Shopping i Torrevieja i Spania

Shopping i Torrevieja

Shopping i Torrevieja på Costa Blanca kysten i Spania. Hvit av saltet og brun av solen heter det i byvåpenet om Torrevieja. Byen ligger like sør for Alicante og har en lang og spennende historie med ingredienser som saltsjøer, gamle tårn, strandpromenader og flotte sandstrender. Det er mye å oppleve i området. Vi skal i denne artikkelen ta for oss gode handleområder, markeder og kjøpesentre i Torrevieja i Spania.


Les også om opplevelser, severdigheter og aktiviteter i Torrevieja

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Torrevieja Sentrum

Shopping Torrevieja Sentrum
Hovedgaten i Torrevieja sentrum – «Calle Ramon Galud» – går parallelt med strandpromenaden, og er en av de viktigste shoppinggatene i Torrevieja. Også de små sidegatene i nærheten av strandpromenaden har et godt utvalg av butikker. De mest kjente nasjonale og internasjonale merkevarene innen mote, design og elektronikk er godt representert her. Med mer enn 2300 butikker er det noe for enhver smak. Mote, sko, klær, parfymer, elektriske varer, lærvarer, og selvfølgelig massevis av restauranter ligger rundt Plaza de Izabel II og i andre sentrale områder av Torrevieja. Sentrum er bare ca 200 meter fra marinaen, og alle de omkringliggende gatene.

Åpningstider
De fleste butikkene i Torrevieja åpner kl 10:00 og stenger for “siesta” ett eller noen få timer, 13:30 til 17:30 og forblir åpent til 20, 21 eller 22.00. Bankene vanligvis åpner klokken 8:15 om morgenen og stenger kl 14:00 om ettermiddag.


Video Torrevieja


Kjøpesentre i Torrevieja

Her vil du finne en oversikt over kjøpesentre i Torrevieja og nærliggende områder. kjøpesentrene har et stort utvalg av butikker og spisesteder. De aller fleste kjente merkevarene er representert.

Kjøpesenter Habaneras i Torrevieja

Kjøpesenter Habaneras Torrevieja
Habaneras er et stort kjøpesenter som ligger i utkanten av byen, med gratis parkering. Habaneras ligger nærmere bestemt 1,5 km nordvest for Torrevieja sentrum. Habaneras åpnet i 2005, og har mer enn 60 butikker fordelt på 3 etasjer. Det er også et godt utvalg av spisesteder på senteret. Her kan man handle i motebutikker, parfymerier og gaveforretninger – og i tillegg finnes butikker med salg av møbler, smykker, accessorier, leker, elektronikk – og mye mye mer. Kjente merker innen mote er bl.a. H&M, Massimo Dutti, Blanco, Gerry Weber, Jack & Jones, Mango, Zara, Stradivarius og Springfield.

Kontaktinformasjon Habaneras
Åpningstider: Alle dager kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Rosa Mazón Valero, 03184 Torrevieja
Internet: www.habaneras.es

Kjøpesenter Zenia Boulevard i Torrevieja

Kjøpesenter Zenia Boulevard Torrevieja
Det nye store kjøpesenteret La Zenia Boulevard åpnet i slutten av 2012 og ligger bare 10 minutters kjøretur unna, og huser den største Primark butikken i Europa. Zenia Boulevard er det største kjøpesenteret i Alicante-provinsen, og ligger ca. 10 km sør for Torrevieja. Senteret har bortimot 150 butikker, restauranter, caféer samt et casino. Zenia Boulevard er oppført som en lys og luftig handlegate med butikker, torg, sittegrupper og fontene. På toppen finnes en flott takterrasse, og bygningen huser også en bowlinghall. Butikkene i senteret har salg av moteklær for hele familien, sko, gaveartikler, sportsutstyr, parfyme/kosmetikk og accessoirer. Det er også et supermarked her. Noen av de mest kjente motemerkene som finnes er bl.a. Primark, Zara, Mango, H&M, Guess, Massimo Dutti, Armani, D&G, Stradivarius, Lacoste, Benetton og Gerry Weber.

Kontaktinformasjon Zenia Boulevard
Åpningstider: Alle dager kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: C. Jade 2, 03189 Orihuela Costa
Internet: zeniaboulevard.es

Gallerian – Skandinavisk Shopping Senter

Gallerian Skandinavisk Shopping Senter i Torrevieja
Gallerian er et skandinavisk kjøpesenter som ligger like ved den norske klubben. I fra busstasjonen går du oppover byen for å komme til Gallerian. Gallerian ligger sentralt i Torrevieja – nær busstasjonen. Senteret åpnet i 2009 – med det formål å være et servicesenter for fastboende eller ferierende skandinavere i Torrevieja. Her finner man skandinaviske ansatte som har salg av moteklær og gaveartikler samt elektronikkutstyr i senterets Tele & Data-forretning. I tillegg kan man besøke bakeri, delikatesse-forretning, matbutikk, reisebyrå samt café og restaurant.
Gallerian har også et drop-in legesenter med skandinaviske leger samt tannleger.

Kontaktinformasjon Gallerian
Åpningstider: Mandag – fredag kl. 09.30 – 17.00. Lørdag kl. 09.30 – 15.00.
Adresse: Calla La Loma 37 – 39, 03182 Torrevieja
Internet: www.gallerian.es


Det finnes El Corte InglEs i Alicante, Cartagena og Murcia, alle mindre enn en times kjøretur fra Torrevieja.
I Murcia finner du også Ikea kun 45 minutters kjøretur fra Torrevieja. Les mer om shopping i AlicanteMarkeder i Torrevieja

Markeder i Torrevieja
Byen Torrevieja har 3 populære markeder, med det største og mest populære er fredags markedet, med over 1200 boder. Det er også et liten Craft Market åpent hver kveld fra 20:00 og et daglig fiskemarked der. For de beste tilbudene besøk det tidlig når restauranter og catering bedrifter kommer for å handle den ferskeste fangsten for dagen.

Bare en kort kjøretur fra Torrevieja finner du 2 svært populære markeder. The Lemon Tree Market ligger ca 10 minutters kjøring nord for byen og finner sted hver søndag 09:00 til 02:00. Den andre er Playa Flamenca markedet som ligger ca 10 minutters sør, i feriestedet Playa Flamenca og finner sted hver lørdag 08:00 til 14:00.

På markedene i Torrevieja får man kjøpt blant annet klær, skinnprodukter, sko, vesker, tekstiler, frukt, grønnsaker og oliven. Det går an å gjøre gode kupp! Vær obs på lommetyver.

Markedet «Los hippies» med håndverk og suvenirer er åpent hver kveld fra 20 til 00 og ligger i Paseo de la Libertad, like ved Dique de Levante. Se også sommermarked på strandpromenaden hver kveld. Det finnes også et permanent marked med ca. 300 boder ved marinaen i Torrevieja, nærmere bestemt på strandpromaden «Paseo Maritimo de la Libertad». Omlag 5 km nord for Torrevieja sentrum ligger La Mata, og her arrangeres det også et marked hver onsdag. Markedet har 250 salgsboder, og holder til ved «Canal del Acequión».

Det er mange forskjellige nasjonaliteter som jobber i bodene i markedene, både spanjoler, sigøynere, marokkanere og så videre, men felles for dem er at de er gode kremmere, så her kan det være lurt å prute.

Kart shopping i TorreviejaTrenger du leiebil til ferien i Torrevieja?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Torrevieja – Gode tips og lenker
Torrevieja i Spania
Uteliv i Torrevieja
Restauranter i Torrevieja
Torrevieja klima
Fiesta og helligdager i Torrevieja
Strender i Torrevieja
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania