Beste strendene i Fuengirola

Strender Fuengirola

Strender i Fuengirola i Spania. Fuengirola er en av Solkystens klassiske og mest populære destinasjoner, og kan friste med fantastiske strender med plenty av vannsport aktiviteter for hele familien. Her tar vi for oss de beste strand områdene i Fuengirola.

FuengirolaCosta del Sol i Malaga provinsen er kjent for sine syv kilometer lange sandstrender som begynner ved Sohail Castle i vest ( Beatriz Spa Hotel ), og ender opp på Torreblanca i øst. Promenaden er offisielt kalt Paseo Maritimo Rey de España. Langs stranden og strandpromenaden vil du finne alle slags vannsports tilbud. Langs stranden finnes det flere gode ‘chiringuitos’ (strandbarer / restauranter), hvor fersk fisk og sjømat vanligvis er stjernen på menyen. Andre restauranter representerer mat fra hele verden.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Det er også mange små mini-markeder og kiosker langs strandpromenaden som selger leker, strand elementer, gaver, bøker og drinker. I høysesongen (juni til september) kan man leie strandsenger og parasoller til en daglig kostnad på rundt 12 euro (for to solsenger og en parasoll). Det er vanligvis et skilt ved stranden hvor prisen er tydelig merket.

Video strender i Fuengirola


Beste strendene i Fuengirola

Hvis du planlegger en tur på stranden, og lurer på hvor du skal dra, da vil denne strandguiden over de viktigste delene av stranden i Fuengirola fra vest til øst hjelpe deg. Husk solkrem! Les også om 11 Topp strender på Costa del Sol og Guide til de beste strendene i Malaga

Los Boliches Fuengirola

Los Boliches stranden Fuengirola
En av de mest populære strendene i Fuengirola er Los Boliches. Her finnes alt fra solsenger, parasoller, egne områder for barn, restauranter til stort sett alt man kan tenke seg av bekvemmeligheter. Det finnes også en rekke restauranter i nærområdet, og muligheter for å leie sykkelbåter og vannski. For barna er det lekeplasser tilpasset selv de minste barna. Denne stranden har blitt tildelt Blått Flagg ved flere anledninger, og det er også en av de bredeste områdene av stranden. Par, familier og unge mennesker liker å komme til denne stranden, med sitt svært gode utvalg av fasiliteter. For de som foretrekker å være aktiv i stedet for bare å slikke sol, er det volleyballnett på denne stranden og et Røde Kors livredder anlegg i nærheten, ved munningen av elven.

El Ejido / El Castillo

El Ejido stranden Fuengirola
El Ejido i Fuengirola er også kjent som stranden ved slottet. Denne stranden er unik ettersom det er den eneste stranden det er lov til å grille på. Det ligger åtte fargerike båter fulle av sand her, og det er i dem det er innrettet grillmuligheter. Vær imidlertid oppmerksom på at det er ikke fritt frem for alle å bare begynne å grille, men man må bestille en ledig tid ved en av båtene på forhånd.

Dette er stranden ved enden av Fuengirola (vest) hvor man kan se det imponerende hotellet Beatriz Palace Spa Hotel, som har vakker strand bar. Du vil se den nye hengebrua som krysser elva (på venstre side som kommer fra Malaga) – lett å se fra hovedveien og rett ved avkjøringen til stranden. Det er svært gode strandbarer og restauranter i dette området. Denne stranden er historisk og populær strand med lokalbefolkningen så vel som utenlandske turister, og er nesten en kilometer lang og også svært bred. En del av Playa Castillo har blitt godkjent som en strand for bading av hunder.Santa Amalia

Strand Santa Amalia i Fuengirola
Fra sentrum av Fuengirola ta gaten Calle Marconi ved hovedveien, Condes de San Isidro, rett overfor den gamle rådhus bygningen. Følg gaten videre rett ned til sjøen. Denne stranden er ca 1,5 kilometer lang, svært sentralt og har mange restauranter, barer, hoteller, leiligheter, og butikker i nærheten. Her kan man leie pedalbåter, jet-ski, og det er et lekeområde der de minste medlemmene av familien kan ha det gøy. Strandbarene i dette området er utmerket. Det er verdt å prøve “pescaito frito” ‘(stekt fisk) og den tradisjonelle “Espeto” (ferske, grillede sardiner på spyd over åpen ild på stranden), som også er en andalusisk sommer tradisjon). Siden denne stranden er så sentralt, er det også et område hvor noen av klubbene og danse barer ligger. Ingen tvil, i løpet av dagen mens du slapper av på stranden eller tar en spasertur langs strandpromenaden vil du bli tilbudt gratis inngang eller gratis drink til mange av disse klubbene og trendy barene. Dette er en god måte å bli kjent med hva som skjer når solen går ned.San Francisco

Strand San Francisco i Fuengirola
Etter Santa Amalia stranden er det en kortere seksjon (litt over 300 meter), kjent som San Francisco stranden. Den har alle fasiliteter du forventer fra et sentralt strandområde. Som med de andre Fuengirola strender, i sommermånedene kan det være svært overfylt, mens på andre tider av året, kan det være det perfekte stedet for en fredelig dag på stranden, eller en spasertur langs kysten. Stranden er svært nær barer, restauranter og butikker.

Las Gaviotas

Strand Las Gaviotas i Fuengirola
Dette er den mest sentrale strandområdet i Fuengirola med mange fasiliteter like i nærheten. Her finnes det offentlige dusjer, toaletter, solsenger, lekeområder for barn, båtutleie, restauranter, barer og hoteller i området. Dette er en veldig lang og bred strekning av stranden (ca to kilometer lang og 60 meter bred) og er svært populær blant de mange utenlandske besøkende. Barer og restauranter i dette området har et utmerket rykte for kvalitet og service. Det er også mange muligheter til å prøve ut jet ski, seiling og pedalbåter. Dette er en stor familie strand, som kan være svært overfylt i juli og august.Torreblanca

Strand Torreblanca i Fuengirola
Torreblanca stranden ligger på grensen av kommunen Fuengirola med naboen Benalamadena. På grunn av sin posisjon på grensen av byen, pleier det å være roligere her enn på de mer sentralt beliggende strendene i Fuengirola. Men stranden er fortsatt godt betjent med alle fasiliteter du kan ønske deg. Det er vanligvis mulig å finne en parkeringsplass i nærheten av stranden, unntatt i høysesongen (juli og august). Det er offentlige dusjer og toaletter, solsenger og parasoller til leie, nærliggende kiosker for kald drikke og snacks, og mange gode barer og restauranter. Det er også rikelig med hoteller og i leiligheter i dette området. På denne en kilometer lange strekningen av stranden, er det mange forskjellige måter å ha det gøy, aktiviteter som jet ski, vindsurfing, fiske, og kajakk.Kart over strender i FuengirolaTrenger du leiebil til ferien i Fuengirola?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Fuengirola – Gode tips og lenker
Uteliv i Fuengirola
Restauranter i Fuengirola
Severdigheter i Fuengirola
Strender i Fuengirola
Shopping i Fuengirola
Klima i Fuengirola
Leiebil Fuengirola
Fuengirola
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania