Beste strender i Torre del Mar

Strender Torre del Mar

Strender i Torre del Mar på Costa del Sol i Spania. Torre del Mar er en av de viktigste turiststedene på Costa del Sol, og ligger i den østlige delen av kysten. Byen er kjent for lange vakre sandstrender, og her tar vi for oss alt du trenger vite om strendene i Torre del Mar.

Det er ubegrunnede påstander om at Torre del Mar en gang var en del av et gammelt gresk oppgjør kjent som Manake, og antas å ha blitt ødelagt av karthaginiere, før romernes ankomst. I disse dager er byen bedre kjent for sine fire kilometer med sandstrender omgitt av restauranter, barer og leiligheter. En av feriestedets mest behagelige trekk er den utvidede promenaden som følger stranden til marinaen i Caleta de Vélez.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Video om stranden i Torre del MarNår man tenker på den vakre og naturskjønne kystnære spanske byen, kommer to ting opp i tankene: Torre del Mar og strender. Torre del Mar, eller “Towers of the Sea”, på spansk, er en by på Spanias sørkyst i Malaga provinsen. Torre del Mar er hjem til rundt 20.000 mennesker gjennom året, men det vakre været og de nydelige strendene i dette området gjør at nesten 150.000 turister kommer gjennom sommermånedene (mai til september). Hvis du er interessert i å komme deg bort og besøke en av de mest naturskjønne stedene ved Middelhavet, kan Torre del Mar være stedet for deg.

Hovedstranden i Torre del Mar strekker seg gjennom byens lengde. Denne stranden er unik av flere grunner. For det første er det litt dypere enn mange andre spanske strender, og når flere hundre meter på enkelte områder. Dette betyr at mange mennesker kan sole seg og slappe av på stranden samtidig, og at det er god plass for strandaktiviteter som volleyball, soling, sykling og mer. I tillegg er stranden over 2 kilometer lang. Les også om 11 Topp strender på Costa del Sol og Guide til de beste strendene i Malaga

Fiskehavnen La Caleta de Velez

La Caleta de Velez i Torre del Mar
La Caleta de Velez er ikke et strandområde i seg selv, men tilbyr et utvalg av vannsport og andre strandaktiviteter for reisende til Torre del Mar. Hvis du har blitt lei av den lille sjarmerende landsbyen Torre, finner du fiskehavnen i La Caleta bare to kilometer unna. Dette området har en marina, med mange båter til leie. Du kan enten leie en erfaren sjømann for å ta deg ut på vannet, eller leie din egen båt og utforske kysten.

Strandpromenaden Paseo Maritimo

Strandpromenaden i Torre del Mar
Torre del Mar har en av de lengste og bredeste strendene langs kysten, nesten fire kilometer med sand som går langs hele lengden av byen og er i gjennomsnitt ca 40 meter bred. Rikelig med plass for alle å hygge seg og alle fasilitetene du kan forvente fra et førsteklasses feriested. Det er tradisjonelle chiringuitos langs hele stranden, mange som spesialiserer seg på grillet kjøtt og fisk. Mange av strand restaurantene griller i gamle båter fylt med sand, og gir enda mer karakter. Det er sportsfasiliteter somfor eksempel tennis og basketball, langs den fantastiske promenaden, sykkelutleie hele året, samt alle vanlige vannsport og aktiviteter. Paseo Maritimo er ikke en strand, men det er den asfalterte strandpromenaden like ved havet i Torre del Mar. Dette området er hjemmet til et stort utvalg av gode sjømatrestauranter, barer, klubber, gateleverandører og mer. Etter en lang dag på stranden, kan du gå tilbake til strandpromenaden for litt deilig mat.

Stranden i Torre del Mar

Playa Torre del Mar
Torre del Mar Beach som ligger i byen med samme navn, ligger i kommunen Vélez – Málaga på Costa del Sol. Denne bystranden har et areal på 2000 meter hvor du kan nyte en fantastisk dag i solen. Torre del Mar stranden er ideell å besøke med familien, fordi den har alle typer tjenester. Denne stranden har blitt tildelt Q-kvalitet, et kvalitetstegn som tildeles strendene som gir god service til turister ved Institutt for turismekvalitet. Stranden har et eget barnområde og livreddere, hvor barn kan nyte attraksjoner og aktiviteter med andre barn. Denne stranden har også en strandpromenade som bidrar til en god atmosfære, samt en rekke strandbarer.

Kart over strender i Torre del MarTrenger du leiebil til ferien i Torre del Mar?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torre del Mar – Gode tips og lenker
Restauranter i Torre del Mar
Uteliv i Torre del Mar
Shopping i Torre del Mar
Severdigheter i Torre del Mar
Strender i Torre del Mar
Klima i Torre del Mar
Leiebil i Torre del Mar
Torre del Mar
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania