Topp Severdigheter i Estepona

Severdigheter Estepona

Severdigheter i Estepona på Costa del Sol i Spania. Estepona har det beste som fjellet og sjøen kan tilby. Her finnes det attraksjoner og ting å gjøre for hele familien. Her tar vi for oss alt du trenger vite om severdigheter i Estepona.

Selv etter de siste forbedringene i bystrukturen, har Estepona i Malaga provinsen fortsatt den typiske andalusiske essensen. De som besøker Estepona for første gang, bør spasere i gamlebyen og de forskjellige distriktene, hver med sin egen personlighet. Du vil bli forelsket i Esteponas Centro Historico, som er som et fortryllende skritt tilbake til hvordan denne regionen en gang så ut. Men i Estepona er det heller ikke manglel på moderne attraksjoner. Det splitter nye orkesteriet er en fryd, og dens dype kupler vil være et symbol for feriestedet i årene som kommer.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Video om EsteponaLes også severdigheter i Spania og Spanias største turistattraksjoner

Beste attraksjoner og ting å gjøre i Estepona

Med sin privilegerte setting og mengden av attraksjoner og severdigherer, tiltrekker Estepona besøkende fra hele verden. Den fornyede gamlebyen, er en av de vakreste i Andalucía, og labyrinten av de hvite gatene som er dekorerte med fargerike potter med blomster, er selve essensen av den kystnære andalusiske byen. Estepona bevarer sine skikker og tradisjoner, og har blandet dem i sømløs harmoni med sin moderne og turistfokuserte side. Estepona er forpliktet til kultur, og viser kunst i gatene. Utendørs skulpturer av kjente kunstnere, og kunstneriske veggmalerier som pynter bygningen.

Centro Historico i Estepona


Esteponas gamle kjerne er en av de vakreste på Costa del Sol, og er en del av livet i en typisk by i Andalusia. Ned brosteinsgater dekorert med geraniumer kan du oppleve Castillo de San Luis, en festning bygget av Spanias katolske monarker i slutten av det 15. århundre, og Plaza del Reloj (Ur). Dette innbydende lille torget har et klokketårn som er den siste gjenværende delen av den opprinnelige kirken Iglesia de los Remedios, ødelagt i et jordskjelv i midten av 18 århundre. Her finnes det oransje trær og Norfolk Island furu ved siden av en grasiøs jernpaviljong for utendørs konserter.

Marinaen i Estepona

Marinaen i Estepona
Mellom La Rada og El Cristo ligger den eksklusive marinaen i Estepona. Her finnes det en del kafeer, barer og restauranter, som gir marinaen en sosial atmosfære om kveldene. Om dagen kan du også gå en spasertur og ta en forfriskende drink, og se marinaens overdådige yachter i all sin herlighet. Hvis du kommer på en søndag, kan du også shoppe rundt bodene på det populære turistmarkedet, som ligger rett i havnen, som selger håndverk og lærvarer.San Luis Castle i Estepona

San Luis Castle i Estepona
Rester av slottet som ble bygget av ordre av de katolske konger i begynnelsen av sekstitende århundre. Det er lite igjen å se av det store slottet som en gang sto i hjertet av Estepona. Men det er mulig å spore ruinene rundt høyden. Du kan nå gå rundt den gjenværende delen av slottsveggen som gjenstår. Gå nedover den lille stien gjennom tropiske hager mellom markedet og slottveggen, ned trinnene inn i Calle Castillo for å se på den andre siden av slottveggen. Denne veggen er faktisk en dobbel veggfesting. Ved siden av markedet er Plaza Casa Cañada, hvor en liten hage har blitt lagt ved slottets vegger for at besøkende skal kunne hvile blant blomstene eller drikke fra fontenen. De eksisterende veggene kan dateres tilbake til 1500-tallet.

Kontaktinformasjon San Luis Castle
Adresse: Calle Castillo, s/n, 29680 Estepona, Málaga
Telefon: 952 80 90 00
Nettside: www.estepona.es/turismo

Botanisk orkidepark i Estepona


Orchidarium har bare eksistert siden 2015, men har allerede blitt både et landemerke og en av de vestlige Costa del Sols toppattraksjoner. Denne orkide botaniske parken er vert for tusenvis av forskjellige orkidéarter. Alt er bygget for en hyggelig spasertur, så det er verdt et besøk hvis du er i området. Det er mer enn 5000 plantearter på Orchidarium, og er den største samlingen av orkideer i Europa, med 1300 forskjellige arter.

Kontaktinformasjon Botanisk orkidepark
Åpningstider: Søndager, tirsdager til torsdager: kl. 11:00 til 14:00 og 17:00 til 21:00. Fredager og lørdager: 11:00 til 14:00 og 17:00 til 23:00. Botanisk orkidepark er stengt på mandager.
Adresse: Calle Terraza, 86, 29680 Estepona, Málaga
Telefon: 951 51 70 74
Nettside: orchidariumestepona.es

Selwo Aventura


Selwo Safari Park er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Kontaktinformasjon Selwo Aventura
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

Parque Acuatico

Parque Acuatico Mijas
Parque Acuatico Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Kontaktinformasjon Parque Acuatico
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

Selwo Marina

Selwo Marine Park Benalmadena
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Kontaktinformasjon Selwo Marina
Beliggenhet: Ved Benalmadena
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Benalmadena
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Kontaktinformasjon Sea Life Centre
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

Tivoli World

Tivoli World Benalmadena
Tivoli World er den største parken for familieunderholdning på Costa del Sol. Det er i hjertet av Arroyo de la Miel, Benalmadena og er lett å nå med bil, tog, buss eller taxi. Tivoli World er en fantastisk kombinasjon av tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, spennende messeområder karuseller, teater, restauranter og mye mer. Det er over 300 karuseller og attraksjoner. Noen av de beste flamencoshow avholdes her, og mange viktige artister har konsert her hver sesong. Tivoli India er en ny seksjon som nylig har blitt lagt til parken, og tilbyr 11 karuseller for de yngste medlemmene av familien. Så, fra små barn til besteforeldre har Tivoli World noe for enhver smak.

Kontaktinformasjon Tivoli World
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 577 016.
Nettside: www.tivolicostadelsol.com

Taubanen i Benalmadena

Teleférico de Benalmádena
En hyggelig utflukt for hele familien er en tur med taubanen opp til toppen av Calamurrofjellet, 769 moh. Her er utsikten fantastisk. På klare dager panorerer du hele Costa del Sol. Benalmádena er et flott sted med attraksjoner for hele familien. På kysten finner dere “SeaLife akvarium” og “Selwo Marina”, hvor det finnes blant annet delfiner og seler. Videre oppover finner dere “Paloma Park”, et grønt areal med innsjø og ville dyr. Kystens eldste og største fornøyelsespark heter “Tivoli World” og ligger også her.

Kontaktinformasjon Teleférico de Benalmádena
Adresse: Calle Alcazabilla, 2, 29012 Málaga, Spania
Telefon: +34 630 93 29 87
Internet: telefericobenalmadena.com

Rideskolen El Ranchito

Club el ranchito aktiviteter barn Torremolinos
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Kontaktinformasjon El Ranchito
Adresse: Camino del Pilar, 29620 Torremolinos, Málaga
Telefon: 609 71 77 41
Internet: ranchito.com

Crocodiles Park

Krokodilleparken i Torremolinos
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken i Torremolinos har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Kontaktinformasjon Crocodiles Park
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.com

Aquapark Internacional

Aquapark Internacional Torremolinos
Nesten vegg i vegg med krokodilleparken ligger Aquapark. Her finnes et stort utvalg vannsklier, kjempelange rør og vannsklier. Til sammen 17 attraksjoner og dermed noe for de fleste aldre. I tillegg kan du svømme sammen med en ekte og tam sel. Aquapark Torremolinos er det største badeland i Malaga. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola i Malaga
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Kontaktinformasjon Zoo Fuengirola
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

Costa Water Park i Estepona

Costa Water Park i Malaga
Costa Water Park er en oppblåsbar, flytende badepark! Utrolig morsomt og gir garanti for latter for hele familien. Det vannbårne badelandet ligger cirka 70 meter fra land på relativt dypt vann, så det er en fordel hvis man i det minste kan svømme sånn noenlunde. Noen av parkene har plassert små pontonger på vei ut til vannparken, slik at man kan hvile seg litt underveis. Når man først er ute på badeparken gjelder det om å komme banen rundt ved hjelp av å springe, klatre, kravle, gli og rutsje rundt på de ulike aktivitetene.

Kontaktinformasjon Costa Water Park
Åpningstider: Mai, juni og september klokken 11-19. Juli og august klokken 11-20.
Billettpriser: 10 euro per time eller dagspass 25 euro. Billetter kjøpes i boden på stranden foran hinderløypa.
Adresse: De tre hinderløypene i Fuengirola finnes vest for havnen i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kart på hjemmesiden.
Epost: info@costawaterpark.com
Nettside: www.Costawaterpark.com

Fart og spenning med Go kart i Estepona

Go kart baner Fuengirola
Go Kart er moro for hele familien og det finnes en rekke go-Kart baner langs Malaga i Spania. Vil du oppleve litt av spenningen ved å kjøre på de ulike go kart banene, sjekk ut videoene som du finner under hver enkelt bane. God tur! Les mer om go-kart på Costa del Sol

Lobo Park

Ulveparken
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Kontaktinformasjon Lobo Park
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

Kart over severdigheter i EsteponaTrenger du leiebil til ferien i Estepona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Estepona – Gode tips og lenker
Uteliv i Estepona
Restauranter i Estepona
Severdigheter i Estepona
Shopping i Estepona
Strender i Estepona
Klima i Estepona
Leiebil Estepona
Estepona
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania