Beste severdighetene La Manga

Severdigheter La Manga

Severdigheter og aktiviteter på La Manga i Spania. Skal du på ferie til La Manga og trenger tips til aktiviteter og ting å gjøre under ferien. Her tar vi for oss alt du trenger vite om severdigheter og aktiviteter på La Manga. Perfekt hvis du vil ha en pause fra stranden.

La Manga og området rundt tilbyr så mye å se og gjøre at det eneste problemet er om du kommer til å få tid til alt. Selve feriestedet er hjem til noen av Europas fineste sports-og fritidstilbud og innenfor rekkevidde av det der er historiske byer å besøke, vakre kyststrekninger for å utforske og små landsbyer for å gi deg en smak av det “ekte Spania”. Hvis du holder deg innenfor La Manga resort har du tre golfbaner i verdensklasse, en av Europas fineste tennis sentre og en rekke andre sportslige aktiviteter rett utenfor døren.

Skulle du mot alle odds gå tom for ting å gjøre på La Manga anbefales det en tur til provinshovedstaden Murcia, 70 kilometer nord vest, og tilbringe en kulturell dag, og besøke den vakre katedralen, museer og monumenter. Den kosmopolitiske byen Alicante, ca 100 kilometer nordover langs kysten, har et flott kjøpesenter og har en av de mest attraktive og livligste strand promenader i hele Spania.

Den gamle havnen i Cartagena, en strategisk militær base fra romertiden, ligger bare 20 kilometer sør vest for La Manga. Dette er en veldig spansk by, nesten uberørt av turisme – her kan du se ruinene av et gammel romersk teater, besøke de mange arkeologiske museer, slott og det vakre havneområdet. Den lokale landsbyen Cabo de Palos, helt på tuppen av La Manga halvøya, er verdt et besøk med sitt populære søndag markedet, havnefiskerestauranter og keramiske butikker.

Les også severdigheter i Spania og Spanias største turistattraksjoner

Calblanque Regional Park

CalBlanque Regional Park La Manga
Calblanque Regional Park er et av de stedene i regionen som du må besøke uansett hva. Enorme gylne strender, skjulte bukter, krystallklart vann og naturens naturlige skjønnhet. Dette er en vandring med utsikt over Middelhavet, og her kan du bli revet med på kitesurfing eller tilbringe kvelden på hesteryggen langs bredden av stranden, dette er bare noen av de mest populære aktivitetene som dette området har å tilby.

Turen fra Cala Reona til Calblanque

Vi anbefaler at du tar stien som går fra Cala Reona til Calblanque, en naturskjønn rute som går gjennom palmer og aromatiske planter, for eksempel lavendel og timian, samt mange gamle gruvesjakter som tydelig merket. Du vet du har nådd slutten av stien når du ser de helt uberørte strendene i Calblanque. Her er det ingen turisme eller bygninger i sikte, de eneste skyskrapere du vil se er fjellene.

En smak av luksus på SPA

SPA La Manga
Svært nær til Calblanque Regional Park og sin vakre uberørt natur, finner du en av de beste klubber i verden, La Manga Club. Med luksuriøs innkvartering på både hoteller og i private leiligheter, restauranter for enhver smak, alle slags idrettsanlegg, noen av de beste golfbanene i Europa og alle andre tenkelige tjenester som får deg til å føle deg som hjemme. Du bør prøve en av de helse- og skjønnhetsbehandlingene eller en beroligende massasje fra en av de dyktige massører.

Uforglemmelige Tomás Maestre Marina

Tomás Maestre Marina La Manga
Med en beliggenhet ved siden av det rolige vannet i Mar Menor, er Tomás Maestre Marina en av de mest eksklusive og stadig mer fasjonable områdene på La Manga. Det er en imponerende marina hvor du kan sitte og beundre båtene, samt et par båttur alternativene over Mar Menor eller ut mot Middelhavet. Dette er et viktig sportslig, kommersielt fritidsområde, og med sine eksotiske og internasjonale restauranter, er det et perfekt sted å spise middag mens du nyter solnedgangen.

Chillout på chiringuitos

Chiringuito La Manga
På La Manga, er en av de vanligste tingene å gjøre å besøke en chiringuitos. Det er ingenting som å nyte en god porsjon med ris eller stekt fisk, slappe av ved stranden mellom dukkertene i havet, eller se på solen liggende i en hengekøye. Alt dette, mens du nyter en herlig avslappet atmosfære med den beste musikken. Chiringuitos er perfekt når du vil slappe av på stranden med venner og familie.

Opplev Veneziola

Veneziola La Manga
I enden av La Manga finner vi Veneziola. Opprinnelig designet som et lite boliglignende Venezia, isolering av strendene gjør dette stedet sterkt anbefalt for de som søker en rolig svømmetur i naturlige omgivelser, vekk fra alle folkemengder. Her finner du også El Puente de la risa – en liten bro som er så bratt at det vil gjøre at du føler at du flyr over den! Det er ikke uvanlig å se biler krysser den igjen og igjen og igjen, spesielt med barn om bord.

Vann sport paradiset La Manga

Vannsport La Manga
En melding til alle vannsport fans – du er nå i himmelen! På La Manga er det to hav, et fantastisk vær hele året og en overflod av skoler, hvorav mange tilhører Estación Nautica del Mar Menor (Mar Menor Nautical Centre). Dette gjør det lett for nybegynnere og eksperter til å nyte seiling, windsurfing, kite surfing, padling, dykking og mange andre vannsport aktiviteter.

Båttur rundt Mar Menor og Middelhavet

Beundrer landskapet fra stranden er imponerende nok, men å hoppe på en båt og seile rundt Mar Menor og Middelhavet er langt den beste måten å nyte La Manga. Du vil se flere vulkanske øyer i verneområder som hver er så viktig for miljøet. Spesielle microenvironments har blitt utviklet her spesielt slik at flora og fauna eksklusive på disse breddegrader kan trives – for eksempel den spanske tann karpe, og enkelte sjøfugl som hekker begrunnelse er her. Du kan enten leie en båt uten behov for en kaptein, eller registrere deg for en av turist båtruter som også vil ta deg rundt Mar Menor. Men ikke glem kikkert!

Fart og spenning med Go-kart på La Manga

La Manga Go-kart
Trenger du litt fart og spenning anbefaler vi å ta turen til Go Kart banen på La Manga som ligger ved ved fiskelandsbyen Cabo de Palos. Dette er ett av de beste Go Kart banene i hele Murcia regionen, med en stor bane, og en rekke forskjellige go-karts for utleie. Anlegget har tre ulike baner slik at det passer for alle aldre.

Dagstur til Cabo de Palos

Cabo de Palos La Manga
En dagstur til den nærliggende fiskelandsbyen Cabo de Palos, er en av de mest verdifulle opplevelser for turister i dette området. Da kan du spise en Caldero (en fisk og ris parabolen) ved sjøen, gå for en spasertur i dette fredelige miljøet bort fra alle folkemengder eller dykking i Marine Reserve som har en av de beste havbunnene pa hele kysten. Men en ting Cabo de Palos er spesielt kjent for, er søndags markedet, hvor du finner alt du kan tenke deg.

Tid for fest på La Manga

Zoco og Plaza Bohemia er to sentrale områder på La Manga som er kjent for mengden av trendy restauranter, barer, butikker og puber. Hvis du leter etter terrasse med en flott atmosfære, full av mennesker, musikk og liv, er dette stedet. I tillegg er det flere barer og strandhytter ved bredden av Mar Menor, hvor du også kan nyte en vennlig og avslappet atmosfære.

Kart severdigheter på La MangaTrenger du leiebil til ferien på La Manga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.La Manga – Gode tips og lenker
Uteliv på La Manga
Restauranter på La Manga
Severdigheter på La Manga
Strender på La Manga
Shopping på La Manga
Klima på La Manga
Leiebil La Manga
La Manga
Murcia Provinsen
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania