Strender i Barcelona

Strender i Barcelona

Strender i og utenfor Barcelona i Spania. For dem som elsker sol og strandliv, er Barcelona akkurat det du leter etter. Kystlinjen strekker seg hele 4,5 km og tilbyr turister og lokalbefolkningen et bredt utvalg av gode strender. Fra Barceloneta og havnen i Port Vell til Diagonal Mar-området, går strendene så og si i ett. De mest populære strendene er Barceloneta, Mar Bella, Nova Icaria og Bogatell.


Etter de olympiske lekene i 1992 har Barcelona investert betydelige midler i å rense opp sand og vann – resultatet kan man glede seg over hver eneste sommer. Hver av strendene i Barcelona er forskjellige, noe som gjør at det er noe for enhver smak. Enten du liker å slappe av i en solstol, drive med sport i sanden, surfe eller sitte på trendy barer og nippe til forfriskende drinker.

Barceloneta er sannsynligvis det nærmeste stranden til byen og den enkleste måten å komme til denne stranden er ved å ta den gule metroer. Gangavstand fra byen tar ca 20 minutter. Barceloneta er et bredt lang strand full av restauranter, som er hovedsakelig er av amerikansk stil og barer.

 
Nova Icaria Stranden er ganske nær den olympiske Marina og er full med fantastisk strandbarer og restauranter. Hvis du besøker denne stranden, sørg for at prøven mat i Mango og Chiringuito restauranter. Mar Bella Beach er et must for de du liker vannsport. Her vil du nyte windsurfing, kajakk og Hobie katter. Bogatell Beach er faktisk dobbelt så stort Nova Icaria og er et paradis for rollerbladers, syklister og joggere. Dette er en mer rolig område og har ikke mange barer og restauranter.

 

Badesesong i Barcelona

Badesesongen i Barcelona er vanligvis mellom 15 mars og 15. november, og da er alle fasiliteter tilgjengelig. Høysesongen er fra 31 mai til 28 september. Du kan vanligvis nyte strandlivet fra mars til oktober, og noen ganger også så sent som i november kan du se solhungrige. Uansett, promenaden er flittig brukt for flotte spaserturer til enhver tid av året.

VIDEO – Barcelonas strender
Strender i Barcelona
Barcelona strender


De beste strendene i Barcelona

Alle Barcelona strendene er godt tilgjengelig for personer nedsatt funksjonsevne. Strendene er godt vedlikeholdt. Vi tar her for oss de beste strendene i Barcelona.

 

Sant Sebastiá

Sant Sebastia i Barcelona
San Sebastiá mellom Vela Hotel og Barceloneta-strøket er en annen av byens lengste strender. Likevel er San Sebastiá nokså rolig sammenlignet med andre strender, og gjennomsnittsalderen blant de besøkende er noe høyere. Ikke desto mindre er dette et populært sted for folk som driver med vannsport, som brettseiling eller seiling. Denne stranden har også tjenester for bevegelseshemmede. Regnes som den siste strekningen av stranden La Barceloneta. Det er alle typer fasiliteter: dusj, livvakter, barer, samt god tilgang for funksjonshemmede.

Stranddata for Sant Sebastiá i Barcelona
Lengde: 1,100 m
Gjennomsnittlig bredde: 81 m
Grenser: Fra havnen elvemunningen Carrer Almirall Cervera
Transport til stranden:
Buss: 14, 16, 17, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64, 157
Metro: Linje 4 – Barceloneta
 
 

La Mar Bella

Mar bella strand i Barcelona
Stranden La Mar Bella er en liten strand som Ligger mellom strendene i Nova Mar Bella og Bogatell, og er spesielt populær blant unge mennesker. Den første delen av denne stranden er det eneste offisielle nudistområdet i byen. Besøk også den lille parken i nærheten. Den er perfekt for en piknik eller en siesta under trærne. Eller gå til basketballbanen og det spesielle skateområdet bak Bogatell-stranden. I tillegg er Mar Bella bra for brettseiling, seiling og kajakkpadling. Alt det nødvendige utstyret kan leies.

Stranddata for La Mar Bella i Barcelona
Lengde: 500 m
Gjennomsnittlig bredde: 42 m
Grenser: Fra Mar Bella moloen til Bac de Roda molo
Transport til stranden:
Buss: 36, 71, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar
Trikk: T4 – Selva de Mar
Sykkelveg 

 

Playa del Bogatell

Playa del Bogatell i Barcelona
Bogatell er en av Barcelonas mest populære strender. Den går parallelt med en lang steinpromenade der folk jogger, skater og sykler. Takket være den opphøyde promenaden kan man nesten ikke høre bytrafikken. Strandbarene på Bogatell spiller trendy musikk og har en avslappet stemning.  
Denne stranden er svært nær den olympiske havnen og er atskilt fra de to andre strender med lignende egenskaper ved to stein moloer. Den har en badevakt service, dusjer, ramper for å ta deg til stranden, barer, restauranter, parkering, osv Promenaden løper til Sant Sebastiá Beach, i bydelen Barceloneta.

Stranddata for Playa del Bogatell
Lengde: 640 m
Gjennomsnittlig bredde: 39 m
Grenser: Fra Bogatell moloen til Mar Bella moloen
Transport til stranden:
Buss: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Poblenou og Llacuna
Sykkelveg
 
 

Playa del Paseo Marítimo eller Llevant

 Llevant i Barcelona
Stranden Playa del Paseo Marítimo finner du på den andre siden av den olympiske havnen. Separert fra Barceloneta Beach ved en molo. Det finnes et badevakt anlegg, bordtennisbord, lekeplass og en half-pipe for skatere. Stranden er veldig bred og går rett opp til strandpromenaden.

Stranddata Playa del Paseo Marítimo
Lengde: 380 m
Gjennomsnittlig bredde: 59 m
Grenser: Fra Selva de Mar moloen til fremtiden Zoo moloen
Transport til stranden:
Buss: 7, 36, 41, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar
Trikk: T4 – Selva de Mar og El Maresme
Sykkelveg
 
 

La Nova Mar Bella

La Nova Mar bella i Barcelona 
Dette er kvinnenes favoritt strand i Barcelona, som overstiger 60% av antall brukere. En veldig fin strand med en rekke tjenester, som for eksempel dusjer, badevakt service, barer og parkering. Enkel tilgang via ramper.

Stranddata La Nova Mar Bella
Lengde: 500 m
Gjennomsnittlig bredde: 45 m
Grenser: Fra Bac de Roda molo til Selva de Mar molo
Transport til stranden:
Buss: 36, 43, 141
Metro: Linje 4 – Selva de Mar og El Maresme
Trikk: T4 – Selva de Mar og El Maresme
Sykkelveg

 

La Nova Icaria

La Nova Icaria i Barcelona
Det er stranden som ligger ved siden av Barcelona olympiske havnen. Promenaden løper til bydelen Barceloneta. Nær stranden er det en strandpromenade med stein benker for å vurdere landskapet. Det regnes som en av de roligste i byen, besøkes det meste av barnefamilier. De utmerkede strandbarene og populære restaurantene langs strandpromenaden gjør dette til et populært spiseområde etter en dag med solbading. Nova Icària-stranden er ekstremt populær blant familier med barn og vennegrupper. Utelivsstrøket Port Olímpic ligger like ved siden av stranden, og er lett tilgjengelig.  

Stranddata La Nova Icaria
Lengde: 400 m
Gjennomsnittlig bredde: 63 m
Grenser: Fra den olympiske havnen til Bogatell moloen
Transport til stranden:
Buss: 6, 36, 41, 92, 141
Metro: Linje 4 – Ciutadella y Bogatell
Trikk: T4 – Ciutadella-Vila Olímpica
Sykkelveg

 

La Barceloneta

La Barceloneta i Barcelona
Barcelonas lengste strand har hippe barer som serverer deilig mat og (lokale) drinker. La Barceloneta er en av de travleste – og mest spennende – strendene i Barcelona. Stranden har mange fasiliteter, inkludert tre volleyballbaner, et bordtennisbord og lekeutstyr for barn. Denne stranden Disse har et stort team av patrulerende livvakter fra det lokale politiet, spesielt i sommersesongen, og er en favoritt blant våre utenlandske besøkende.

Stranddata La Barceloneta
Lengde: 1,100 m
Gjennomsnittlig bredde: 89 m
Grenser: Fra Carrer Almirall Cervera til den olympiske havnen
Transport til stranden:
Buss: 14, 16, 17, 36, 39, 40, 45, 51, 57, 59, 64
Metro: Linje 4 – Barceloneta og Ciutadella
Trikk: Ciutadella-Vila Olímpica
Sykkelveg

Kart strender i BarcelonaTrenger du leiebil til ferien i Barcelona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Barcelona – Gode tips og lenker
Leiebil Barcelona tips
Erfaring med leiebil i Barcelona
18 Tips for billig leiebil i Barcelona
Barcelona i Spania
Costa Brava
Severdigheter og attraksjoner i Barcelona
Uteliv i Barcelona
Klima i Barcelona
Shopping i Barcelona
Restauranter i Barcelona
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania