Beste strender i Estepona

Strender Estepona

Strender i Estepona på Costa del Sol i Spania. Enten du er ute etter en liten privat bukt hvor du kan sole deg i fred og ro, eller vil ha en stor sandstrand med gyllen sand og alle tenkelige fasiliteter, har Estepona noe for alle. Alt du trenger vite om de beste strendene i Estepona.

Costa del Sol kysten strekker seg over 150 kilometer, og Estepona i Málaga-provinsen er et av Spanias mest populære turistmål. Med lange varme somre og milde vintre er det mulig å nyte strendene og et bredt spekter av friluftsaktiviteter som seiling, fisking, dykking, windsurfing, og båtliv hele året.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Video fra strender i EsteponaEstepona har mange velholdte strender, og mange av dem har blitt tildelt European Blue Flag-prisen for sin høye standard for vannkvalitet og tilgjengelige fasiliteter. På de populære badestrendene i Estepona vil du kunne leie solsenger og parasoller, samt ta en dusj for å skylle av saltvannet etter en dukkert i havet. Ikke glem å besøke en av strandbarene eller en Chiringuito som det heter på spansk, de serverer kald drikke og deilig mat inkludert fersk fisk, prøv røye med grillede sardiner, de er fantastiske.

Beste strendene i Estepona

Her tar vi for oss et utvalg av de beste strendene i Estepona langs Costa del Sol. Hvis man vil ha roligere strender med mindre folk, anbefaler vi strendene som ligger i utkanten av Estepona sentrum. Der vil man ha muligheten til å sole seg og bade i fred og ro. Les også om 11 Topp strender på Costa del Sol og Guide til de beste strendene i Malaga

Playa del Cristo stranden i Estepona

Strand Playa del Cristo i Estepona
Playa del Cristo ligger nær sentrum av Estepona. I motsetning til nesten alle strendene på Costa del Sol som vender mot øst og sør, ser El Cristo mer mot vest og gir mer sol i kveldstimene. Playa del Cristo kan skryte av hypnotiserende solnedganger og grunt vann som rett og slett er perfekt for barn. Det er godt beskyttet mot vind også. Denne stranden har blitt stadig mer populært de siste årene og har en tendens til å bli ganske overfylt på sommeren. Den har en god atmosfære med musikk som spilles fra to av strandbarene. Sin høye standard på renslighet og utmerkede fasiliteter har gitt stranden European Blue Flag-prisen.

Playa Galera stranden i Estepona

Denne 2km lange stranden er avgrenset på vestsiden av Torre de la Sal, og går til neste nes på Bahia Dorada. Stranden er ca 40 meter bred. Ikke altfor opptatt, og blir hovedsakelig brukt av innbyggerne i urbanisasjonene som ligger i området. Det ligger en chiringuito ved den venstre enden nær Torre del Sal. Det er en fotgjenger promenade langs stranden og lite dedikert området for tilgang med bil.Playa Bahia Dorada stranden i Estepona

Denne stranden er lik de andre i området. Avgrenset av to nes er den ca 700 meter lang og 40 meter bred. Den etablerte urbanisasjonen Bahia Dorada fronter stranden. En strandpromenade ble bygget for å beskytte mot land erosjon i vinterstormene. Det er ingen bil tilgang til stranden. Det ligger et gammelt vakttårn (Torre Vigia) her.

Playa arroyo Vaquero stranden i Estepona

Denne stranden ligger øst for neset Bahia Dorada, og der Arroyo Vaquero elva når havet. Det er bil tilgang ved rundkjøring ved Fuerte Estepona Suites Hotel, som fronter denne stranden. Stranden er ca 1 km lang og 50 meter bred og er rolig, med gode parkeringsmuligheter og en chiringuito.

Playa Costa Natura stranden i Estepona

Stranden er en videreføring av Playa Arroyo Vaqueros, men 500 meter delen foran Costa Natura Resort er offisielt klassifisert som naturiststrand. Costa Natura er Spanias første spesialbygde naturist resort, og ligger øst for byen. Stedet er kun for medlemmer, men midlertidig medlemskap er tilgjengelig for naturister. 400 meter av stranden er selvsagt åpent for alle. Du kan leie solsenger og det er en liten kiosk som selger brus. Parkering er tilgjengelig på anleggsveien sør for km151 på kystveien. Gå rundt Costa Natura urbanisasjonen ned til stranden.

Playa la Rada stranden i Estepona

Stranden Playa la Rada i Estepona
Midt i sentrum av Estepona finner du byens mest populære strand, La Rada. Dette er en lang strand med en moderne strandpromenade langs hele strandlengden på 2.6km. Strandbarene ligger alle langs strandpromenaden og serverer tradisjonell mat som paella og ferske sardiner, samt et utvalg av internasjonale retter. Marinaen og fyret ligger på vestsiden av La Rada stranden. Hele lengden av stranden går parallelt med den gamle kystveien. Det er to store underjordiske parkeringsplasser her, ellers finnes det parkering i byen. Tilgang for funksjonshemmede er bedre her enn på andre nærliggende strender. Strandpromenaden og stranden avsluttes på den østlige enden med en odde kjent som Punta de la Plata.

Playa del Castor stranden i Estepona

Stranden Playa del Castor er oppkalt etter elven som strømmer til sjøen hvor stranden ligger. Denne 2 km lange smale og rolige stranden er skjult bak en rekke eldre eiendommer og urbanisasjoner. Prøv strandbaren på Punta del Castor like øst for Rio Castor. En sti fører deg ned til stranden.

Playa El Velerin stranden i Estepona

Oppkalt etter elven som strømmer til sjøen hvor stranden ligger. Her ligger Chiringuito Torre del Velerin nær det gamle vakttårnet med samme navn.

Playa Atalaya stranden i Estepona

Atalaya Park Golf Hotel and Resort ligger på odden vest for denne stranden. Mot øst av neset er Rio Guadalmina, som er kommunegrensen i Estepona med Marbella.

Playa EL Padrón stranden i Estepona

Stranden Playa el Padron i Estepona
Denne populære stranden ligger like øst for Rio Padron, i nærheten av Kempinski Resort Hotel. Stranden har en stor parkeringsplass og to strandbarer, noe som gjør det spesielt populært om sommeren. Laguna Village ligger her, et lite eksklusivt kjøpesenter med mote og dekorasjon butikker. Et utvalg av restauranter omfatter Terra Sana, Camuri Grill, Carmen med liten takterrasse, La Pappardella (italiensk), samt tapas baren ¡Que Arte. Her ligger også Puro Beach restaurant og beach club med et stort svømmebasseng, hvite solsenger og musikk fra DJ`s. Strandens gode renslighet og utmerkede fasiliteter har gjort at den er blitt anerkjent med European Blue Flag-prisen.

Kart over strender i EsteponaTrenger du leiebil til ferien i Estepona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Estepona – Gode tips og lenker
Uteliv i Estepona
Restauranter i Estepona
Severdigheter i Estepona
Shopping i Estepona
Strender i Estepona
Klima i Estepona
Leiebil Estepona
Estepona
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania