Forsikring leiebil Spania

Slik får du billig leiebil i Spania helt Garantert

Sommeren er over oss og kalde nordmenn står i kø for å hoppe på flyet til varme Spania. Mange vil ha leiebil, og vi skal i denne artikkelen vise deg hvordan du får billig leiebil i Spania, helt garantert.

Tips billig bilutleie i Spania

1. Bestill leiebil tidlig

Når du har booket flyreisen, gjør det til en rutine å bestille leiebil samme dagen. Bestiller du leiebil tidlig, har du større utvalg av leiebiler og du sparer mye i forhold til hvis du bestiller i siste liten, eller lander i Spania uten reservasjon.

2. Hvilken type leiebil har du brukt for?

De mest populære bilene er de minste og mellomstore bilene. Mange velger den miste bilen fordi de tror at det er den billigste. Men det ikke mange vet, er at man kan faktisk få det like billig eller billigere ved å velge en større bil. Sjekk selv på www.leiebilispania.no Et godt råd er å sørge for at man har stor nok bil så alle familiemedlemmer sitter godt, og at det er plass til all bagasjen.

3. Hvem trenger å kjøre bilen

Skal du ha mer enn en sjåfør av leiebilen koster dette ekstra. Dette av forsikringsmessige grunner. Det kan være lurt hvis man er en familie på tur og å ha muligheten til å bytte på kjøringen. Spesielt hvis dere har tenkt å kjøre litt rundt, og oppleve landet. Merk deg at sjåfører under 25 år er de dyreste til å la kjøre bilen som ekstra sjåfør. Erfaringsvis kan det være dyrere enn hva selve leiebilen koster.

4. Takk nei til ekstra forsikringer

Når du bestiller leiebilen er nødvendige forsikringer inkludert i prisen. Men det leiebilselskapene gjør er å tilby deg ekstraforsikring som dekker alt som ikke er dekket i den grunnleggende forsikringen, depositum, og som fritar deg for en eventuell egenandel ved skade på bilen. For de aller fleste er dette helt unødvendig, dette fordi denne forsikringen dekker ting som normalt sett er inkludert i din egen reiseforsikring. Mange har også mange gode forsikringer dekket gjennom ulike arbeidsorganisasjoner og fordelsavtaler, noe som gjør en ekstra forsikring på leiebilen din helt unødvendig. Så sjekk dine forsikringer før du reiser.

5. Behov for ekstrautstyr?

Det er stor konkurranse på leiebil i Spania, leieprisen kan være lav, men selskapene tar seg godt betalt for ekstrautstyr som barnesete, bilputer og GPS. Kostnaden på dette er på lik linje som å kjøpe nytt. Så hvis du ikke trenger det umiddelbart, kan du dra til en av de mange kjøpesentrene, og kjøpe dette billig selv, som du kan ta med deg hjem igjen ved ferieslutt. Ønsker man å ta med ekstrautstyr fra Norge, er dette også i mange tilfeller et billigere alternativ.

6. Drivstoff politikk i Spania

I Spania er det helt vanlig at leiebilselskapene tar betalt for en full tank med drivstoff når du henter bilen. Det betyr at du leverer fra deg bilen igjen med tom tank. Prisen selskapene tar ligger på rundt 82 Euro for en liten og mellomstor leiebil, og er litt dyrere enn hva du hadde betalt for å fylle opp tanken selv.

7. Hvor bestiller du leiebil?

Med få unntak får du den billigste leiebilen ved å benytte seg av en tjeneste som henter inn priser de de ulike leiebilselskapene. Bilutleieselskapene får mye kunder fra disse tjenestene som www.leiebilispania.no eller www.RentaCarBestPrice.com, og derfor gir de spesialpriser til disse selskapene. Dette kommer deg til gode ved at du får absolutt den billigste leiebilavtalen. Du kan sjekke priser selv fra de store leiebilselskapene i Spania ved a bruke søkeskjemaet nederst.

8. Ta bilder og video av bilen

For at du skal unngå sure erstatninger på skader på bilen som ikke du har gjort, så kan du ta bilde av bilen når den hentes og når den returneres. Det du kan gjøre er å ta bilde av hver side av bilen, og spesielt eksisterende bulker og riper. Eller ta en kort video av bilen. Grunnen til at du skal gjøre dette er å sikre deg mot at du blir erstatningsansvarlig for skader du ikke har påført bilen. Selskapene skal ved ved utleie sjekke og registrere eventuelle skader, men menneskelige feil kan skje og da er det surt hvis man blir et offer for det.

Dette var noen tips om hvordan får billig leiebil i Spania. Bruker du disse tipsene vil du garantert spare penger, unngår unødig stress, og vil få en uproblematisk billeie i Spania.

Søk og bestill billigst leiebil i Spania