslappende klimaet ved Middelhavet.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Det anbefales ikke å ta noen verdifulle gjenstander med deg når du går til stranden som mobiler, smykker, og for mye penger. Når du ønsker å gå til vannet er det ingen skap, og de blir nødt til å stå ubevoktet i sanden. Tyveri er et omstridt problem i Torrevieja og resten av Spania. Respekter andres privatliv. Stirring er ikke høflig. Mange kommer til strendene for å få en rolig stund alene og ønsker ikke å bli forstyrret. Det er OK å finne venner, men uhøflig å oppta en annen persons tid før du er ønsket velkommen. Spør alltid før du tar fotografier. Selv på offentlige strender skal du spørre før du tar bilder. Det er ikke alle som ønsker å havne i andre privates fotoalbum. Foreldre skal bestandig bli spurt før du tar bilder av barn. Snikfotografering med mobilkameraer blir politianmeldt.

De beste strendene i Torrevieja

I Torrevieja finnes det fire fine sandstrender langs kysten, i tillegg vil du finne flere rolige bukter, hvor man kan nyte en dukkert i fred og ro, langt fra store folkemengder. Det er en stor promenade, som forbinder sør for Torrevieja med nord, går fra “Playa de los Naufragos”, som ligger i den sørlige delen av Torrevieja, til “Playa de La Mata”. Alle strender i Torrevieja er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001 kvalitet og miljø standarder. Ta også en titt i strandguiden for Costa Blanca og guide til noen av de bedre nudiststrendene på Costa Blanca kysten.

Playa del Cura i Torrevieja

Playa del Cura i Torrevieja
Playa del Cura i Torrevieja er mest kjent for å være integrert i det urbane området av byen. Denne stranden er 325 meter lang, og en bredde på 27 meter. Det er den mest sentrale stranden i Torrevieja og grenser mot sør til Paseo Maritimo Juan Aparicio og Restaurant Tintero og nordover til Monumento a las Culturas del Mediterráneo. Den har en nylig oppusset promenade med mange barer, gavebutikker, iskrembarer og restauranter. Det anbefales å besøke No. 1 Pizza Restaurant, hvor du kan nyte god mat med en privilegert utsikt stranden. Et annet godt restaurant tips finner du i begynnelsen av stranden, restauranten Restaurante El Tintero, bygget praktisk talt på vannet og hvor du kan nyte et utvalg av fisk og paella i sommersesongen. På Playa del Cura finner du også turistinformasjon, 4 vakttårn, badevakter på stranden og førstehjelp.

Playa de los Locos i Torrevieja

Playa de los Locos i Torrevieja
Stranden Playa de los Locos er oppkalt etter et tidligere psykiatrisk sykehus ved siden av henne, og er en strand med fin, gyllen sand og rolig farvann, med en lengde på 760 meter. og en bredde på 25 meter. Stranden ligger i den nordlige delen av byen. Stranden har alle fasiliteter, og har 4 vakttårn, badevakter på stranden, og førstehjelp. og to livvakter-helse, samt en rekke barer og restauranter. Tildelte priser: Qualitur, ISO 14000 og ISO 9000 miljøkvalitet .Playa de los Naufragos i Torrevieja

Playa de los Naufragos i Torrevieja
Stranden Playa de los Naufragos ligger i bydelen San Roque, sør for Torrevieja og har en lengde på 325 meter. og en bredde på 77 meter. I sommer sesongen har stranden et gjennomsnitt på 7000 besøkende per dag. Stranden er tilgjengelig for funksjonshemmede, har 3 vakttårn, badevakter på stranden, og førstehjelp. På Playa Náufragos finnes en liten vannpark for barna. Stranden har begrensede parkeringsmuligheter, men buss linje E stopper ikke langt fra stranden. Tildelte priser: Qualitur, ISO 14000 Miljø ISO 9000 Quality Ecoplayas, Blue Flag og kvalitet Q.

Playa de La Mata i Torrevieja

Playa de La Mata
Stranden Playa del La Mata er den lengste stranden i Torrevieja, med en lengde på 2.3km, og ligger i grenda Torrelamata i Torrevieja. Playa de la Mata med en lengde på 2300 m, og en bredde som overstiger 40 meter grenser i sør til Cabo Cervera og i nord ved Tower of La Mata som har gitt navnet til landsbyen. Stranden har en lang promenade langs hele stranden der du kan finne mange barer og restauranter. Bak stranden er en stor flate med sanddyner som utgjør “Water Mill Park”. Tildelte priser: Qualitur, ISO 14000 Miljø ISO 9000 Kvalitet og Ecoplayas.

Stranden er delt inn i 3 soner:
Playa de La Mata – Pueblo, med 3 vakttårn, 3 badevakter på stranden og førstehjelpsstasjon.
Playa de La Mata – Europeisk, med 4 vakttårn 5 badevakter og førstehjelp.
Playa de La Mata – Sweet, med 4 vakttårn, 5 badevakter på første linje og en førstehjelpsstasjon.
Tildelte priser: Qualitur, ISO 14000 Miljø ISO 9000 Kvalitet og Ecoplayas.

Playa del Acequion i Torrevieja

Playa del Acequion i Torrevieja
Av alle Torreviejas urbane strender er dette en ganske liten en trolig det nærmeste du kommer til den typiske pakkereise bilde av Costa Blanca, med høye boligblokker rett ved stranden, og barer og restauranter stranden tett opp mot stranden. Parkering er mildt sagt nesten umulig ved denne stranden, og buss og sykkel er trolig det beste alternativene for å komme seg hit. Stranden Playa del Acequión er ikke godt tilgjengelig for funksjonshemmede.

Til tross for mangel på Blått Flagg eller Q for Quality status, er dette et veldig populært område hele året. Nabo Parque de Doña Sinforosa (like ved den nordlige enden av stranden) gir en attraktiv pause fra sand, sol og Playa del Acequión,

Cala Ferris i Torrevieja

Cala Ferris i Torrevieja
Cala Ferris er en 200 meter lang gyllen sandstrand med masse små sanddyner. Her finnes det ingen cafeer eller tjenester, men det er verdt et besøk. Så lenge du tar med din egen mat og drikke så du kan lett tilbringe noen timer med soling og bading i det vakre klare vannet. Stranden er omgitt av mange palmer og med palmetrær bak deg og det krystallklare havet foran, kan du virkelig føle at du er et tropisk sted.


Kart strender i Torrevieja

Kart over strender i TorreviejaTrenger du leiebil til ferien i Torrevieja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Torrevieja – Gode tips og lenker
Torrevieja i Spania
Restauranter i Torrevieja
Torrevieja klima
Serverdigheter i Torrevieja
Shopping i Torrevieja
Fiesta og helligdager i Torrevieja
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania