Sjømannskirken i Arguineguin på Gran Canaria

Den norske Sjømannskirken på Gran Canaria finner du i Arguineguin, en gammel fiskerlandsby hvor det “det norske Gran Canaria” har slått seg ned. Sjømannskirken i Arguineguin er et knutepunkt for nordmenn som har valgt å bosette seg på Gran Canaria.


Sjømannskirken ArguineguinSjømannskirken på Gran Canaria i Arguineguin ble startet for 25 år siden og har 12 fast ansatte og mer enn 100 frivillige som holder hjulene i gang ved å hjelpe til med servering og diverse arbeidsoppgaver under konserter og andre arrangementer.

Sjømannskirken i Arguineguin er et knutepunkt for nordmenn som har valgt å bosette seg på Gran Canaria. Brorparten av det norske miljøet på Gran Canaria befinner seg nettopp i Arguineguin. Her finnes også den norske Skolen. Sjømannskirken og skolen har et tett samarbeid og det holdes konfirmantkurs for skolens elever. Enten du kommer til Gran Canaria for første gang eller du er en årviss gjest – den norske sjømannskirken i Arguineguin er vel verdt et besøk, – ikke minst på grunn av de hjelpsomme og trivelige menneskene som arbeider her.

Her kan du blant annet få kjøpt norsk kaffe og vafler (gode), lese norske aviser, låne bøker, lese e-post, treffe andre nordmenn – både turister og fastboende – og få råd og hjelp på mange vis. Dersom du har en bærbar PC kan du koble deg opp mot internett gjennom sjømannskirkens trådløse nett. Her er det egne bord for de som ønsker å gjøre det.

Veibeskrivelse til Sjømannskirken på Gran Canaria
Når du kommer inn i Arguineguin, møter du etter hvert en karakteristisk rundkjøring med en hvalfinne-skulptur i midten. Her skal du ta av fra hovedveien, ned mot sjøen og inn på gaten som heter La Lajilla. Følg denne omlag 250 meter til området som heter Puesta del Sol. Her er det både et skilt med Sjømannkirken og norsk vimpel sammen med den spanske og kanariske.

Sjømannskirken på Gran Canaria er åpen for både fastboende og turister. Det er åpent hver dag unntatt søndager. Det er kafé hver dag og det holdes mange konserter og andre kulturelle arrangement. Hver lørdag serveres det grøt. Besøk deres nettsider: www.sjomannskirken.no/grancanaria

Kontaktinformasjon Sjømannskirken på Gran Canaria
Telefon til kirken: 0034 928 735 246
Fax til kirken: 0034 928 150 078
IP-nummer: 55 55 22 54
Nødtlf.: 0034 649 867 867
Facebook

Besøksadresse Sjømannskirken på Gran Canaria
C La Lajilla 18, Puesta del Sol, Arguineguín

Postadresse Sjømannskirken på Gran Canaria
Iglesia Noruega,
Apt. de Correos no. 202
E-35120 Arguineguín
Gran Canaria

Kart Sjømannskirken på Gran Canaria
Kart Sjømannskirken Gran Canaria

Søk og bestill din leiebil på Gran CanariaNyttige linker om Gran Canaria
Bilutleie tips
Severdigheter Gran Canaria
Gran Canaria Internasjonale Lufthavn
11 Topp aktiviteter for barn på Gran Canaria
Restauranter Gran Canaria
Gran Canaria klima
Uteliv Gran Canaria
Shopping på Gran Canaria
Opplevelser og aktiviteter på Gran Canaria
Norske skolen Gran Canaria
Sjømannskirken på Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria Flyplass
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania