Strender Torremolinos

Beste strender i Torremolinos

Strender i Torremolinos i Spania. Klar for stranden i Torremolinos, og trenger tips til hvilken strand som er den beste for deg og din familie? Her tar vi for oss alt du trenger vite om strendene i Torremolinos, enten du vil ha en rolig liten vik, eller en lang sandstrand med alt av fasiliteter.

Torremolinos er det største feriestedet på den spanske Costa del Sol. Det ligger ved Middelhavet, og ligger bare syv kilometer fra Málaga Lufthavn, den største i Andalusia, fra der kan du lett nå Torremolinos med leiebil eller tog.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Bortsett fra å være en flott ferie destinasjon, har Torremolinos også fordelen av å være ikke langt fra storbyen Málaga. I sør fra Torremolinos finner man Benalmádena som også er et svært populært feriested med ytterligere lange strekninger med strender og et tilsvarende stort tilbud av overnatting, restauranter, barer og fritidsaktiviteter.

Men den viktigste grunnen til å tilbringe en dag eller faktisk hele ferien her er den store stranden i Torremolinos, som faktisk består av flere strender som glir over i hverandre. Strandområdet strekker seg over syv kilometer fra Malaga flyplass til Puerto Marina, den vakre marinaen i Benalmádena, nabobyen til Torremolinos. Selv når det blir travelt her er det alltid god plass å slå seg ned på de fine sandstrendene, med chiringuitos (strandrestauranter og strandbarer) som i tillegg til mat og drikke tilbyr solsenger for utleie.

Beste strendene i Torremolinos

Stranden Los Alamos i Torremolinos
De seks viktigste strendene i Torremolinos er: Los Alamos, Playamar, Bajondillo, La Carihuela, Montemar og El Saltillo. Den 7 km lange promenaden har nylig gjennomgått forbedringer med ekstra landskaps og bredere fortau. Nå er alle strendene er koblet sammen. Les også om 11 Topp strender på Costa del Sol og Guide til de beste strendene i Malaga

Costa Lago stranden i Torremolinos

Beliggende i Playamar, på vestsiden av Torremolinos og overfor et hotell med samme navn. Dette er et svært populært område blant de lokale ungdommene hele året. Stranden tilbyr parkering, grønne områder med palmer, dusjer, søppelkasser og alle tjenester som du forventer fra en turist strand som dette. Det finnes et bredt utvalg av strandbarer og restauranter i området.

Saltillo Beach i Torremolinos

Denne stranden passerer Pez Espada Hotel ved siden av El Remo stranden. Det er et veldig populært sted blant lokale surfere og har rikelig med restauranter, hoteller og barer i nærheten, samt Benalmadena havnen. Saltillo stranden tilbyr alle typer tjenester som enkel tilgang for funksjonshemmede, søppelkasser, lekeplass for barna, volleyballnett og solsenger til leie.

Playa Montemar i Torremolinos

Ved siden av La Carihuela stranden, finner vi stranden Montemar, som går helt fra Remo torget og utover. Det som er litt spesielt med denne stranden, er de ulike grønne områdene med palmer og gress hvor du kan legge ned håndkle og sole deg, et ideelt sted for de som ikke setter pris på sand.

Playa de Guadalmar i Torremolinos

Playa de Guadalmar stranden ligger på kysten foran Málaga flyplass. På grunn av sin nærhet til rullebanen horer man flyene ga inn for landing og nar de tar av. Hvis det ikke bry deg, vil du her finne rikelig med plass på det store området av sand og gode priser i chiringuitos. Stranden er spesielt, men på ingen måte utelukkende, populær blant det lesbiske og homofile samfunnet. Familier og lokalbefolkningen fra området liker å komme hit regelmessig også. Vær forsiktig med strømmene da de kan være farlige.

Video om stranden i TorremolinosPlaya Los Alamos i Torremolinos

Stranden Playa Los Alamos i Torremolinos besøkes av to svært ulike typer besøkende. På dagtid er det mest familier med barn, ettersom denne stranden har de fleste fasiliteter med et eget lekeområde for barn. Om natten er derimot stranden forvandlet til en arena for ville strandfester, og er et favorittsted for festdeltakere.

Playa de Bajondillo i Torremolinos

Flankert av massive hoteller, leilighetsblokker, barer og restauranter, er dette området pakket i løpet av sommersesongen. Playa de Bajondillo går østover til strendene Playamar og Los Alamos. Jo lenger du går øst jo roligere blir strendene. Denne stranden er støttet av en golfbane som tilhører Parador Malaga Golf Hotel og ligger rett under innflygningsstripen til Malaga Lufthavn. Dette er en offisiell nudiststrand, og besøkes av blandede badegjester. Fasiliteter inkluderer: dusj, parkering, strandbar og en offentlig telefon.La Carihuela i Torremolinos

La Carihuela er en favoritt strand for mange, og har pen utsikt over havet og noen dramatiske fjellformasjoner, pluss den gamle fiskerlandsbyen La Carihuela, som er et vakkert område med pittoreske enkle hus og Bourganvillea kledde terrasser hvor gamle menn spiller domino. Strandpromenaden strekker seg vest bak de populære strendene Montemar og El Saltillo, fortsetter så langt som til Benalmadena Marina. Dette området er også kjent for sine gode fiskerestauranter og chiringuitos (strandbarer ).

Kart over strender i TorremolinosTrenger du leiebil til ferien i Torremolinos?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torremolinos – Gode tips og lenker
Restauranter i Torremolinos
Uteliv i Torremolinos
Shopping i Torremolinos
Strender i Torremolinos
Severdigheter i Torremolinos
Klima i Torremolinos
Leiebil Torremolinos
Torremolinos
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania

Tags: , , ,