Slik udtrykker du din personlige stil hjemme

Personlig stil har aldri blitt snakket om så mye som vi gjør i dag, både når det kommer til klær og interiør. Det er mange forskjellige måter å uttrykke seg på, men det er mange som føler at det er noe som blir sett på som riktig, og derfor holder seg tilbake. Men slik er det ikke – personlig stil er nettopp personlig, og det aller viktigste er at du synes at det er fint der du bor.

I denne artikkelen skal vi se litt nærmere på hvordan du kan uttrykke den personlige stilen din med for eksempel rammer og plakater.

Bruk valget av rammer og plakater til å skape spennende dynamikk

En flott måte å gjøre hjemmet ditt personlig på, er gjennom valget av rammer og plakater. Dette virker kanskje som et trivielt valg, men det er masse potensiale her. Tenk på det på denne måten:

 • Når du velger disse, får du muligheten til å leke med både materialer, farger og estetisk uttrykk
 • Det er en enkel måte å skape kontraster
 • Det å velge rammer i samme, eller forskjellig type tre fra det som du har i resten av leiligheten din, er en spennende måte å skape mer sammenheng i innredningen din
 • Du kan også se på dette som en mulighet til å skape spennende forskjellighet, ved at alle rammene du velger for eksempel er helt forskjellige, i stedet for det som er tradisjonelt – nemlig at de er helt like

 • Det å bruke plakater som en del av det personlige uttrykket, og den personlige stilen din, er en enkel og billig måte å gjøre innredningen din mer personlig på. Du kan derfor enkelt prøve masse forskjellig og finne det som passer for deg. En spennende måte å leke med dette på, er selvsagt også innholdet, som både er enkelt og billig å bytte ut, men som gir deg masse spennende muligheter for variasjon.

  Bli inspirert til å gjøre det selv

  Nordmenn liker å gjøre det selv, og det er derfor ikke overraskende at vi troner øverst på mange målinger over hvem som bruker aller mest penger på oppussing. Og det å gjøre mest mulig selv når man pusser opp, er noe som ikke bare gjør at du kan spare penger, men gir deg også muligheten til å gjøre uttrykket i hjemmet ditt enda mer personlig. Dette er faktisk noe av grunnen til at mange velger å kjøpe noe de kan pusse opp og innrede helt selv, i stedet for å kjøpe noe som er moderne eller nyoppusset.

  Hvis du vil gjøre dette, er det viktig at du bruker litt tid på å bli kjent med den personlige stilen din, slik at du kan ta gode og riktige valg med en gang. Finn ut av hva du liker, hva du ikke liker, og utvikle et konsept du kan bruke som en rød tråd. Det var akkurat dette vi snakket om da vi nevnte at det å matche hvilket tre rammene dine er laget av, med møbler, kjøkkenbenken eller andre elementer av tre – slik at det blir god sammenheng og tydelig at det er din stil.