De beste strendene i Benidorm

Strender Benidorm

Strender i Benidorm i Spania. Med flere kilometer med gyldne sandstrender, er Benidorm et mekka for dem som vil nyte strandlivet i Spania. Benidorm kan friste med fire flotte strender som alle har en meget høy kvalitet, og skulle dekke de fleste strandløvers behov.

I tillegg til det gode klimaet i Benidorm, utelivet, shopping, og et hav av severdigheter, er turistmagneten Benidorm også kjent for sine flotte sandstrender.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Strendene i Benidorm er berømte, og strekker seg seks kilometer fra Levante-stranden i øst til Poniente-stranden i vest. Strendene har meget høy kvalitet med alt av fasiliteter og mottar hvert år strandprisen blått flagg for sin renslighet og kvalitet. På strendene er det egne badevakter, og et vell av muligheter for vannsport, noe som gjør strendene i Benidorm til blant de beste i Europa.

Video om Benidorm by og strendene
Soling på strendene er populært fra påske eller midten av mai til slutten av september – dette er når de chiringuitos (strandbarene ) er åpne, og nar det finnes plenty med vannsport aktiviteter pa strendene. Tilgang til stranden fra havet for motorbåter er identifisert med gule bøyer. Strand aktiviteten øker merkbart i skoleferien (tredje uke av juni til andre uken i september), og høysesongen er juli og august, da mange beboere fra Madrid, Sevilla og andre byer i Spania kommer til kysten for sin årlige ferie ved sjøen. I løpet av denne perioden kan parkering kan være vanskelig.

De beste strendene i Benidorm

I Benidorm på Costa Blanca finner du noen av verdens beste strender, og den Hvite Kysten har ikke mindre enn 200 kilometer med strender, og de ligger alle sammen i Alicante provinsen hvor man kan nyte late dager i sanden i det avslappende klimaet ved Middelhavet. Vi vil her gi en oversikt over de beste strendene på Costa Blanca, alle utstyrt med blått flagg. Vil du besoke strendene i området utenfor benidorm finnes det oversikt over disse i strandguiden for Costa Blanca, i tillegg en egenoversikt over nudiststrendene på Costa Blanca

Playa Levante i Benidorm


Playa Levante standen er stranden over alle strender for besøkende i byen Benidorm. Dette er en strand med finkornet sand på over to kilometer. Den ligger i sentrum av Benidorm mellom Punta Pinet og Punta Canfali. Takket være sin beliggenhet er det utmerkede solforhold fra morgen til kveld, året rundt. Her kan man stå på vannski, drive med hangliding osv. Stranden er pyntet med palmer som gir et attraktivt utseende. Her finnes en lang paseo med restauranter, puber og butikker. Stranden er godt egnet for bevegelseshemmede.

Lengde: 2384m
Gjennomsnitts bredde: 75m
Besøksnivå: Høyt

Playa Poniente i Benidorm

Playa Poniente i Benidorm
Playa Poniente går fra havneområdet til Cabeza del Tossal. Stranden er over tre kilometer lang med finkornet sand. Stranden er pyntet med palmer som gir et eksotisk preg. Her finnes en paseo med alle servicetilbud. Godt egnet for bevegelseshemmede. Se live webcam fra stranden Playa Poniente i Benidorm

Lengde: 3100m
Gjennomsnitts bredde: 105m
Besøksnivå: HøytCala Mal Pas i Benidorm

Cala mal Pas i Benidorm
Dette er den lille stranden som ligger mellom Punta Canfali og fiskehavnen i Benidorm, i gamlebyen. Her er det som regel litt roligere enn på Poniente og Levante. Fra havnen kan man ta båten over til Benidormøyen som er et marint reservat, samt fuglereservat.

Lengde: 120m
Gjennomsnitts bredde: 30m
Besøksnivå: Middels

Finestrat Playa i Benidorm

Playa Finestrat i Benidorm
Stranden ligger i en liten vik på Finestrats korte kystlinje. Her er finkornet sand, leker for barna, dusjer og omkledningsbåser. her finnes en liten paseo med restauranter, barer og puber.

Lengde: 300m
Gjennomsnitts bredde: 75m
Besøksnivå: Middels

Kart over strender i BenidormTrenger du leiebil til ferien i Benidorm?Benidorm – Gode tips og lenker
Benidorm i Spania
Fiesta i Benidorm
Restauranter i Benidorm
Strender i Benidorm
Uteliv Benidorm
Shopping i Benidorm
Klima i Benidorm
Severdigheter i Benidorm
Fornøyelsesparker i Benidorm
Bolig i Benidorm
Leiebil i Benidorm
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania