Beste strender i Benalmadena

Strender Benalmadena

Strender i Benalmádena i Spania. Klar for stranden i Benalmadena og trenger tips til hvilken strand du skal velge? Ferieparadiset Benalmadena kan friste med kilometer lange sandstrender med gylden sand, og her finnes noe for alle, enten du vil sole deg i fred og ro i en liten vik, eller vil ha store strender med alt av fasiliteter.

Som de fleste kystbyer langs Costa del Sol er Benalmadena kjent for sine vakre strender. Flere av dem har fått utmerkelsen blått flagg, som indikerer et godt servicetilbud for alle, og god renslighet. De mest travle strendene er folksomme i sommersesongen fra Juni til September, mens de sma strendene borte fra bykjernen, har man god plass a boltre seg på hele året.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Video om strendene i BenalmádenaBeste strendene i Benalmádena

Beste strender i Benalmadena
Strender Benalmadena

Benalmadena Costa har nesten 10 kilometer med strand å velge mellom. Alt fra en stille vik, til mer familie fokuserte strender med mange aktiviteter og fasiliteter. Strendene er en blanding av menneskeskapt, gylden sand og grus, som alle er generelt godt vedlikeholdt og rene. Her tar vi for oss de beste strendene i Benalmadena i Malaga provinsen, perfekt når man vil ha en dag på stranden sammmen med venner og familie. Les også om 11 Topp strender på Costa del Sol og Guide til de beste strendene i Malaga

Carvajal Beach – Benalmádena

Carvajal Beach er en favoritt familie strand og vanligvis svært opptatt, med masse som skjer. Det er mange strandbarer og strandaktiviteter og fasiliteter for der, og stranden ligger like ved den viktigste motorveien A7, og tilgjengelig også med tog til Carvajal. Stranden er dominert av mange høyhus og er også nær butikker og restauranter. Sin høye standard på renslighet og utmerkede fasiliteter har gjort at stranden er blitt anerkjent med European Blue Flag-prisen.

Malapesquera Beach – Benalmádena

Denne travle Malapesquera Beach stranden i Benalmadena er rundt 700 meter lang og 50 meter bred og promenaden går langs toppen. Stranden ligger ved siden av Benalmadena Marina området, og det er her festivalen av ‘Virgen del Carmen’ feires hvert år i midten av juli, når de lokale sjøfolkene gir sin hyllest til Virgen. På grunn av sin sentrale beliggenhet, er denne stranden tilgjengelig til fots, bil og buss. Det finnes en parkeringsplass, fasiliteter (inkludert rampe) for funksjonshemmede og Røde Kors i tilfelle skader. Stranden ligger ved siden av Nautical Club, hvor du kan leie båt eller dra nytte av de mange vannsportaktiviteter. Det er solsenger og parasoller til leie samt dusjer. Pga sin høye standard på renslighet og utmerkede fasiliteter, har stranden blitt anerkjent med European Blue Flag-prisen.Arroyo Beach – Benalmádena

Arroyo Beach stranden i Benalmadena er oppkalt etter Arroyo de la Miel, på grunn av sin posisjon ved foten av Arroyo de la Miel landsbyen. Dette er en svært populær strand blant seriøse svømmere. Stranden har en lang promenade, som går rett til havnen og marinaen i Benalmadena. Pga sin høye standard på renslighet og utmerkede fasiliteter, har stranden blitt anerkjent med European Blue Flag-prisen.

Santa Ana Beach – Benalmádena

Stranden Playa Santa Ana i Benalmadena
En menneskeskapt vegg skiller den 500 meter lange stranden Santa Ana med Torre Bermeja. Santa Ana tilbyr mange fasiliteter som solsenger og parasoller, dusjer og offentlige toaletter, samt fasiliteter for handikappede. Tilgang til stranden er lett til fots, med bil eller buss. Det er også mange strandbarer og restauranter å velge mellom. Dette er en ganske travel strand, spesielt i høysesongen, men det er parkering i nærheten. Det er nok å gjøre, med mange vannsporter å velge mellom. Denne stranden ble tildelt Blått Flagg prisen i 2012 og Røde Kors er til stede i tilfelle eventuelle skader.

Arroyo Hondo Beach – Benalmádena

Arroyo Hondo Beach stranden i Benalmadena ligger mellom ‘Las Viborillas’ og ‘Torremuelle’ denne stranden er oppkalt etter elven, som renner ut i havet på dette punktet. Denne strekningen av stranden er kjent som Hotel Costa Azul Beach. Stranden er veldig lett å nå, siden den går langs hovedveien og er delt inn i to deler, en som følger den naturlige linjen av havet og den andre, som har blitt regenerert for å lage et bredere strandområde. Denne stranden tilbyr færre servicetilbud, og er roligere at andre i dette området, spesielt i midten til lavsesongen.

Viborillas Beach – Benalmádena

Dette er en svært populær strand hvis du liker masse folk rundt deg. I motsetning til noen av de andre mer urbane strender langs Benalmadena Costa, er denne stranden omgitt av grønn vegetasjon.

Torrevigia Beach – Benalmádena

Dette er en stor strand med tanke på Hotel Torrequebrada. Den har massevis av strandfasiliteter, som solsenger og parasoller til leie og det er vanligvis en svært populær strand, spesielt i høysesongen, fordi det er så mye plass. Pga sin høye standard på renslighet og utmerkede fasiliteter, har stranden blitt anerkjent med European Blue Flag-prisen.

Torre Bermeja stranden – Benalmádena

Torre Bermeja stranden Benalmadena
Torre Bermeja stranden i Benalmadena er en ren 700 meter lang strand hvor du kan nyte solen hele dagen lang, dette er en strand hvor hele familien kan ha det gøy. Torre Bermeja rengjøres regelmessig, og sanden er mørk. Man kan leie solsenger, parasoller, båter, og vannscootere der. Det er tilrettelagt for strand fotball og volleyball og man finner noen hyggelige barer og restauranter der. Andre fasiliteter inkluderer; parkeringsplass, parasoller og solsenger, dusjer, offentlige toaletter, en barne park og fasiliteter for funksjonshemmede. Denne stranden er kompakt, og ligger i nærheten av byen og alle dets fasiliteter.

Naturiststranden Benalnatura – Benalmádena

Benalnatura stranden i Benalmadena er for naturister, og er en liten bukt og nudiststrand tilgjengelig fra A7 kystveien. Stranden har en begrenset parkering om sommeren. Du vil se et skilt “Benalnatura” som indikerer en bratt betong sti ned gjennom trærne til stranden. Her finnes en strandbar.

La Perla Beach – Benalmádena

La Perla Beach er beskyttet på begge sider av store menneskeskapt vegger av stein. Tilgang til stranden er gjennom den store La Perla bygården. Det er vanligvis roligere her enn i de andre omkringliggende strendene.

La Morera Beach – Benalmádena

La Morera Beach stranden i Benalmadena besøkes hovedsakelig av lokalbefolkningen. Store familiegrupper av lokale folk camper vanligvis her for hele dagen, og lager sin egen mat. Hvis du leter etter en rolig strand, ville ikke La Morera Beach være ditt førstevalg. Hvis du vil ha en smak av det ekte andalusiske familie strandlivet, så er dette stranden for deg.

Kart strender i BenalmádenaTrenger du leiebil til ferien i Benalmádena?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Benalmádena – Gode tips og lenker
Uteliv i Benalmadena
Restauranter i Benalmadena
Shopping i Benalmadena
Strender i Benalmadena
Severdigheter i Benalmadena
Klima i Benalmadena
Leiebil Benalmadena
Benalmadena
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania