Shopping i Valencia

Shopping Valencia

Shopping i Valencia. Storbyen Valencia er et mekka for dem som er liker shopping. Her finner du alt du kan tenke deg fra designerbutikker til bruktmarkeder. Vi skal i denne artikkelen ta for oss gode handleområder, markeder og kjøpesentre i Valencia i Spania.

Det mest tradisjonelle shopping området i Valencia ligger sør for det historiske sentrum og i dens omgivelser. De viktigste gatene er Colon, Don Juan de Austria, Jorge Juan, Cirilo Amorós og Calle La Paz. Hvis du liker mote, og designerklar, finner du dem i gaten Poeta Querol, mellom Calle La Paz og Calle Las Barcas.

Salget er en tid da alle butikkene setter ned prisene på sine produkter for å selge dem før sesongen avsluttes. Sommer salget er fra 1. juli og avsluttes i begynnelsen av september. Vinter salget startet fra 1. januar og avsluttes i slutten av februar.


Åpningstider for shopping i Valencia
Butikkene har normalt åpent fra 0930 til 1330, og fra 1630 til 2000, men dette varierer. De aller fleste butikker holder stengt søndager, selv om enkelte lokale bedrifter kan finne på å holde åpent. De største shoppingsenterne har ikke siesta, og holder åpent kontinuerlig fra 1000 til 1900 eller 2000.Kjøpesentre i Valencia

Under vil du finne en knippe med utvalgte kjøpesentre i Valencia. Hvis du vil ha mer informasjon om hva som finnes på de ulike kjøpesentrene, kan du klikke deg inn på deres hjemmesider. God shopping!

Bonaire Shopping Centre i Valencia

Shopping Valencia Centre Bonaire
Bonaire er det største kjøpesenteret i Valencia, og ligger i Aldaia. Senteret har totalt 205 butikker, og et areal på 135.000 kvadratmeter. På kjøpesenteret i Valencia Bonaire kan du nyte en ettermiddag med shopping, mat på noen av restaurantene eller nyte en god film på kinoen. Bonaire Shopping Centre Valencia finner du fasiliteter for alle typer og behov, fra klesbutikker til workshops og bil tilbehør, til smykker og klokker, restauranter, bowling, hagearbeid, bøker, musikk, multimedia, elektronikk, reisebyråer, skjønnhetssalonger, osv.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Bonaire
Adresse: Carretera A-3, Km 345, 46960 Aldaia, Valencia
Telefon: 0034 961 57 92 24
Internet: bonaire.es

Shopping Center Aqua Multiespacio

Aqua Shopping Centre i Valencia
Aqua Multiespacio har en fantastisk panoramautsikt over City of Arts and Sciences i Valencia Multiespacio. Innviet i 2006, og ligger i den nye delen av byen, med enkel tilgang til det historiske sentrum, havnen, stranden, flyplassen og hovedveiene. Kjøpesenteret Aqua Center er delt inn i fem etasjer og har over 100 butikker og gratis parkering.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Aqua Multiespacio
Adresse: Carrer de Menorca, 19, 46023 València, Valencia
Telefon: 0034 963 30 84 29
Internet: aqua-multiespacio.com

Shopping Center Arena

Arena Shopping Centre i Valencia
Kjøpesenteret Arena ligger nord for byen Valencia, nær Levante Stadium ü.d. Senteret er et nytt konsept som tar hensyn til miljøet. Bygningen har en kraftproduksjon som gir besparende utslipp av CO2 ut i atmosfæren. Senteret har også et solvarmesystem som genererer varmt vann ved å ta energi fra solen. Kjøpesenteret Arena består av tre etasjer, med nesten hundre av de mest kjente butikken og i underetasjen har en Carrefour supermarked-butikker. Arena kjøpesenter er åpent søndager og helligdager, og tilbyr 3 timer gratis parkering.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Arena
Adresse: Carrer de Santa Genoveva Torres, 21, 46019 València.
Telefon: 0034 963 68 98 78
Internet: www.arenamultiespacio.com

Shopping Center Heron City

Heron City i Valencia
Fritidssenteret Heron City er det mest moderne og spennende integrerte kjøpesenteret i Europa. Senteret har åpnet 365 dager i året, og er et ideelt sted å nyte fritiden med familien. Inne i komplekset du kan finne mange underholdnings- og spisesteder, for eksempel kinoer, restauranter, bowling, treningsstudio, supermarked, kafeer, barer, og et omfattende utvalg av aktiviteter og attraksjoner for fritid i Valencia.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Heron City
Adresse: Carrer de Sueca, 7, 46980 Paterna, Valencia
Telefon: 0034 963 16 02 98
Internet: heroncity.com

Shopping Center El Saler

El Saler i Valencia
Kjøpesenteret El Saler ligger på motsatt side av City of Arts and Sciences, og rett ved siden av City of Justice, et område med potensial for turisme som også forbinder byen til strendene i El Saler. Med en innredning i middelhavsstil, består senteret av 3 etasjer og 160 butikker, hvor du kan finne de beste motemerker, tilbehør, skjønnhet og sport. I første etasje av senteret Carrefour supermarked. Mellom første og andre etasje forbrukeren kan finne en rekke restauranter og kafeer, spesielt for yngre McDonalds og VIPS. I andre etasje er også premiere kinoer som består av 9 rom.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret El Saler
Adresse: Av. del Professor López Piñero, 16, 46013 València, Valencia
Telefon: 0034 963 95 70 12
Internet: www.elsaler.com

Shopping Center MN4

MN4 i Valencia
kjøpesenteret MN4 ligger i det kommersielle området Alfafar, og er det kommersielle sentrum i sør. Senteret har 3 etasjer med motebutikker, med merker som Adolfo Dominguez, Massimo Dutti og den offisielle butikken for Valencia F. C. I tillegg har kjøpesenteret MN4 2 etasjer med gratis parkering. Senteret tilbyr gratis barneaktiviteter og ulike kampanjer, samt en kino.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret MN4
Adresse: Calle Alcalde José Puertes, s/n, 46910 Alfafar, Valencia
Telefon: 0034 963 18 25 80
Internet: www.mn4.com

El Corte Ingles i Valencia

El Corte Ingles i Valencia

Kontaktinformasjon kjøpesenteret El Corte Inglés
El Corte Inglés Calle Colón, 1, Valencia
El Corte Inglés Pintor Sorolla, 26, Valencia
El Corte Inglés Calle Colón, 27, Valencia
El Corte Inglés Menéndez Pidal, 15, Valencia
El Corte Inglés Avda. Pio XII, 51, Valencia
Internet: www.elcorteingles.es

Shoppinggater Valencia

Handlegater i Valencia
Her finner du de viktigste shopping gatene i Valencia. Spanias tredje største by tilbyr noe for alle, enten du er på utkikk etter røverkjøp eller designer high-end produkter, det noe for alle i Valencia.

Handlegaten El Carmen

El Carmen-distriktet i Valencia er det mest sjarmerende, det ingen tvil om. I de smale gatene finne du de mest fantastiske butikkene. Butikkene har personlighet, karisma, taler klær for seg selv. vintage, moderne og unike.

Handlegaten Colon Gate

Colon Street er den viktigste delen av byen i det som refererer til kommersielle butikker (butikker av alle slag, klær, parfyme butikker, sko butikker, osv …). I dette området finner du alle de kjente merkevarene, og starter med Zara og ender med Michael Kors. Gå litt videre i gatene nærmest Colon Market i Valencia og nyt arkitekturen fra begynnelsen av det tjuende århundre, her finner du og gatene Cirilo Amoros, Jorge Juan, Sorní eller Salvatierra, fylt med eksklusive butikker.

Shopping i Colon Market

Colon Marked i Valencia
Colón Market ligger i gaten Calle Jorge Juan av byen Valencia. I begynnelsen av det tyvende århundre var det et stort behov med et marked, og Colon Market ble innviet på julaften 1916. Her finner du restauranter, platebutikker og bøker, fiskehandler, delikatesser, slakter. Alt dette under samme tak.

Designer Butikker i Valencia

Designer butikker i Valencia
Det er et spesielt område i Valencias gamleby, hvor du kan finne det meste av designerbutikker i Valencia. Innen mindre enn 1 km finner du stort utvalg av alternativer hvis du elsker high-end fashion.

I Calle La Pau og Calle Marques de Dos Aigues vil du finne designer klær butikker for enhver smak. I disse gatene vil du kunne finne berømte spanske designere som Carolina Herrera og Loewe. Ikke bare vil du være i stand til å finne klær fra de mer etablerte designere, vil du også kunne finne klær fra up and coming designere.

Markeder i Valencia

Markeder i Valencia
Et av Europas største innendørs markeder finner vi i Valencia. Mercado Central ble bygget i 1914 i Art Nuevo, moderne stil, og er en opplevelse med alle sine dufter, farger og lyder. Ikke langt fra byens hjerte, torget Plaza de la Reina, finner vi en morsom bygning i metall, glass og vakre keramiske fliser. Mercado Central i Valencia er et mylder av liv og farge for den som er på jakt etter det helt særegne og spesielle i gourmetens verden. Her er det ett ord som gjelder mer enn noe annet; ferskt, veldig ferskt. Råvarene unngår som regel lange reiser eller lagring før de ligger på en av de tusen selgernes bord.

Markeder holdes ulike steder hver morgen fra nabolaget til nabolaget. Vanligvis starter markeder fra 9 am til 14:00. Helligdager fra 8 am til 15:00. Her gir vi deg en oversikt over markeder i Valencia, dag for dag gjennom hele uken.

Mandag
ALGIRÓS – Llorens, Rugat, La Pobla de Farnals, Luis Milan og Plaza San Felipe Neri
CENTRAL – Palafox, En Gall, Avenida Baron de Carcer, Calabazas y Plaza del Mercado
Ruzafa – Baron de Cortes, Padre Perera, Dr. Serrano, Carlos Cervera, Cura Femenia, Dels Tomassos, Sevilla y Denia

Tirsdag
SAN PEDRO Nolasco – Almazora, San Juan de la Cruz, Milagrosa, Nador, Zeluán, Ministro Luis Mayaene, Lérida y Alfambra
Nazaret – Alta del Mar
Jerusalen – Convento Jerusalén, Julio Antonio, Ermita, Estrella, Matematico Marzal, Vives Liern

Onsdag
AVENIDA DEL CID – José Maestre, Ángel del Alcázar, Miguel Paredes, Llombay y Plaza Mercado
Benimamet – Onda, Carpinteros y Plaza Alborache
GRAO – Abastos, Santo Cristo del Grao

Torsdag
TORREFIEL – Alemany, Monte Carmelo, Librero Esclapes, Jacomart, Plaza Músico Espi y Santo Domingo Savio
Cabanyal – Justo Vilar, Marino Sirera, Vicente Brull, Avenida Mediterráneo, Plaza Cruz del Cañamelar, Rosario, Martí Grajales y accesorio de Juan Mercader y Luis Despuig

Fredag
Benimaclet – Sant Esperit, Juan Giner, Utiel, Murta, Reverendo Rafael Tramoyeres
CASTELLAR – Federico Siurana y Aurora
MALVARROSA – Berenguer de Montoliu y Lanzarote
MONTEOLIVETE – Finestrat

Lørdag
Mossen SORELL – Mesón de Morella y Plaza Mossen Sorell
Jesus-Patraix – Beato Nicolás Factor, Jacinto Labaila, Plaza Jesús y Jerónimo Muñoz
Benicalap – Miguel Servet, Sierra Martes, Mirasol, Padre Fernando Casanova Benlloch, Lauri Volpi, peatonal indre del Mercado, Josep Bea Izquierdo y peatonal Mestre Emilio Nadal

Søndager og helligdager
PLAZA Redonda – Plaza del Cid, pescaderia, Plaza de la Merced, En Gall, Palafox, Plaza Redonda, Plaza Mercado, Avenida Baron de Carcer y Calabazas

MERCADO de Navidad og Reyes (jul og Three Kings Market) – Fra 1. desember til 6. januar – Alrededores del Mercado Central y del Mercado del Cabanyal.

Rastro og bruktmarked i Valencia

Shopping Valencia Rastro Bruktmarked
Rastro og bruktmarkeder er på søndager tidlig om morgenen, det er best å gå tidligere da du kan finne de beste produktene til den billigste prisen. Rastro (Brukt Market) i Mestalla holder til ved Luis Casanova torget, et stort område av betong som fungerer som parkering for fotballstadionen. Som alle markeder begynner det tidlig om morgenen, ved soloppgang da de første varebiler ankommer, som etterfølges av de første kundene. Klokken ni er det allerede fullt. Spredt over den store plassen av sement finnes det totalt ca 300 salgsboder, og om lag 15 000 mennesker besøker markedet på en vanlig søndag.

Kart shopping i ValenciaTrenger du leiebil til ferien i Valencia?Valencia – Gode tips og lenker
25 ting å se og gjøre i Valencia
Fiesta og festivaler i Valencia
Uteliv i Valencia
Klima og været i Valencia
Hotell i Valencia
Restauranter i Valencia
Severdigheter og attraksjoner i Valencia
Strender i Valencia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Mercado Central i Valencia
Valencia i Spania
Valencia Camping
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania