Beste shopping i Fuengirola

Shopping Fuengirola

Shopping i Fuengirola i Spania. I Fuengirola finnes du det meste av internasjonale og spanske butikker, kjøpesentre med kjente merkevarer, og markeder med alt du kan tenke deg av varer. Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i og rundt Fuengirola.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Fuengirola var tidligere en liten fiskerlandsby, men har no har blitt en pulserende storby med karakter. Ankomsten av mange elegante butikker, kjøpesentre og markeder, samt flotte strender og et rikt uteliv gjør Fuengirola i Malaga provinsenCosta del Sol til et perfekt feriemål. Hovedtorget, Plaza de la Constitución har blitt re-designet, men beholder fortsatt sin unike sjarm. Det ser ganske spesielt ut i juletiden, når det er dekorert med svært attraktive lys og pyntegjenstander. Fuengirola er også en opplevelse i seg selv under ferian om sommeren, når hele byen deltar i den årlige gate feiringen. En spasertur ned de trange gågatene som leder deg til torget er en oppdagelses reise, og her skjuler det seg noen hemmeligheter på hvert hjørne av denne vennlige andalusiske byen i spania.

Shopping i Fuengirola sentrum

Fuengirola er et shoppers paradis. I og rundt torget Plaza de la Constitucion, er det mange designer klesbutikker, interessante små butikker og den populære kjeden Dunnes Stores. Ellers kan du velge fra en av de mange butikker som Zara, Benetton, Pull & Bear, osv. Forvent å betale litt mer på de mer eksklusive spanske butikkene, slik som Don Miguel.

De viktigste supermarkedene i Fuengirola er Cayetano (Euromarket) på hovedveien nær hovedtorget, Supersol og Mercadona både i nærheten av jernbanestasjonen og de viktigste kommunale frukt, grønnsaker, kjøtt og fiske markedet rett overfor jernbanestasjonen. Det finnes andre supermarkeder og mini-markeder i Fuengirola, inkludert en “Spainsbury ‘s’ og ‘Island’, samt den mer økonomiske kjeden, Lidl. OpenCor er en avlegger av den store spanske varehuset El Corte Ingles. Det er Opencor matbutikker, hvorav noen er åpen til 23.00.

Tidligere var det to hovedmarkeder å velge mellom, like ved hoved motorveien A7 Fuengirola (Euromarket og Hyper Andalucia (Dunnes Stores). Disse er nå blitt overskygget av den massive kjøpesenteret kalt Miramar Centre, og nå er det også et stor El Corte Ingles varehus her.Kjøpesentre i Fuengirola

Oversikt over store kjente kjøpesentre i og rundt Fuengirola med merkevarebutikker som dekker de fleste sine shoppingbehov.

Kjøpesenter Parque Miramar Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass.

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Nettside: www.miramarcc.com

Kjøpesenter El Corte Ingles Fuengirola

El Corte Ingles Fuengirola
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Fuengirola. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés Fuengirola
Adresse: Centro Comercial Los Bolilches, Avda. Nuestro Padre Jesús Cautivo, 3 / Los Boliches, 29640 Fuengirola
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Vialia Centro Comercial Malaga

Shopping Vialia Centro Comercial Malaga
Dette kjøpeesenteret er nokså merkverdig plassert i et knutepunkt for transport i nærheten av byens bussterminal og jernbanestasjonen Renfe. Her er det mange topp fasjonable butikker og noen av byens beste kinoer. Kjøpesenteret har også sine egne parkeringsplasser, i tillegg til å kunne tilby et stort utvalg av restauranter som serverer retter av mange slag. Les mer om shopping i Malaga

Kontaktinformasjon Vialia Centro Comercial
Adresse: Explanada De La Estación, 1
Nettside: www.vialiamalaga.es

Kjøpesenter Plaza Mayor i Malaga

Shopping i Plaza Mayor i Malaga
En av de viktigste karakteristikkene ved dette kjøpesenteret er at det er plassert utendørs, noe som gir en mye mere avslappet og forfriskende shoppe-opplevelse for sine besøkende. Kjøpesenteret har flere butikker som selver merkenavn og mange restauranter, men hovedattraksjonen må være de 20 toppkvalitets lerretene som kinokjeden Yelmo tilbyr.

Kontaktinformasjon Plaza Mayor
Adresse: Calle Alfonso Ponce De León, ved motorveien A7, Guadalmar exit (Parador del Golf)
Nettside: www.plazamayor.es

Kjøpesenter Galerias Goya i Malaga

Shopping i Galerias Goya i Malaga
Et av de beste shoppingsentrene i Malaga er Galerias Goya som du finner på Plaza Uncibay 3 i sentrum av byen.

Kontaktinformasjon Galerias Goya
Adresse: Calle Calderería, 8, 29008 Málaga
Nettside: galeriasgoyamalaga.hol.es

Kjøpesenter Centre Comercial Larios i Malaga

Shopping i Centre Comercial Larios i Malaga
Centre Comercial Larios ved gaten Avenida de la Aurora 25. Det sies at senteret besøkes av nærmere 15 millioner mennesker i året! Men så er det også flere enn 150 butikker samlet her, de fleste kjente merkebutikker. Det er også et stort Eroski-varehus i senteret.

Kontaktinformasjon Centre Comercial Larios Malaga
Adresse: Av. de la Aurora, 25, 29002 Málaga
Nettside: www.larioscentro.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Malaga

Shopping El Corte Ingles Malaga
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Malaga sentrum. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles
Adresse: Calle Hilera, 8, 29002 Málaga
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter La Canada i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer. Les mer om shopping i Marbella

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Nettside: www.parquecomercial-lacanada.com

Kjøpesenter El Corte Inglés i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Marina Banus i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank.

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Nettside: www.marinabanus.com

Markeder i Fuengirola

Markeder i Fuengirola
Når du besøker Fuengirola, sørg for å gjøre litt shopping på markedene. Fuengirola er en av de viktigste håndverk sentre i den spanske provinsen Málaga, hvor et stort antall håndverker fra hele Europa selge sine varer. Fuengirola Markedet er et av de største i Andalusia og en av de viktigste i hele Spania. Alle typer objekter og suvenirer kan kjøpes i en morsom og livlig atmosfære. Markedet er åpent på tirsdager og lørdager, og her kan du få kjøpt alt mellom himmel og jord av smykker, klær, sko, belter, frukt og så videre. Markedet holdes hver tirsdag på feriaplassen. I tillegg er det bruktmarked hver lørdag på feriaplassen, samt et mindre marked hver søndag ved moskeen.


Tirsdags markedet i Fuengirola
På tirsdags markedet i Fuengirola vil du finne varer som keramikk, gull, sølv, smykker, lærvarer, møbler, frukt, grønnsaker og klær, alt til rimelige priser. På dette markedet selges det varer fra leverandører som kommer til Fuengirola fra hele Europa.

Lørdags markedet i Fuengirola
Lørdags markedet i Fuengirola er som et loppemarked med leverandører som selger brukte varer og brukte elementer. Markedet er landskjent, og her kan du finne virkelig gode varer, perfekt hvis du trenger noe til boligen din.

Søndags markedet i Fuengirola
Søndags markedet i Fuengirola ligger nær landemerket Piramides Hotel. Dette er et morsomt markedet, som selger alle de tenkelige ting, blant annet keramikk, vesker, klær, gadgets og mye mer. Det pleide å bli holdt på havneområdet i Fuengirola, men har blitt flyttet for å gi mer plass og bevegelsesfrihet. Det er flerer barer og restauranter åpne i nærheten.

Transport til markedene i Fuengirola
Fuengirola Markedet i nærheten av Los Boliches har en praktisk beliggenhet i kort gangavstand fra togstasjonen. Hvis du reiser med toget, gå av på holdeplassen for “Los Boliches.” Derfra vil du være svært nær markedet. Hvis du har noen spørsmål om hvilken vei å gå, bare spør forbipasserende hvordan du kommer til markedet, eller “Mercaillo” eller “Recinto Ferial.” Det er også bussruter som vil slippe deg av rett ved inngangen til markedet.

Kart shopping FuengirolaTrenger du leiebil til ferien i Fuengirola?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Fuengirola – Gode tips og lenker
Uteliv i Fuengirola
Restauranter i Fuengirola
Severdigheter i Fuengirola
Strender i Fuengirola
Shopping i Fuengirola
Klima i Fuengirola
Leiebil Fuengirola
Fuengirola
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania