Beste Shopping i Marbella i Spania

Shopping Marbella

Shopping i Marbella i Spania. Ekslusive Marbella er et mekka for alle som liker å shoppe kjente internasjonale merkevarer. I Marbella finnes du det meste av mekenavn butikker, kjøpesentre stappfulle med fristelser, og markeder med alt du kan tenke deg. Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i Marbella.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

MarbellaCosta del Sol kysten er et shopping paradis med sine mange butikker, inkludert kjente merkenavn som Hermes, Louis Vuitton, Emporio Armani, Gucci og mye mer! Shopping i Marbella i Malaga provinsen synes å være en svært integrert del av deres kultur. Marbella har flere store kjøpesentre, designerbutikker, håndverksbutikker, gavebutikker og stormarkeder, både i og rundt Marbella.

Shopping i Marbella sentrum

Beste shopping i Marbella sentrum
Avenida Ricardo Soriano er den viktigste handlegaten i Marbella sentrum, og tilbyr en rekke kjente butikker som Zara, Mango, The Body Shop, etc. Butikkene er spredt langs gaten, og det er noen morsomme butikker også langs de parallelle gatene. Gaten er lang og her finner man det meste fra internasjonale kjente merkevarer til, lokale butikker som tilbyr noe hel unikt som ingen andre har.

I gamlebyen kan man også finne litt shopping i Marbella. Her finnes det mange skobutikker og turist butikker. Gamlebyen er også en favoritt for mange hvor du kan kjøpe alt du trenger for baking og matlaging. Butikkene er små, men man kan be dem om å bestille ting fra utvalget på deres hjemmeside www.cuisineparadiso.com.Åpningstider for shopping i Marbella:

Butikker i Marbella er vanligvis åpne mellom 09:00 til 10:00. Noen butikker stenger ved lunsjtid og har siesta tid (13:00 eller 14:00), og de gjenåpner klokken 16:00 eller 17:00. Men, større butikker er vanligvis åpne selv under siestaen. De fleste av Marbellas butikker og kjøpesentre er stengt på søndager. Hvis de er åpne vil det bare være for et begrenset antall timer på en søndag.

Puerto Banus havnen er shopping-paradiset i Malaga-provinsen. Siden Puerto Banus tiltrekker seg mange velstående mennesker finnes det naturlig nok mange luksusbutikker der du kan shoppe dyre merkeklær og det nyeste innen mote og design. Men shopping i Puerto Banus er ikke bare for de rike og velstående. Her finner du også små uavhengige butikker som importerer designerklær som passer for enhver lommebok. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kjøpesentre i Marbella

I Marbella og områdene rundt finne det flere store kjøpesentre med alt av internasjonale og spanske merkevarer. Her tar vi for oss de beste kjøpesentrene i Marbella i Spania.

La Canada kjøpesenter i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer.

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Internet: www.parquecomercial-lacanada.com

El Corte Inglés kjøpesenter i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Internet: www.elcorteingles.es

Marina Banus kjøpesenter i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank.

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Internett: www.marinabanus.com

Parque Miramar kjøpesenter i Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass.

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Internet: www.miramarcc.com

Video Shopping i Puerto Banus, MarbellaMarkeder i Marbella

Markeder i Marbella i Spania
Hver spanske by har minst ett ukentlige markedet, om ikke mer, og byene i området av Marbella er ikke noe unntak. Fra økologiske råvarer, til antikviteter og håndlagde gaver, vil du finne dem alle på boder i og rundt Marbella. Nedenfor er en liste over de må besøke markeder. Gå til markedet er et populært tidsfordriv for både ferierende og Spania nordmenn. Markeder i Marbella er vanligvis åpne mellom 09:00 – 14:00, med unntak av de dagene når det regner for mye, da markedene i Marbella for det meste lukket. Å forhandle pris med spanjolene kan være vanskelig, men føl deg fri til å eksperimentere! Vanligvis får du en mye lavere pris fra begynnelsen hvis du snakker spansk med forhandlerne.

Ecological Market

Hvis godt priset, miljøvennlige produkter, fra lokale bedrifter og bønder er noe for deg, så er dette det ideelle markedet. Markedet åpner på den første lørdag i måneden i Parque de la Alameda, mellom gamlebyen og strendene i Marbella.

Kontaktinformasjon Ecological Market
Åpningstider: Første lørdag i hver måned: 10,00 til 14,00
Adresse: Parque de la Alameda, Marbella, 29601 Málaga

Marbella Artisan Market

For de som elsker å tilbringe søndagsettermiddager vandrende rundt blandt boder fulle av antikviteter, håndlagde elementer og vintage smykker, så er dette ditt ideelle markedet. Markedet holdes i Port of Marbella (Puerto Deportivo de Marbella), med over 30 boder av håndlagde gaver og smykker, malerier, tilbehør, håndmalte keramikk og unike baby klær.

Kontaktinformasjon Marbella Artisan Market
Åpningstider: Søndag: 12.00 – 18.00
Adresse: Marbella havn

Nueva Andalucia Artisan Market

En av de største loppemarkeder på Costa del Sol finner sted hver lørdag morgen, med over 120 boder. Det ligger ved siden av tyrefekterarenaen i Puerto Banus er et stort loppemarked, en mini “Rastro” hvor du kan finne alt fra en tre elefant til en ull genser. Det er også et bredt utvalg av krydder, malerier, håndverk, møbler, tekstiler og antikviteter. Markedet er et flott sted å besøke, spesielt hvis du er ute etter en god handel. Det finnes også kaffebarer rundt markedsplassen hvor du kan slappe av og se på at verden går forbi etter en har dag med pruting!

Kontaktinformasjon Nueva Andalucia Artisan Market
Adresse: Nueva Andalucía – Avenida Manolete
Åpningstider: Lørdager: 09,00 til 14,00

San Pedro Market

En generell marked og rastro spredt over mer enn 230 boder. Spesielt godt for ferske råvarer som frukt og grønnsaker.

Kontaktinformasjon San Pedro Market
Åpningstider: Hver torsdag 09,00 til 14,00
Adresse: San Pedro Fair Ground, Calle Jorge Guillén

Zoco del Sol Marked

Også kjent som Zoco del Sol, holdes dette friluft markedet hver dag i løpet av sommeren, og på lørdager resten av året, på Plaza Antonio Banderas i Puerto Banus mellom havnen og kjøpesenteret Corte Ingles. Det er 25 boder som selger unike kunstgjenstander, keramikk, vintage klær og tilbehør, håndlagde smykker, glass og dufter.

Kontaktinformasjon Zoco del Sol Marked
Adgang: Det er en parkeringsplass under det sentrale torget og så derfra er det bare en kort spasertur til markedet.
Åpningstider: Sommertid hver dag fra 11.00 – 24:00. Resten av året: Lørdager 10,00 til 16,00

Monday Street Market

En typisk gatemarked med over 360 boder som selger alt fra sko og klær, til planter og blomster, frukt og grønnsaker. Parkering er ekstremt vanskelig i nærheten, så offentlig transport eller parkering litt lenger ut er anbefalt

Kontaktinformasjon Monday Street Market
Åpningstider: Hver mandag: 09,00 til 14,00
Adresse: Las Albarizas, Calle Platino, Marbella

Funny Beach Market

Et marked som selger secondhand og håndlagde elementer, som selges av lokale folk og bedrifter. Bodene er stablet høyt med klær, tilbehør, smykker, møbler, leker, kunst og bøker. Det er også mat og drikke smaksprøver tilgjengelig, samt workshops, og aktiviteter for barn. En god atmosfære med musikk og forfriskninger.

Kontaktinformasjon Funny Beach Market
Åpningstider: Hver søndag 11,00 til 17,00
Adresse: Funny Beach, Ctra. M. 340, KM 184, 296 000 Marbella
Telefon: 656 54 82 45

Gårdbruk og håndverksmarked

Markedet startet i oktober 2016. Det har økologiske produkter, håndlaget og hjemmelagde ting, oster, grønnsaker og fersk frukt.

Kontaktinformasjon Gårdbruk og håndverksmarked
Adresse: Ligger i El Capricho senteret ved siden av El Corte Ingles gren, i nærheten av Plaza Bocanegra og tvers fra The Senator Hotel.
Åpningstider: Søndag 09,30 til 14,30, Hele året

Kart over markeder i MarbellaKart shopping MarbellaTrenger du leiebil til ferien i Marbella?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Marbella – Gode tips og lenker
Uteliv i Marbella
Restauranter i Marbella
Shopping i Marbella
Severdigheter i Marbella
19 Topp strender i Marbella
Klima i Marbella
Leiebil Marbella
Marbella
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania