Slik holder du kostnadene nede på leiebil i Spania

Leiebil SpaniaNoen av de beste opplevelsene på en ferie kan bli funnet når du utforsker landet i en leiebil. Med egen bil kan du snuble over fantastiske steder, og for å få tilgang til bortgjemte strender som mange reisende ikke vil finne. Les videre for å finne ut hvordan du kan unngå skjulte kostnader og hvordan holde kostnadene nede på leiebil i Spania.

Hvordan finne den beste avtalen på leiebil i Spania?

Enten du leter etter en sporty bil , en super mini eller en familie bil , vil du finne det beste tilbudet på din leiebil ved å bruke et selskap som henter inn de beste prisene for deg . Ikke bare vil dette spare deg for penger , det vil i tillegg hjelpe deg til å sikre den leiebilen du ønsker. alternativet blir ofte at du sitter igjen med biler andre ikke har bestilt, hvis det er noen igjen i det hele tatt .

Vi så på prisene for å leie en leiebil fra Palma de Mallorca Flyplass for en uke i slutten av skolens sommerferie, og så en stor forskjell i pris . Et raskt søk på Leiebilispania.no , ga en besparelse på nesten halvparten av Hertz prisen var med noen få museklikk .

Å være organisert er spesielt viktig i de travleste reiseperioder, for eksempel skolens sommerferie , når mange av de populære biltypene vil bli utleid raskt.

Noen ekstra kostnader som kan unngås

Selv om du har forhåndsbestilt din leiebil er sjansene stor for at leiebilutleier vil å selge deg eventuelle oppgraderinger og ekstra forsikringer . Så, for å unngå å betale mer enn du må, her er noen ekstra kostnader du kan unngå.

1. Personlig ulykkesforsikring – Dette vil betale ut en forsikrings premie hvis du blir alvorlig skadet eller dør i en bilulykke mens du er borte . Men dette er trolig dekket allerede ved din egen reiseforsikring , så dobbeltsjekke for å unngå å betale for beskyttelse to ganger .

2. Ekstra Sjåfør – gjelder særlig de under 25 år , du kan risikere at prisen dobles. Så, finn ut kostnadene og tenk realistisk om hvorvidt prisen rettferdiggjør hvor ofte den ekstra personen faktisk vil være bak rattet.

3. Depositum – Når du henter din leiebil, kan du bli bedt om å gi fra deg dine kredittkortopplysninger som depositum . For å unngå eventuelle problemer, kan det være lurt å finne ut hvor mye dette beløpet vil være, og sørge for at du har tilstrekkelig med midler tilgjengelig . Og husk, depositum kan i de fleste tilfeller kun bekreftes med Visa eller ett Kredittkort.

4. Drivstoff – Mange bilutleiefirmaer opererer med en drivstoff politikk , hvor du velge bilen din med en full tank med drivstoff og belastes for det til en pris fastsatt av selskapet . Du er deretter forventet å returnere bilen med tom tank . Hvis du ønsker å unngå denne type politikk for å styre dine egne drivstoffkostnader , kan du finne ut reglene for selskapet du planlegger å leie bil fra før du bestiller .

5. Bot – Fartskontroller er det mye av i Spania, sjekk hva fartsgrensene er på alle veityper hvor du oppholder deg , og sjekk hvilket utstyr det er påbudt å ha i bilen. F.eks er det ikke lov å kjøre bil i Spania med skandaler uten hel.

6. Parkering – Sjekk også parkeringsrestriksjoner nøye og les deg opp på lokale skilt og forskrifter , så du vet , for eksempel , hvis du trenger en tillatelse for innreise til visse deler av byen du besøker eller en vignett.

Søk og bestill leiebil i Spania


Relaterte emner for leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Aldersgrense leiebil i Spania
9 tips ved leie av leiebil i Spania
Billig leiebil i Spania
Hvilken leiebil skal jeg velge i Spania
Bensinstasjoner og bensinpriser i Spania
Regler for offentlig parkering i Spania
Bompenger og bomavgift i Spania
Billig bilutleie Spania
Kjøring av leiebil ut av Spania
Førerkort regler ved leie av leiebil i Spania
Forsikring leiebil Spania
Kjøreregler i Spania
Kjøretips i Spania
Spania rundt med leiebil