Beste attraksjoner i Fuengirola

Severdigheter Fuengirola

Severdigheter i Fuengirola i Spania. Skal du til Fuengirola, og trenger tips til attraksjoner og ting å gjøre når man trenger en pause fra sol og strandlivet? Fuengirola har det meste av aktiviteter for hele familien, og her tar vi for oss alt du trenger vite om severdigheter i Fuengirola.

Fuengirola i Malaga provinsen i Spania er en ganske sjelden by. På mange måter er det en vanlig spansk kystby, selv om det er midt i sentrum av ferieparadiset Costa del Sol. Det er mange turister her selvfølgelig, og en betydelig bestand av utlendinger som har bosatt seg her, men dette har ikke endret den spanske følelsen av stedet. Fuengirola har innbydende torg, promenader og parker, og mange restauranter som serverer lokale spesialiteter som grillede sardiner.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

I tillegg kommer store slående attraksjoner som Bioparc Fuengirola og Fuengirola Zoo som de små vil elske. Når du trenger en pause fra de vakre strendene i fuengirola, og har gjort unna litt shopping, her er en oversikt over de beste severdighetene i og rundt Fuengirola.

Les også severdigheter i Spania og Spanias største turistattraksjoner

Slottet Castillo Sohail i Fuengirola

Castillo Sohail i Fuengirola
Slottet Castillo Sohail er et landemerke, og kan dateres helt tilbake til maurernes tid. Etter den mauriske okkupasjonen, tok de kristne tilbake makten og slottet ble igjen en festning for byen. Slottet ble strukturelt endret gjennom århundrene for å dekke behovene til de ulike aldre. For en kort periode i begynnelsen av det 19. århundre var det hjem til franske tropper under uavhengighetskrigen. I mange år ble slottet forlatt i ruiner, før restaurering begynte i 1989, og har blitt en integrert del av arven til kommunen.

Castillo Sohail er nå et samlingspunkt, ikke bare av byens historie, men i løpet av sommeren blir det er hjemmet til et populær teater, og det arrangeres friluftskonserter og festivaler her. Mye arbeid har gått inn i den generelle forbedringen av slottet og området rundt med velholdte hager.

Kontaktinformasjon Castillo Sohail
Åpningstider: Tirsdag til søndag: 10:00 til 14:30 og 16:00 til 18:00
Adresse: Calle Mijas, 29649 Fuengirola, Málaga, Spania
Nettside: www.andalucia.orgCastillo de Colomares

Castillo de Colomares i Fuengirola
I åsene mellom Funegirola og Benalmádena er et slott som ser ut som de dristige kastiljanske festninger og palasser fra renessansen. Castillo de Colomares ble bygget for å minnes Christopher Columbus ‘oppdagelse av Amerika, men bare dateres til 1980-tallet og 90-tallet. Det er et verk av en lokal forretningsmann og to byggherrer, og er en hyllest til Spanias nasjonale arkitektur, litt av bysantinsk, romansk, mauriske og gotisk utforming. Det er egentlig ikke et slott, men nærmere et monument dedikert til Christoffer Columbus´ liv og eventyr. Hele bygningsverket er omhyggelig dekorert med utskårne symbolske figurer som representerer oppdagelsene samt våpenskjoldene til de katolske monarker og andre adelsmenn som deltok på ekspedisjonene.

Kontaktinformasjon Castillo de Colomares
Adresse: Finca la Carraca, Ctra. Costa del Sol, s/n, 29631 Benalmádena, Málaga, Spania
Telefon: +34 678 03 40 11
Nettside: www.visitcostadelsol.com

Kirken i Fuengirola

Kirken i Fuengirola
Church of Nuestra Señora del Rosario Coronada på hovedtorget Plaza de la Constitución i Fuengirola markerer sentrum av Fuengirola. Denne kirken har en daglig messe (normalt mellom 18:00 til 20:00), og et svært populært sted for bryllup, dåp og minnegudstjenester gjennom hele året. Det er også navet for mange religiøse festivaler, spesielt i påsken Holy Week. Bygningen er vakker med et utsmykkede interiør og en interessant barokk fasade. Det er en klokke og klokketårn og klokkespill ringe ut over plassen merking tid passerer i denne travle spanske town.

Kontaktinforasjon Parish Church
Adresse: Calle Marconi 30, Fuengirola, Andalucia 29640 Spain
Telefon: 952 474 022
Nettside: www.diocesismalaga.es

 

Museo de Historia

Museo de Historia i Fuengirola
Museo de Historia (museum) er en perle midt i Fuengirola, og har flere rom med gjenstander fra tidligere sivilisasjoner, inkludert vestgoterne, kartagerne og maurere. Siden turisme er en stor del av historien til Fuengirola i dag, er det en seksjon dedikert til turisme i løpet av 1970-tallet. Blant andre svært interessante utstillinger er det en virtuell video av de ulike faser av historien til Sohail Castillo (Castle) samt svært interessante gamle bilder og informasjon om fiske arven i Fuengirola og Los Boliches.

Kontaktinformasjon Museo de Historia
Åpningstider: Vinter: Mandag – fredag ​​10:00 til 14:00. Sommer: Mandag – fredag ​​11:30 til 13:30 og 19:00 til 20:00
Adresse: Museo de Historia, Calle Maria Josefa Larrucea, 3 29640 Fuengirola

Promenaden Paseo Marítimo i Fuengirola

Paseo Maritimo Rey de España i Fuengirola
Promenaden i Fuengirola er offisielt kalt Paseo Maritimo Rey de España, og strekker seg 8 km langs hele lengden av Fuengirola`s praktfulle strender. Den når Carvajal distriktet (og jernbanestasjonen i øst) og takk til kabelbroen over Rio Fuengirola, kan gå til slottet Souhail i vest. Omtrent halvveis langs Paseo er det store monument til Peseta. Sammen med havnen og marinaen det fungerer det som et landemerke.

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola i Malaga
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Kontaktinformasjon Zoo Fuengirola
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

Costa Water Park i Fuengirola

Costa Water Park i Malaga
Costa Water Park er en oppblåsbar, flytende badepark! Utrolig morsomt og gir garanti for latter for hele familien. Det vannbårne badelandet ligger cirka 70 meter fra land på relativt dypt vann, så det er en fordel hvis man i det minste kan svømme sånn noenlunde. Noen av parkene har plassert små pontonger på vei ut til vannparken, slik at man kan hvile seg litt underveis. Når man først er ute på badeparken gjelder det om å komme banen rundt ved hjelp av å springe, klatre, kravle, gli og rutsje rundt på de ulike aktivitetene.

Kontaktinformasjon Costa Water Park
Åpningstider: Mai, juni og september klokken 11-19. Juli og august klokken 11-20.
Billettpriser: 10 euro per time eller dagspass 25 euro. Billetter kjøpes i boden på stranden foran hinderløypa.
Adresse: De tre hinderløypene i Fuengirola finnes vest for havnen i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kart på hjemmesiden.
Epost: info@costawaterpark.com
Nettside: www.Costawaterpark.com

Parque Acuatico

Parque Acuatico Mijas
Parque Acuatico i Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Kontaktinformasjon Parque Acuatico
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

Aquapark Internacional

Aquapark Internacional Torremolinos
Nesten vegg i vegg med krokodilleparken ligger Aquapark. Her finnes et stort utvalg vannsklier, kjempelange rør og vannsklier. Til sammen 17 attraksjoner og dermed noe for de fleste aldre. I tillegg kan du svømme sammen med en ekte og tam sel. Aquapark Torremolinos er det største badeland i Malaga. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

Go kart i Fuengirola

Go kart baner Fuengirola
Go Kart er moro for hele familien og det finnes en rekke go-Kart baner langs Malaga i Spania. Vil du oppleve litt av spenningen ved å kjøre på de ulike go kart banene, sjekk ut videoene som du finner under hver enkelt bane. God tur! Les mer om go-kart på Costa del Sol

Crocodiles Park

Krokodilleparken i Torremolinos
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Kontaktinformasjon Crocodiles Park
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.com

Selwo Marina

Selwo Marine Park Benalmadena
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Kontaktinformasjon Selwo Marina
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Benalmadena
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Kontaktinformasjon Sea Life Centre
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

Selwo Aventura

Selwo Aventura Estepona
Selwo Safari Park er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Kontaktinformasjon Selwo Aventura
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

Lobo Park

Ulveparken
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Kontaktinformasjon Lobo Park
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

Rideskolen El Ranchito

Club el ranchito aktiviteter barn Costa del-Sol
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Kontaktinformasjon El Ranchito
Adresse: Camino del Pilar, 29620 Torremolinos, Málaga
Telefon: 609 71 77 41
Internet: ranchito.com

Tivoli World

Tivoli World Benalmadena
Tivoli World er den største parken for familieunderholdning på Costa del Sol. Det er i hjertet av Arroyo de la Miel, Benalmadena og er lett å nå med bil, tog, buss eller taxi. Tivoli World er en fantastisk kombinasjon av tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, spennende messeområder karuseller, teater, restauranter og mye mer. Det er over 300 karuseller og attraksjoner. Noen av de beste flamencoshow avholdes her, og mange viktige artister har konsert her hver sesong. Tivoli India er en ny seksjon som nylig har blitt lagt til parken, og tilbyr 11 karuseller for de yngste medlemmene av familien. Så, fra små barn til besteforeldre har Tivoli World noe for enhver smak.

Kontaktinformasjon Tivoli World
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 577 016.
Nettside: www.tivolicostadelsol.com

Trenger du leiebil til ferien i Fuengirola?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Fuengirola – Gode tips og lenker
Uteliv i Fuengirola
Restauranter i Fuengirola
Severdigheter i Fuengirola
Strender i Fuengirola
Shopping i Fuengirola
Klima i Fuengirola
Leiebil Fuengirola
Fuengirola
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Malaga Provinsen
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania