Shopping Albir

Shopping i Albir i Spania. I Albir og i områdene rundt denne kystbyen finnes det gode steder å handle. Her finnes det kjøpesentre, handlegater og ikke minst markeder. Vi skal i denne artikkelen ta for oss alt du trenger vite om shopping i Albir.

Albir ligger ca. 5 mil nord for Alicante by, den nærmeste flyplassen heter El Alted (ALC) og ligger en raskt 40 minutters kjøretur unna. Albir er et sted med rolig og behagelig atmosfære, med flere tusen fastboende nordmenn i Alfaz del Pi kommune. Den største folkegruppen etter spanjoler var lenge nordmenn, men i de siste årene har britene tatt toppen, som så mange andre steder i Spania. Albir har opplevd en stor utbygging de siste årene, men beholdt mye av sin sjarm. Strandpromenaden i Albir er en opplevelse. Den kalles “Paseo de las estrelas” eller som i hollywood, Walk of fame. Pga at det er lagt ned stjerner av kjente spanske artister og skuespillere der. Strandpromenaden i Albir har en fin belysning, og passer utmerket for en kveldstur.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Albir i Spania

Selv om tusenvis av nordmenn ikke reiser til Albir i Spania for å shoppe, så finnes det en rekke butikker og supermarkeder, og her finner man alt det man trenger under ferieoppholdet.

Shopping i Albir sentrum

Albir sentrum shopping
I Albir sentrum finner du en rekke butikker og supermarkeder, alt det man trenger under ferieoppholdet. Selv om man ikke finner de store merkevarekjedene i Albir sentrum, er det en flott opplevelse, og man kan oppleve hva byen har å tilby ved å rusle rundt i eget tempo. Gaten Avda del Albir er den lange hovedgaten som gar igjennom byen ned mot stranden, og her finnes det mange butikker, restauranter og ulike tjenester. Du finner alt du trenger fra klær, sko, apotek, lege, veterinær, fysioterapi/kiropraktor, banker, advokater og møbler/interiør.Kjøpesenter La Marina

La Marina shopping i Albir
Kjøpesenteret La Marina ligger mellom Benidorm og kommunen Finestrat, kun 10 minutter med bil fra Alfas del Pi og Albir. Senteret åpnet i år 2000, og har rundt 80 butikker og restauranter fordelt på 3 etasjer. Her finner man et stort utvalg av moteklær, leker, interiørartikler, smykker, kosmetikk, sportsutstyr og sko. De mest kjente motemerkene i La Marina er bl.a. Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Benetton, Gerry Weber, Massimo Dutti, Bershka og Guess. Ved senteret finner du ogsa Mercadona, Makro, Plus og LIDL. Senteret har en underholdningsavdeling i øverste etasje med flere restauranter, cafeer, kinosal, bowlinghall og en egen avdeling med karuseller og aktiviteter for barna. Det er ellers minibanker og gratis trådløs internett-tilgang i La Marina.

Kontaktinformasjon La Marina
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avinguda del Pais Valencia 2, 03509 Finestrat
Nettside: www.cclamarina.com

Kjøpesenter Carrefour

Carrefour i Albir
På Carrefour i Finestrat finner du dagligvarer, elektronikk, casual klær, bøker, DVD-er, datamaskiner, vin og brennevin, og importert internasjonal mat. Carrefour supermarked ligger ved siden av La Marina kjøpesenter i Finestrat. Bare en 10 minutters kjøretur fra Albir, er Carrefour også vel verdt et besøk hvis du vil kjøpe alt du trenger på ett sted.

Carrefour er åpent syv dager i uken, fra 08:00 til 22:00 i vinterhalvåret, og fra 08:00 til midnatt i sommermånedene. Tenkt å tilbringe noen timer der, finnes det og en Cafe for en kaffe eller en lunsj.

Kontaktinformasjon Carrefour
Adresse: Ctra. Nueva de Finestrat a La Cala, Km. 5, 03509 Finestrat, Alicante
Telefon: 914 90 89 00
Nettside: www.carrefour.es

Markeder i Albir

Markedet i Albir
Søndagsmarkedet i Albir går av stabelen på parkeringsplassen midt i sentrum av Albir, og er perfekt for innkjøp av mat så vel som gaver eller bare unner deg selv noe nytt. På markedet kan du shoppe alt mellom himmel og jord fra klær, sko, vesker, klokker, smykker, leker, frukt og grønnsaker, og oliven. Det er mange forskjellige nasjonaliteter som jobber i bodene i markedene, både spanjoler, sigøynere, marokkanere og så videre, men felles for dem er at de er gode kremmere, så her kan det være lurt å prute.

Hvis du skal kjøpe dagligvarer, se etter ferskt brød, frukt og grønnsaker, kaker og pizza. Ikke gå glipp av kylling boden, hvor du kan kjøpe en kylling for bare noen få euro, og selv en anstendig spansk vin å gå med den. I non-food seksjonene finner du vakre skinn vesker og lommebøker, klær for menn, kvinner og barn, håndlagde smykker, bøker, sko, husholdningsprodukter, laken og putevar, gryter og panner, tablet tilbehør, håndmalte keramikk og mye mer.

Markedet i Albir begynner klokken 09:00 og varer til klokken 14:00 og har rundt 100 boder. Et godt tips er å komme dit tidlig, ettersom det kan bli rimelig folksomt ut over dagen. Du finner markedet i midten av byen på den største parkeringsplassen.

Kart shopping AlbirTrenger du leiebil til ferien i Albir?Albir – Gode tips og lenker
Aktiviteter for barn i Albir
Severdigheter og attraksjoner i Albir
Restauranter i Albir
Uteliv i Albir
Strender i Albir
Shopping i Albir
Ting du bør oppleve i Albir
Albir klima
Bolig i Albir
Leiebil i Albir
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania