Shopping i Palma

Shopping Mallorca

Shopping Palma de Mallorca. Palma er et glimrende sted å handle, og skal du virkelig shoppe kan du gjøre alvor av det i Palma. Her finner du de beste handlegatene, kjøpesentrene og markedene, noe for en hver smak, og skulle dekke de fleste sitt shoppingbehov.

Shopping områder i Palma

De viktigste områdene for shopping foregår i Avinguda og Jaume III i tillegg til Passeig des Born. Dette er shoppingområdet for dee trendy og fasjonable. Selv om Avinguda Jaume III ikke er mer enn 30 år, har denne avenyen blitt en av Palmas mest elegante. De store avenyene rundt Plaza España rommer alt fra lokale kuriositetsbutikker med tinnsoldater til spesialister på serranoskinke. Kvinner som er ute etter klær, går gjerne til det store Corte Inglés, hvor Mango, Zara, Beschka, Stradivarius, Women’s Secret og alle de andre butikkene ligger på rekke og rad.

Et mer spennende og rikholdig utvalg av butikker og designernavn finner du i området bak Bar Bosch, rett overfor den nye HM-butikken i Palma sentrum ved Plaza Joan Carlos l. Her finner du alt fra sko, smykker, gaveartikler og moteklær. Plaza Major har samlet en rekke spesialbutikker. Porto Pi ligger to kilometer utenfor sentrum og er det største og mest moderne kjøpesenteret i Palma. Ta for eksempel en titt innom Corner boutique eller Miró Jeans, ved siden av plazaen.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania


Åpningstider for butikkene

De fleste butikker på Mallorca er åpne fra rundt 10:00 til 13:30 og 17:00 til 20:00 mandag til fredag, og på lørdag formiddag. Kjøpesenteret El Corte Ingles, og de store kjedene av supermarkeder har åpent hele dagen mandag til lørdag.

Kjøpesentre på Mallorca

På Palma de Mallorca finnes det flere store kjøpesentre, som alle inneholder kjente internasjonale og lokale merkevarebutikker. Vi har i denne oversikten tatt for oss de viktigste kjøpesentre på Mallorca.

Kjøpesenter Fan Mallorca

FAN Mallorca shopping
Fan Mallorca er et unikt kjøpesenter med de beste kommersielle tilbudene innen fritid, mote, tilbehør, elektronikk, catering og tjenester. Senteret åpnet dørene i Palma i september 2016. Med over 120 butikker og 2500 gratis parkeringsplasser, er FAN Mallorca stedet hvor du kan tilbringe tid med venner eller familie takket være en spektakulær spisestue og fritidsområde. Kjøpesenteret har også en kino som viser 4D-filmer.

Andre butikker du finner her er: Primichi, Celio, Encuentro Moda, General Óptica, Partyfiesta, Calzedonia, Hunkermoller, Pimkie, Inside, Mayoral, Orchestra, Paco Martínez, Beautik, Multiópticas Spacio Sol, Parfois, Jean Louis David, Décimas, Guess, Pandora, Havaianas, Primor o Spill


Kontaktinformasjon Fan Mallorca Shopping
Adresse: Fan Mallorca Shopping, Avenida Cardenal Rossel, 07007 Palma de Mallorca, Islas Baleares
Telefon: 871 03 26 00
Nettside: www.fanmallorca.com

Kjøpesenter s’Escorxador – Mallorca

s`Escorxador shopping Mallorca
Stort kommersielt sentrum nord for sentrum av Palma de Mallorca. Her finner du butikker, filmer, kafeer og barer, konferansefasiliteter og mer.

Kontaktinformasjon s’Escorxador
Adresse: C/ Emperatríz Eugenia, Palma-City

Kjøpestenter Porto Pi Centro Commercial

Porto Pi Centro Comercial Mallorca
Porto Pi Centro Commercial er et mellomstort flott kjøpesenter som ligger 5 km sørvest for Palma de Mallorca, i enden av strandpromenaden Paseo Maritimo i Palma. Senteret har et bredt utvalg av butikker og ble åpnet i 1995, og har 140 butikker og restauranter – fordelt over 6 etasjer. Her har man godt utvalg av motebutikker, sportsbutikker, gavebutikker og accessoirer. Noen av de mest kjente merkene er Esprit, Zara, Blanco, Calvin Klein, Disney Store, Gerry Weber, Lacoste, Mango og H&M. Senteret har et stort Carrefour supermarked og flere restauranter og kafeer. På toppen av senteret finnes en kino som ofte viser engelskspråklige filmer, og en bowling bane.

Kontaktinformasjon Porto Pi Centro Commercial
Åpningstider: Daglig kl. 09.00 – 22.00.
Adresse: Avenida Gabriel Roca 54, 07015 Palma de Mallorca
Nettside: portopicentro.es

Kjøpesenter Festival Park Mallorca

Festival Park Mallorca
Festival Park Mallorca er et stort kjøpesenter som ligger 16 km nordøst for Palma de Mallorca, ved siden av Inca motorveien ved Santa Maria / Sa Cabaneta exit. Senteret ligger langs motorveien i landlige omgivelser. Festival Park åpnet i 2002 og har over 50 outlet-butikker med salg av internasjonale merkevarer. I alle butikkene får man 30 – 70% avslag på ordinær pris, så her kan man gjøre gode kjøp. Noen kjente merkervarer som finnes her er bl.a. Mango, Diesel, Ray-Ban, Desigual, Nike og Reebok. Stedet har også mange caféer og restauranter samt bowlinghall, kinoer og stort lekeområde for barn. Det er gode offentlige transportforbindelser fra hovedstaden til Festival Park.

Det er rikelig med underholdning for barn i alle aldre på Festival Park. Det finnes et omsorgssenter for de små, samt et hoppeslott, sklier, karuseller og muligheten til å ri på et esel. En kino, bowling, og laser spill er bare noen av de andre attraksjonene.

Du kan komme til Festival Park med bil, buss eller tog. Senteret har sin egen jernbanestasjon på Palma til Manacor / Sa Pobla linje, som bare en kort spasertur til kjøpesenteret. Busslinje L330, som opereres av Autocares Alorda på vegne av TIB, går rett gjennom Festival Park på sin rute til Lluc. Hvis du har egen bil, er tilgang direkte fra Santa Maria / Sa Cabaneta utgang fra Palma-Inca motorveien, og det er rikelig med parkering på senteret.

Kontaktinformasjon Festival Park Mallorca
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00. Søndag kl. 10.00 – 21.00 (i sommersesongen).
Adresse: Autopista Palma, Correos 163, 07141 Marratxí.
Nettside: www.festivalpark.es

Kjøpesenter El Corte Inglés

El Corte Ingles Avenida Alexandre Rossello Mallorca
El Corte Inglés er Spanias største kjede av kjøpesentre, hvorav to er i Palma de Mallorca. Alexandre Rosselló butikken er den største av de to, og tilbyr 9 etasjer og tre underjordiske parkeringsetasjer. Dette er det ultimate varehus, på linje med Debenhams eller Selfridges, og det er vanskelig å tenke på noe du ikke kan kjøpe her.

I kjelleretasjen (Soterrani) huser et supermarked som tilbyr et bredt utvalg av mat og husholdningsartikler, et konditori, en blomsterbutikk, nøkkelbutikk og sko reparasjoner. Første etasje (Planta Baja) har parfyme og kosmetikk, tilbehør, smykker og klokker, bøker, musikk og video, skrivesaker, foto- og optiske, et mini-apotek, og informasjon og billettsalg kontor.

Motebutikkene begynner i første etasje for damer, internasjonale merkevarer, undertøy og en damefrisør. I andre etasje finner du herreklær og en herrefrisør, El Corte Ingles Gourmet Club og Inglés Bar. Et sikkerhetssenter, reisebyrå, bilsalg, og en eiendomsmegler har også kontor her.

I tredje etasje handler alt om barn og babyer, fra sko og klær, barnevogner til spill, mens i fjerde etasje fokuseres det på eldre barn og ungdoms mote. I femte etasje finner du husholdningsvarer – hvitevarer, baderomsinnredning og tilbehør, maskinvare, hi-fi og TV, data og annen elektronikk. Møbler, sengetøy, gardiner, materiale og besetningsartikler finnes i sjette etasje.

Den øverste etasjen erkjent som Planta A, og her finner du restauranter og kafeteria, et postkontor og en butikk for rengjøringsmidler. Normal åpningstid på El Corte Ingles er 09:30 til 21:30; i sommerperioden endres det til 10:00 til 22:00. Butikkene er også åpen på enkelte spanske helligdager.

Kontatkinformasjon El Corte Inglés
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00. Søndag kl. 11.00 – 20.30.
Adresse: Avenida Alexandre Roselló 12 – 16, 07002 Palma de Mallorca
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter El Corte Ingles 2 – Mallorca

El Corte Ingles Jaume lll Mallorca
Med to underjordiske og seks etasjer over bakken er kjøpesenteret Jaume III bare litt mindre av de to El Corte Inglés i Palma de Mallorca. Starter man på toppen finner du restauranter og kafeteria i 5. etasje, samt sportsklær og sko. Det er en flott utsikt over Palma`s havn og deler av den gamle byen. I fjerde etasje finnes barne- og babyutstyr, leker og videospill, undertøy og ungdomsmote finnes i 3. etasje. Mannen har blitt tildelt andre etasje, og her finner man internasjonale merkevarer, El Corte Inglés Gourmet Club, sko, og en frisør. Første etasje er damenes paradis med alt du kan tenke deg.

Pår første kjellernivå finner du hi-fi og TV, data og annen elektronikk, telefoner, bøker, musikk og filmer, fotografiske varer og tjenester og skrivesaker. Nøkkel skjæring, sko reparasjoner, kundeservice, og reise- og billettbyråer. Andre kjellernivå huser et supermarked, og tilbyr et bredt utvalg av mat og husholdningsartikler, et konditori og andre tjenester. Normal åpningstid på El Corte Ingles er 09:30 til 21:30; om sommeren endres dette noe til 10:00 til 22:00. Butikken er også åpen på enkelte spanske helligdager.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles 2
Adresse: Avenida de Jaume III 15, Palma-City
Telefon: 971 770 177
Nettside: www.elcorteingles.es

Markeder på Mallorca

Markeder Mallorca
Mallorcas markeder er en utmerket måte å bli kjent med øya og lokalbefolkningen. Hver dag kl 9:00 til 13,30, er det flere markeder, det viktigste er markedet i Pollenca på søndager. Dette markedet er besøkt av tusenvis av mennesker som kommer fra alle deler av øya. Andre gode markeder å besøke er markedene i Santa Maria (også på søndager), Sineu (på onsdager) og Inca (torsdager ).

Markedene på Mallorca er et utmerket sted å handle blomster, frukt og grønnsaker, lokale råvarer som mallorcanske sobrassada eller butifarron og ost. Det er som regel også salgsboder som tilbyr håndverk, lær, håndlagde smykker, tilbehør og klær.

Mercat Olivar ved Placa de Olivar 4 er en stor markedshall som tilbyr sjømat, kjøtt, frukt og grønnsaker i store mengder. Det er åpent fra tidlig om morgenen til kl. 1400. Mercat Olivar ligger et godt stykke nord for Gamlebyen og havneområdet i Palma, ikke langt fra Placa d’Espanya og jernbanestasjonen med veterantoget til Soller.

Liste over markeder på Mallorca

Mandag: Calvià, Lloret de Vistalegre, Manacor, Caimari, Montuïri.

Tirsdag: Alcúdia, Artà , Campanet, Porreresuand Santa Margalida.

Onsdag: Andratx, Capdepera, Felanitx, Petra, Port de Pollença, Santanyí, Selva, Sencelles, Sineu, Vilafranca de Bonany and Colònia de Sant Jordi.

Torsdag: Ariany, Campos, S´Arenal, Consell, Inca, Pòrtol, Sant Llorenç de Cardassar, Ses Salines, Sant Joan, Lloseta and Deià.

Fredag: Alaro, Algaida, Binissalem, Can Picafort, Llucmajor, Maria de la Salut, Pont d´Inca, Son Servera and Sa Cabaneta.

Lørdag: Búger, Bunyola, Cala Rajada, Campos, Costitx, Esporles (first Saturday of the month), Palma de Mallorca, Santanyí, Sóller, Santa Eugènia and Santa Margalida.

Søndag: Alcúdia, Consell (Flohmarkt), Felanitx, Llucmajor, Muro, Pollença , Porto Cristo, Santa Maria del Camí, Valldemossa and Sa Pobla.

Kart shopping Palma de Mallorca
Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Mallorca – Gode tips og lenker
Severdigheter på Mallorca
Uteliv på Mallorca
Strender på Mallorca
Restauranter på Mallorca
Shopping på Mallorca
Klima på Mallorca
Leiebil Mallorca Lufthavn
Leiebil Mallorca
Mallorca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania