Beste shopping i Nerja

Shopping Nerja

Shopping i Nerja på Costa del Sol i Spania. Klar for å svi av noen kroner i Nerja, og trenger tips til de beste handlegatene, butikkene, markeder og kjøpesentre? Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i Nerja. Perfekt når man trenger en pause fra strandlivet.

Kystbyen Nerja ligger ca 40 minutter med bil fra flyplassen i Malaga. Som en av de travleste turiststedene i nærheten av Malaga, tilbyr Nerja flotte shoppingmuligheter, både i Nerja sentrum og i de nærliggende områdene. Markedet i Nerja blir holdt hver tirsdag ikke langt unna Almijara tres. Er du på jakt etter en lommebok eller en veske i ekte skinn er utvalget i Nerjas gater stort.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Shopping i Nerja sentrum

Butikker i Nerja sentrum
Nerja sentrum på Costa del Sol har et bredt utvalg av butikker, alt fra uavhengige designerbutikker til tradisjonelle familiedrevne slaktere, kjøpmenn og bakere. Du finner håndverksbutikker, vin- og åndskjøpere, butikker som selger klær og sko, håndlagde lærvarer og smykker, bøker, elektriske varer, parfyme og smykker. Det viktigste shoppingområdene i Nerja sentrum er rundt Balcon De Europa, på Calle Diputacion og på Calle Pintada.

For mat shopping er det flere store supermarkeder. To Super Sols, en på Calle Antonio Ferrandis og den andre på Avenida Pescia, en Mercadona på Calle Chaparil, og en Masymas, også på Calle Antonio Ferrandis. Det er også en Lidl på Frigiliana veien.

For fersk kjøtt bruk en uavhengig slakter, som vil gi langt mer utvalg enn hva du finner på supermarkedene, og gir en personlig service. Det er flere fiskehandlere, og mange grønnsakksbutikker som også tilbyr et bredere utvalg enn supermarkedene.Åpninigstider i Nerja

Handledagen i Nerja i Malaga provinsen starter rundt 09:30 til 10:00, men mange butikker stenger i løpet dagen rundt kl 14:00 for tradisjonell spansk siesta når dagen er på sitt varmeste. Etter siesta åpner de igjen mellom 16:00 til 17:00 og fortsetter handelen til 20.00 eller senere. De fleste butikker er åpne mandag til lørdag, med reduserte timer på lørdag.

Kjøpesentre i Nerja

Den nærmeste store kjøpesenteret er El Ingenio i Velez Malaga, en 10-15 minutters kjøretur langs motorveien mot Malaga. I Malaga finner du flere store kjøpesentre, inkludert den største kjøpesenter kjeden El Corte Ingles, Ikea og Leroy Merlin. Oversikt over store kjente kjøpesentre i og rundt Nerja med merkevarebutikker som dekker de fleste sine shoppingbehov.

Kjøpesenter El Ingenio i Velez Malaga

El Ingenio i Velez Malaga
Kjøpesenteret El Ingenio tilbyr shopping og underholdning i mer enn 100 butikker, supermarked, 12 kinohaller (Cinesur). Det ligger i det geografiske sentrum av Costa del Sol, i hjertet av Axarquia, og med direkte tilgang fra Middelhavsveien, og kystlinjen Torre del Mar.

Kontaktinformasjon El Ingenio
Adresse: Av. del Rey Juan Carlos I, s/n, 29700 Vélez-Málaga, Málaga
Telefon: 952 54 72 67
Nettside: www.elingenio.es
Facebook: www.facebook.com/CCElIngenio/

Kjøpesenter Vialia Centro Comercial Malaga

Shopping Vialia Centro Comercial Malaga
Dette kjøpeesenteret er nokså merkverdig plassert i et knutepunkt for transport i nærheten av byens bussterminal og jernbanestasjonen Renfe. Her er det mange topp fasjonable butikker og noen av byens beste kinoer. Kjøpesenteret har også sine egne parkeringsplasser, i tillegg til å kunne tilby et stort utvalg av restauranter som serverer retter av mange slag. Les mer om shopping i Malaga

Kontaktinformasjon Vialia Centro Comercial
Adresse: Explanada De La Estación, 1
Nettside: www.vialiamalaga.es

Kjøpesenter Plaza Mayor i Malaga

Shopping i Plaza Mayor i Malaga
En av de viktigste karakteristikkene ved dette kjøpesenteret er at det er plassert utendørs, noe som gir en mye mere avslappet og forfriskende shoppe-opplevelse for sine besøkende. Kjøpesenteret har flere butikker som selver merkenavn og mange restauranter, men hovedattraksjonen må være de 20 toppkvalitets lerretene som kinokjeden Yelmo tilbyr.

Kontaktinformasjon Plaza Mayor
Adresse: Calle Alfonso Ponce De León, ved motorveien A7, Guadalmar exit (Parador del Golf)
Nettside: www.plazamayor.es

Kjøpesenter Galerias Goya i Malaga

Shopping i Galerias Goya i Malaga
Et av de beste shoppingsentrene i Malaga er Galerias Goya som du finner på Plaza Uncibay 3 i sentrum av byen.

Kontaktinformasjon Galerias Goya
Adresse: Calle Calderería, 8, 29008 Málaga
Nettside: galeriasgoyamalaga.hol.es

Kjøpesenter Centre Comercial Larios i Malaga

Shopping i Centre Comercial Larios i Malaga
Centre Comercial Larios ved gaten Avenida de la Aurora 25. Det sies at senteret besøkes av nærmere 15 millioner mennesker i året! Men så er det også flere enn 150 butikker samlet her, de fleste kjente merkebutikker. Det er også et stort Eroski-varehus i senteret.

Kontaktinformasjon Centre Comercial Larios Malaga
Adresse: Av. de la Aurora, 25, 29002 Málaga
Nettside: www.larioscentro.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Malaga

Shopping El Corte Ingles Malaga
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Malaga sentrum. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles
Adresse: Calle Hilera, 8, 29002 Málaga
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Parque Miramar Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass. Les mer om shopping i Fuengirola

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Nettside: www.miramarcc.com

Kjøpesenter El Corte Ingles Fuengirola

El Corte Ingles Fuengirola
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Fuengirola. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés Fuengirola
Adresse: Centro Comercial Los Bolilches, Avda. Nuestro Padre Jesús Cautivo, 3 / Los Boliches, 29640 Fuengirola
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter La Canada i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer. Les mer om shopping i Marbella

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Nettside: www.parquecomercial-lacanada.com

Kjøpesenter El Corte Inglés i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Marina Banus i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank.

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Nettside: www.marinabanus.com

Markeder i Nerja

Nerja har to markeder i uken, begge ligger i samme område nordøst for sentrum på slutten av Calle Cisne, og begge starter klokken 10.00 og fortsetter til middagsvarmen starter rundt klokken 14.00.

Tirsdagsmarkedet i Nerja
Tirsdagsmarkedet i Nerja består av et stort utvalg av salgsboder. Du finner de typiske solbrillene, klokkene og lærvarer sammen med frukt og grønnsaker, klær, sko, keramikk og lokale råvarer som er karakteristiske for Axarquia-området.

Søndagsmarkedet i Nerja
Søndagsmarkedet i Nerja er en blanding mellom antikk og et loppemarked, og avhengig av din smak kan det være en skattekiste med fascinerende gjenstander eller bare mye gammelt skrot, men det er populært blant lokalbefolkningen og er godt besøkt, spesielt i de kjøligere månedene.

Transport til markedet
For å komme til markedet fra sentrum er det best med bil, buss eller 20 til 30 minutters gåtur. Om morgenen er det en buss hvert 30. minutt til kl 14:00, deretter en gang i timen.

Andre markeder nær Nerja
Hver by langs kysten har sitt eget marked som vanligvis foregår på samme tid på dagen, og alle er tilgjengelige med buss fra busstasjonen. Hvis du har lyst til å gå til et marked og se litt av kysten mens du er på det, kan du prøve å besøke en av de som er oppført nedenfor;

Mandag: Torrox Costa
Tirsdag: Salobrena
Onsdag: Algarrobo Costa
Torsdag: Torre del Mar, Frigiliana
Fredag Almunecar, La Herradura
Lørdag: Caleta

Kart shopping i NerjaTrenger du leiebil til ferien i Nerja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Nerja – Gode tips og lenker
Uteliv i Nerja
Restauranter i Nerja
Severdigheter i Nerja
Shopping i Nerja
Strender i Nerja
Klima i Nerja
Leiebil i Nerja
Nerja
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania