Beste shopping i Torre del Mar

Shopping Torre del Mar

Shopping i Torre del Mar på Costa del Sol i Spania. Klar for shopping i Torre del Mar, og trenger tips til de beste butikkene, handlegatene, kjøpesentre og markeder? Torre del Mar har det meste, og skulle dekke de fleste sitt shopping behov. Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i Torre del Mar.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

En av de mest idylliske og fredeligste turistbyene i hele Spania (og Europa, for den saks skyld) er Torre del MarCosta del Sol. Shopping, utendørsaktiviteter, avslapping på stranden, aktive utelivsaktiviteter og mer venter reisende til denne sørlige kystbyen i Malaga provinsen. Selv om det bare er ca 20.000 fulltidsboere her, mottar Torre del Mar (spansk for Towers of the Sea) rundt 150 000 turister fra hele Spania, Europa og resten av verden i sommermånedene.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania


Shopping på strandpromenaden Paseo Maritimo i Torre del Mar

Shopping strandpromenaden i Torre del Mar
Paseo Maritimo er den asfalterte gangveien som strekker seg langs den flotte stranden i Torre del Mar. Ligger tilbaketrukket flere hundre meter fra selve vannet, og dennee strandpromenaden er hjemsted for en rekke forskjellige butikker. Det er et flott sted å finne turist suvenirer og lokale håndverkprodukter til gode priser. Du kan også finne matboder og diverse andre varer til salgs her også.

Shopping i Velez-Malaga

Velez-Malaga er en større by som ligger ca 4 km innover fra Torre del Mar. Nærheten gjør det til et ideelt sted å komme seg utenfor feriestedet for å utforske. Det er lett å kjøre bil, ta drosje og busser som opererer mellom de to byene for en minimal kostnad. Fordi Velez-Malaga er en større by enn Torre del Mar, har den en rekke fasiliteter og attraksjoner som den mindre turistbyen ikke har, inkludert kjøpesentre. Velez-Malaga er ikke så pittoresk eller ideelt plassert som Torre del Mar, men det gjør et utmerket sted å utforske for en dag eller to under en lengre tur til den spanske kysten, spesielt for de som er interessert i shopping.

Åpningstider i Torre del Mar

Handledagen i Torre del Mar i Malaga provinsen starter rundt 09:30 til 10:00, men mange butikker stenger i løpet dagen rundt kl 14:00 for tradisjonell spansk siesta når dagen er på sitt varmeste. Etter siesta åpner de igjen mellom 16:00 til 17:00 og fortsetter handelen til 20.00 eller senere. De fleste butikker er åpne mandag til lørdag, med reduserte timer på lørdag.

Kjøpesentre i Torre del Mar

Det nærmeste store kjøpesenteret er El Ingenio i Velez Malaga, en 5 minutters kjøretur fra Torre del Mar. I Malaga finner du flere store kjøpesentre, inkludert den største kjøpesenter kjeden El Corte Ingles, Ikea og Leroy Merlin. Oversikt over store kjente kjøpesentre i og rundt Torre del Mar med merkevarebutikker som dekker de fleste sine shoppingbehov.

Kjøpesenter El Ingenio i Velez Malaga

El Ingenio i Velez Malaga
Kjøpesenteret El Ingenio tilbyr shopping og underholdning i mer enn 100 butikker, supermarked, 12 kinohaller (Cinesur). Det ligger i det geografiske sentrum av Costa del Sol, i hjertet av Axarquia, og med direkte tilgang fra Middelhavsveien.

Kontaktinformasjon El Ingenio
Adresse: Av. del Rey Juan Carlos I, s/n, 29700 Vélez-Málaga, Málaga
Telefon: 952 54 72 67
Nettside: www.elingenio.es
Facebook: www.facebook.com/CCElIngenio/

Kjøpesenter Vialia Centro Comercial Malaga

Shopping Vialia Centro Comercial Malaga
Dette kjøpeesenteret er nokså merkverdig plassert i et knutepunkt for transport i nærheten av byens bussterminal og jernbanestasjonen Renfe. Her er det mange topp fasjonable butikker og noen av byens beste kinoer. Kjøpesenteret har også sine egne parkeringsplasser, i tillegg til å kunne tilby et stort utvalg av restauranter som serverer retter av mange slag. Les mer om shopping i Malaga

Kontaktinformasjon Vialia Centro Comercial
Adresse: Explanada De La Estación, 1
Nettside: www.vialiamalaga.es

Kjøpesenter Plaza Mayor i Malaga

Shopping i Plaza Mayor i Malaga
En av de viktigste karakteristikkene ved dette kjøpesenteret er at det er plassert utendørs, noe som gir en mye mere avslappet og forfriskende shoppe-opplevelse for sine besøkende. Kjøpesenteret har flere butikker som selver merkenavn og mange restauranter, men hovedattraksjonen må være de 20 toppkvalitets lerretene som kinokjeden Yelmo tilbyr.

Kontaktinformasjon Plaza Mayor
Adresse: Calle Alfonso Ponce De León, ved motorveien A7, Guadalmar exit (Parador del Golf)
Nettside: www.plazamayor.es

Kjøpesenter Galerias Goya i Malaga

Shopping i Galerias Goya i Malaga
Et av de beste shoppingsentrene i Malaga er Galerias Goya som du finner på Plaza Uncibay 3 i sentrum av byen.

Kontaktinformasjon Galerias Goya
Adresse: Calle Calderería, 8, 29008 Málaga
Nettside: galeriasgoyamalaga.hol.es

Kjøpesenter Centre Comercial Larios i Malaga

Shopping i Centre Comercial Larios i Malaga
Centre Comercial Larios ved gaten Avenida de la Aurora 25. Det sies at senteret besøkes av nærmere 15 millioner mennesker i året! Men så er det også flere enn 150 butikker samlet her, de fleste kjente merkebutikker. Det er også et stort Eroski-varehus i senteret.

Kontaktinformasjon Centre Comercial Larios Malaga
Adresse: Av. de la Aurora, 25, 29002 Málaga
Nettside: www.larioscentro.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Malaga

Shopping El Corte Ingles Malaga
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Malaga sentrum. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles
Adresse: Calle Hilera, 8, 29002 Málaga
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Parque Miramar Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass. Les mer om shopping i Fuengirola

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Nettside: www.miramarcc.com

Kjøpesenter El Corte Ingles Fuengirola

El Corte Ingles Fuengirola
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Fuengirola. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés Fuengirola
Adresse: Centro Comercial Los Bolilches, Avda. Nuestro Padre Jesús Cautivo, 3 / Los Boliches, 29640 Fuengirola
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter La Canada i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer. Les mer om shopping i Marbella

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Nettside: www.parquecomercial-lacanada.com

Kjøpesenter El Corte Inglés i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Marina Banus i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank.

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Nettside: www.marinabanus.com

Markeder i Torre del Mar

Hver by og landsby i Axarquia, og omkringliggende Andalucia, er vert for et fargerikt og livlig gatemarked en eller to ganger i uken. Noen har også et vanlig loppemarked, antikk eller kunstmarkedet. På sommeren og i løpet av fiestas har mange kystbyer nattmarkeder som åpner i skumringen og holder åpent til kl. 02:00 om morgenen. De fleste større byer har også et daglig marked som selger fersk fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker. De fleste gatemarkeder har en rekke boder hvor du kan finne lokale ferske råvarer, inkludert grønnsaker, frukt, nøtter, oliven, urter, blomster og planter. Håndverkboder selger smykker, keramikk, metallverk, keramikk og en rekke andre fantasifulle produkter. Du vil også finne klær fra hele verden, klokker, vesker, sko, kofferter, solbriller, kjøkkenutstyr, møbler, bilder, CDer, sengetøy, håndklær, tepper, badetøy, undertøy og sesongprodukter.

Torsdags markedet i Torre del Mar
Rundt Plaza de la Paz / Av Duque de Ahumada i Torre del Mar er et ukentlig marked hver torsdag. Mellom 09:00 og 14:00 kan du kjøpe det grønnsaker, frukt, urter, blomster og også klær, marokkanske poser, dekorasjon og juveler. På markedet i Torre del Mar kan du også prute, i det minste for klær og dekorasjon, det bare hvordan det skal være på et godt marked. For å få de beste fruktene, bør du prøve å pakke posene selv for å velge de beste. Du kan også ta bussen til Torre del Mar for å unngå å se etter parkeringsplass. Etter markedet kan du ta en spasertur på strandpromenaden i Torre del Mar. Der finnes flere kafeer, restauranter og barer.

Kart shopping i Torre del MarTrenger du leiebil til ferien i Torre del Mar?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Torre del Mar – Gode tips og lenker
Restauranter i Torre del Mar
Uteliv i Torre del Mar
Shopping i Torre del Mar
Severdigheter i Torre del Mar
Strender i Torre del Mar
Klima i Torre del Mar
Leiebil i Torre del Mar
Torre del Mar
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania