Beste Shopping i Torremolinos

Shopping Torremolinos

Shopping i Torremolinos i Spania. Torremolinos tilbyr noen eksepsjonelle shoppingmuligheter, alt fra lokale spesialitet butikker, til store kjøpesentre, og flotte markeder. Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i og rundt Torremolinos.

Som en av de travleste turiststedene i nærheten av Malaga, tilbyr Torremolinos flotte shoppingmuligheter, både i Torremolinos sentrum og i nærområdene. Det viktigste shoppingområdet i Torremolinos er sentrert rundt gågaten Calle San Miguel, som er omgitt av spesielle butikker, kafeer og restauranter.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

For mer tradisjonell shopping i Torremolinos på Costa del Sol, dra til det travle markedet i El Calvario, som finner sted fra torsdag morgen og tilbyr massevis av gaveideer, sammen med lokale råvarer og generelle markedsvarer. En rekke interessante bakgater og butikker kan også bli funnet i nærheten i denne delen av Torremolinos.

To av de største og mest populære kjøpesentre i Torremolinos området er Centro Comercial Malaga Plaza og Centro Comercial Rosaleda i nærheten Malaga. Også verdt et besøk er Cortefiel som ligger langs Torremolinos Avenida Palma de Mallorca, og er en av områdets mest kjente varehus.

Åpninigstider i Torremolinos

Handledagen i Torremolinos starter rundt 09:30 til 10:00, men mange butikker stenger i løpet dagen rundt kl 14:00 for tradisjonell spansk siesta når dagen er på sitt varmeste. Etter siesta åpner de igjen mellom 16:00 til 17:00 og fortsetter handelen til 20.00 eller senere. De fleste butikker er åpne mandag til lørdag, med reduserte timer på lørdag.

Shopping i Torremolinos sentrum

Calle San Miguel i Torremolinos
Torremolinos sentrum har butikker som selger alt mulig. Mest kjente gate er Calle San Miguel, som strekker seg fra hovedgaten ned bakken mot havet. Den er fylt med butikker og barer. I de fleste matbutikkene kan du kjøpe med deg skinke, ost og vin til en egen tapaskveld. Torremolinos har et godt utvalg av butikker og shoppingmuligheter , med alt fra klær til autentiske spanske skinnprodukter . Calle San Miguel er bilfritt og har en overflod av butikker, samt de viktigste Plaza de Andalucia , som også har et bredt utvalg av butikker.Kjøpesentre i Torremolinos

Oversikt over store kjente kjøpesentre i og rundt Torremolinos med merkevarebutikker som dekker de fleste sine shoppingbehov.

Kjøpesenter Vialia Centro Comercial Malaga

Shopping Vialia Centro Comercial Malaga
Dette kjøpeesenteret er nokså merkverdig plassert i et knutepunkt for transport i nærheten av byens bussterminal og jernbanestasjonen Renfe. Her er det mange topp fasjonable butikker og noen av byens beste kinoer. Kjøpesenteret har også sine egne parkeringsplasser, i tillegg til å kunne tilby et stort utvalg av restauranter som serverer retter av mange slag. Les mer om shopping i Malaga

Kontaktinformasjon Vialia Centro Comercial
Adresse: Explanada De La Estación, 1
Nettside: www.vialiamalaga.esKjøpesenter Plaza Mayor i Malaga

Shopping i Plaza Mayor i Malaga
En av de viktigste karakteristikkene ved dette kjøpesenteret er at det er plassert utendørs, noe som gir en mye mere avslappet og forfriskende shoppe-opplevelse for sine besøkende. Kjøpesenteret har flere butikker som selver merkenavn og mange restauranter, men hovedattraksjonen må være de 20 toppkvalitets lerretene som kinokjeden Yelmo tilbyr.

Kontaktinformasjon Plaza Mayor
Adresse: Calle Alfonso Ponce De León, ved motorveien A7, Guadalmar exit (Parador del Golf)
Nettside: www.plazamayor.esKjøpesenter Galerias Goya i Malaga

Shopping i Galerias Goya i Malaga
Et av de beste shoppingsentrene i Malaga er Galerias Goya som du finner på Plaza Uncibay 3 i sentrum av byen.

Kontaktinformasjon Galerias Goya
Adresse: Calle Calderería, 8, 29008 Málaga
Nettside: galeriasgoyamalaga.hol.es

Kjøpesenter Centre Comercial Larios i Malaga

Shopping i Centre Comercial Larios i Malaga
Centre Comercial Larios ved gaten Avenida de la Aurora 25. Det sies at senteret besøkes av nærmere 15 millioner mennesker i året! Men så er det også flere enn 150 butikker samlet her, de fleste kjente merkebutikker. Det er også et stort Eroski-varehus i senteret.

Kontaktinformasjon Centre Comercial Larios Malaga
Adresse: Av. de la Aurora, 25, 29002 Málaga
Nettside: www.larioscentro.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Malaga

Shopping El Corte Ingles Malaga
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Malaga sentrum. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles
Adresse: Calle Hilera, 8, 29002 Málaga
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Parque Miramar Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass. Les mer om shopping i Fuengirola

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Nettside: www.miramarcc.com

Kjøpesenter El Corte Ingles Fuengirola

El Corte Ingles Fuengirola
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Fuengirola. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés Fuengirola
Adresse: Centro Comercial Los Bolilches, Avda. Nuestro Padre Jesús Cautivo, 3 / Los Boliches, 29640 Fuengirola
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter La Canada i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer. Les mer om shopping i Marbella

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Nettside: www.parquecomercial-lacanada.com

Kjøpesenter El Corte Inglés i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Marina Banus i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank.

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Nettside: www.marinabanus.com

Markeder i Torremolinos

Costa del Sol er kjent for sitt brede utvalg av gatemarkeder, eller loppemarkeder, som de kalles av og til. Det er to gatemarkeder i Torremolinos. På torsdager er det et marked ‘Mercadillo’ som selger alt fra frukt og grønnsaker, planter, til klær og husholdningsapparater. På søndager er det en ‘Rastro’ som selger brukte varer, antikviteter, samleobjekter og håndverk. Begge ligger i feria bakken, ved siden av tyrefekterarenaen og San Miguel på fjellsiden av N-340A kystveien .

De fleste gatemarkeder vil ha et stort utvalg av varer på tilbud: Fargerik keramikk, spansk sengetøy, frisk frukt og grønnsaker, billige sko og klær, smykker og klokker, og mye mer. Åpningstidene for markedene har en tendens til å variere, men de fleste er åpne fra 09:00 og holder åpent til 13:00 eller 14:00.

Ukentlige Markeder i Torremolinos
Torremolinos Town Hall Market
Adresse: Plaza Blas Infante 1, Torremolinos, Costa del Sol, 29620, Spania
Mercado Central de Atarazanas
Adresse: Atarazanas, 8, Malaga, Costa del Sol, 29005, Spania
Mercado de Salamanca
Adresse: San Bartolomé, 1, Malaga, Costa del Sol, 29013, Spania
Mercado del Carmen
Adresse: La Serna, 17, Malaga, Costa del Sol, 29002, Spania

Kart shopping i TorremolinosTrenger du leiebil til ferien i Torremolinos?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torremolinos – Gode tips og lenker
Restauranter i Torremolinos
Uteliv i Torremolinos
Shopping i Torremolinos
Strender i Torremolinos
Severdigheter i Torremolinos
Klima i Torremolinos
Leiebil Torremolinos
Torremolinos
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania