Beste shopping i Estepona

Shopping Estepona

Shopping i Estepona på Costa del Sol i Spania. I Estepona sentrum og i områdene rundt, finnes det meste av internasjonale og spanske butikker, kjøpesentre med kjente merkevarer, og markeder med alt du kan tenke deg av forbruksvarer. Her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping i Estepona.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Shopping i Estepona i Malaga provinsen er en opplevelse, ikke bare er prisene rimelige, men også kvaliteten og design av klær og lær er utmerket. Estepona ligger på vestsiden av Costa del Sol i Sør-Spania, ved foten av Sierra Bermeja fjellene. Estepona er kjent for sine vakre strender og små viker som strekker seg langs den 20 km lange kystlinjen. På den vestre enden av Paseo Maritimo er havnen i Estepona som ligger bare en kort spasertur fra byen.

Shopping i Estepona sentrum

Shopping i gamlebyen i Estepona
Gamlebyen i Estepona har et livlig sentrum med mange torg og butikker. Calle Terraza og Calle Real er de 2 viktigste handlegatene, som ligger rett bak boulevard. Havnen i Estepona har hovedsakelig restauranter og barer, selv om du finner noen supermarkeder, suvenirbutikker og nyhets kiosker. De fleste av butikkene ligger i sentrum på Calle Real eller Calle Terraza. Det er et bredt utvalg, inkludert butikker, suvenirbutikker, delikatesseforretninger, papirhandlere og bakerier. Luksus shopping og designer merker er tilgjengelige fra Laguna Beach Village kompleks på stranden noen kilometer øst for sentrum. Hvis du er ute etter designerbutikker med alle de kjente merkene, så gå til Puerto Banus og Marbella. Begge er et shoppingparadis med mange kjøpesentre og fine butikker. La Canada i Marbella og El Corte Ingles i Puerto Banus er de beste store kjøpesentrene.

I de siste årene har Costa del Sol blitt en av de mest kosmopolitiske og kommersialiserte steder i Europa, med kontinuerlig turist vekst. Foruten den spanske kulturelle aspektet, har mange større og internasjonale merkevarer etablert seg her. Estepona tilbyr en stor mengde av lokalproduserte spanske varer. Med en stor marina har Estepona også et bredt spekter av nautiske butikker for båter samt annet tilbehør knyttet til sjøen. Hver søndag i havnen er det et marked hvor du kan finne mange gode kjøp og gode gaver til venner og familie. Parkering i sentrum kan være vanskelig, selv om det kommersielle sentrum har rikelig med ledig plass.Kjøpesentre i Estepona

I Estepona og områdene rundt finne det flere store kjøpesentre med alt av internasjonale og spanske merkevarer. Her tar vi for oss de beste kjøpesentrene i Estepona i Spania.

La Canada kjøpesenter i Marbella

La Canada Marbella Shopping
La Canada er et av de største kjøpesentrene på Costa del Sol, og ligger omlag 2 km nord for Marbella sentrum. Handlesenteret er lyst og luftig, og kan lokke med mer enn 150 butikker og restauranter. Her finnes et svært godt utvalg av moteklær, accessoirer, møbler, interiørartikler, parfyme/kosmetikk, elektronikk, sportsutstyr og leker. Det er også et stort hypermarked i bygningen – i tillegg til frisørsalonger, treningsstudio og kinosaler. Noen av de mest kjente motemerkene i senteret er Bershka, Cortefield, Desigual, Guess, H&M, Hugo Boss, Massimo Dutti, Mango, Zara og Benetton. I tillegg finnes også en avdeling av den britisk varehuskjeden Marks & Spencer. Les mer om shopping i Marbella

Kontaktinformasjon La Canada
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Carretera de Ojén, 29600 Marbella
Internet: www.parquecomercial-lacanada.com

El Corte Inglés kjøpesenter i Puerto Banus

Shopping El Corte Ingles Puerto Banus
Den berømte spanske varehuskjeden El Corte Inglés har en avdeling i Puerto Banus – omlag 7 km sørvest for Marbella. Varehuset har et imponerende utvalg av kvalitetsprodukter, og her finnes moteklær for hele familien samt elektronikk, sko, vesker, interiørartikler, leker, klokker og smykker. Noen av de mest kjente merkene som finnes i varehuset er Karen Millen, DKNY, Levis, Lacoste, Guess, Gucci, Michael Kors, Adidas, Betty Barclay, Calvin Klein og Hugo Boss. El Corte Inglés har dessuten apotek, optiker, restauranter, kaffebar, postkontor, frisørsalong og reisebyrå. Det store supermarkedet «Hipercor» holder også til i bygningen.

Kontaktinformasjon El Corte Inglés i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Calle Ramón Areces, Puerto Banus, 29660 Marbella
Internet: www.elcorteingles.es

Marina Banus kjøpesenter i Puerto Banus

Shopping Marina Banus Puerto Banus
Det moderne kjøpesenteret Marina Banus ligger 7 km sørvest for Marbella sentrum, nærmere bestemt i Puerto Banus. Senteret har 2 etasjer, og befinner seg rett overfor det spanske varehuset El Corte Inglés. Marina Banus har bortimot 30 butikker, deriblant moteforretningene H&M, Zara, Bershka, Massimo Dutti, New Yorker og Oysho. Kjøpesenteret har også parfymeri samt butikk med godt utvalg av accessoirer. I tillegg finnes café, restaurant, lekeområde for barn samt minibank. Les mer om shopping i Puerto Banus

Kontaktinformasjon Marina Banus i Puerto Banus
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Plaza Marina Banus, Calle Ramon Areces, 29600 Marbella
Internett: www.marinabanus.com

Parque Miramar kjøpesenter i Fuengirola

Shopping Parque Miramar Fuengirola
Centro comercial Parque Miramar er et stort shoppingsenter som ligger 27 km øst for Marbella, nær kystbyen Fuengirola. Kjøpesenteret åpnet dørene i 2004, og har 130 butikker og restauranter – fordelt på 119.000 m2. Parque Miramar tilbyr et bredt utvalg av moteforretninger samt butikker som selger parfyme/kosmetikk, interiørartikler, sportsutstyr, sko og accessoirer. Noen kjente motemerker som finnes her er bl.a. Zara, Mango, H&M, Blanco, Guess, Massimo Dutti, Oysho, Springfield og Gerry Weber. Det er også et postkontor i senteret – i tillegg til 12 kinosaler, gratis barneklubb, minibanker samt supermarkedet «Eroski». Like utenfor Parque Miramar finnes både taxi- og bussholdeplass. Les mer om shopping i Fuengirola

Kontaktinformasjon Parque Miramar
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avenida de la Encarnación, 29640 Fuengirola
Internet: www.miramarcc.com

Supermarkeder i Estepona

Carrafour på Eastern Link veien på motsatt side av Palacio de Congresos.
Mercadona på den indre ringveien Avenida del Andalucia , og på A7 like vest for byen motsatt av Costa Natura.
Aldi på A7 like vest for byen motsatte av Costa Natura.

Markeder i Estepona

Marked i Estepona
Turist Marked – søndag morgen
Offisielt kalt ‘Mercadill del Puerto’ ved Marinaen i Estepona. Her selges det gaver, skinnarbeid, klokker, bijouteri, kunst og håndverk, gaver, musikk-CD-er og kassetter. Dette markedet har vært etablert i 30 år og er veldig populært. Arrangeres fra 09:00 til 15:00. De mange restaurantene er populære for søndag lunsj. Gå inn i porten med bil på en søndag morgen er kaotisk, Vi foreslår den nærliggende parkeringsplassen som alltid er tilgjengelig bak tyrefekterarenaen i enden av Calle Matias Prats.
 
Håndverksmarkedet
Håndverksmarkedet (Mercadillo de Artesanía) arrangeres (Mercadillo de Artesanía) hver lørdag i Plaza Begines fra 09:00 til 14:00.

By Markedet
Onsdag morgen fra 09:00 til 14:00 “El Rastro” er på Avenida Puerta del Mar. Dette er det tradisjonelle by markedet som har funnet sted i over 50 år. Godt marked for frisk frukt og grønnsaker, klær og husholdningsvarer.

Kart shopping i EsteponaTrenger du leiebil til ferien i Estepona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Estepona – Gode tips og lenker
Uteliv i Estepona
Restauranter i Estepona
Severdigheter i Estepona
Shopping i Estepona
Strender i Estepona
Klima i Estepona
Leiebil Estepona
Estepona
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania