Beste attraksjoner i Benalmadena

Severdigheter Benalmadena

Severdigheter i Benalmadena i Spania. Som en ekte turistmagnet på Costa del Sol har Benalmadena mye å by på av attraksjoner og aktiviteter for hele familien. Utvalget er stort og man rekker nok ikke over alt, men her skal vi ta for oss alt du trenger vite om de beste severdighetene i Benalmadena.

Noen av de viktigste attraksjonene i Benalmadena i Malaga provinsen er Paseo Maritimo eller promenaden som strekker seg langs hele strandlinjen med en liten pause på Benalmadenas fantastiske Puerto Marina, før den fortsetter videre til nabobyen Torremolinos. Marinaen i Benalmadena er et midtpunkt og bør oppleves. Her finnes det mange restauranter, barer, diskoteker og butikker, og bør besøkes både på dagtid og etter mørkets frembrudd.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Paloma Park med det er stor innsjø med vakre trær og hager, og er en favoritt blant barn og voksne. Kaniner, påfugler og annet dyreliv streifer fritt. Parken har en spesiel kaktus hage med arter fra hele verden. Det er også to lekeplasser for barna, og tre kafeer. I Avenida Garcia Lorca finner du et innendørs svømmebasseng og Costa del Sol`s eneste skøytebane.

Taubanen fra Arroyo de la Miel til toppen av Monte Calamorro er en annen populær attraksjon. Den ti minutters lange tur gir en fantastisk panoramautsikt over området, og på en klar dag kan du selv få et glimt av den nordafrikanske kysten. Like utenfor Benalmadena Pueblo finner du Europas største sommerfuglpark, Mariposario de Benalmadena, som inneholder over 150 forskjellige arter fra hele verden. Dette er ved siden av en annen attraksjon, Benalmadena Stupa. Dette er den største monument av sitt slag i Europa, og står 33 meter høy.

Les også severdigheter i Spania og Spanias største turistattraksjoner

Beste attraksjoner og ting å gjøre i Benalmadena

Her tar vi for oss de beste attraksjonene og ting å gjøre i Benalmadena på Costa del Sol i Spania. Perfekt når du trenger en pause fra strandlivet, og vil oppleve litt av hva Benalmadena kan tilby av severdigheter.

Jardin de las Aguilas – ørnehagen

Jardin de las Aguilas i Benalmadena
I denne fantastiske zoologiske hagen med utsikt over Middelhavet 250m over havet, kan du se de majestetiske rovfugler spre sine vinger under tilsyn av flerspråklige fugle eksperter. Blant stjernene er Yaku, en sjelden condor; du kan også se ugler, falker, hauker, drager, gribber og ørner. Senteret er dedikert til å heve og beskytte mange forskjellige arter av rovfugler. Opplevelsen av å se disse flotte fuglene i flukt forsterkes av den middelalderske atmosfæren i den nærliggende Castillo de Colomares (Colomares Castle), som er et must å besøke samme dag, og en uforglemmelig opplevelse for hele familien.

Kontaktinformasjon Jardin de las Aguilas
Billetter: Voksne 6 euro, barn 5 euro (inkludert i taubane billetten).
Adresse: Monte Calamorro, Benalmadena
Telefon: 952 568 239

Benalmádena Museum

Benalmadena Museum
Benalmádena Museum ligger i hjertet av Benalmádena Pueblo, og holder kjernen av byen intakt med sin sjarm. Dette museet er en unik kulturell plass i Andalucía med en av de viktigste samlingene av pre-colombiansk Amerika som er eksisterende i Spania, håndverk fra Mexico, Peru, Nicaragua, Colombia og Ecuador. Besøkende kan nyte alle typer håndlagde deler og husholdningsgjenstander fra disse gamle kulturene.

Kontaktinformasjon Benalmádena Museum
Adresse: Av. Juan Luis Peralta, 49, 29631 Benalmádena, Málaga, Spania
Telefon: +34 952 44 85 93
Nettside: www.benalmadena.es/museoTaubanen i Benalmadena

Teleférico de Benalmádena
En hyggelig utflukt for hele familien er en tur med taubanen opp til toppen av Calamurrofjellet, 769 moh. Her er utsikten fantastisk. På klare dager panorerer du hele Costa del Sol. Benalmádena er et flott sted med attraksjoner for hele familien. På kysten finner dere “SeaLife akvarium” og “Selwo Marina”, hvor det finnes blant annet delfiner og seler. Videre oppover finner dere “Paloma Park”, et grønt areal med innsjø og ville dyr. Kystens eldste og største fornøyelsespark heter “Tivoli World” og ligger også her.

Kontaktinformasjon Teleférico de Benalmádena
Adresse: Calle Alcazabilla, 2, 29012 Málaga, Spania
Telefon: +34 630 93 29 87
Internet: telefericobenalmadena.com

Castillo de Colomares

Castillo de Colomares i Fuengirola
I åsene mellom Funegirola og Benalmádena er et slott som ser ut som de dristige kastiljanske festninger og palasser fra renessansen. Castillo de Colomares ble bygget for å minnes Christopher Columbus ‘oppdagelse av Amerika, men bare dateres til 1980-tallet og 90-tallet. Det er et verk av en lokal forretningsmann og to byggherrer, og er en hyllest til Spanias nasjonale arkitektur, litt av bysantinsk, romansk, mauriske og gotisk utforming. Det er egentlig ikke et slott, men nærmere et monument dedikert til Christoffer Columbus´ liv og eventyr. Hele bygningsverket er omhyggelig dekorert med utskårne symbolske figurer som representerer oppdagelsene samt våpenskjoldene til de katolske monarker og andre adelsmenn som deltok på ekspedisjonene.

Kontaktinformasjon Castillo de Colomares
Adresse: Finca la Carraca, Ctra. Costa del Sol, s/n, 29631 Benalmádena, Málaga, Spania
Telefon: +34 678 03 40 11
Nettside: www.visitcostadelsol.com

Selwo Marina

Selwo Marine Park Benalmadena
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Kontaktinformasjon Selwo Marina
Beliggenhet: Ved Benalmadena
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Benalmadena
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Kontaktinformasjon Sea Life Centre
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

Tivoli World

Tivoli World Benalmadena
Tivoli World er den største parken for familieunderholdning på Costa del Sol. Det er i hjertet av Arroyo de la Miel, Benalmadena og er lett å nå med bil, tog, buss eller taxi. Tivoli World er en fantastisk kombinasjon av tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, spennende messeområder karuseller, teater, restauranter og mye mer. Det er over 300 karuseller og attraksjoner. Noen av de beste flamencoshow avholdes her, og mange viktige artister har konsert her hver sesong. Tivoli India er en ny seksjon som nylig har blitt lagt til parken, og tilbyr 11 karuseller for de yngste medlemmene av familien. Så, fra små barn til besteforeldre har Tivoli World noe for enhver smak.

Kontaktinformasjon Tivoli World
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 577 016.
Nettside: www.tivolicostadelsol.com

Rideskolen El Ranchito

Club el ranchito aktiviteter barn Torremolinos
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Kontaktinformasjon El Ranchito
Adresse: Camino del Pilar, 29620 Torremolinos, Málaga
Telefon: 609 71 77 41
Internet: ranchito.com

Crocodiles Park

Krokodilleparken i Torremolinos
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Kontaktinformasjon Crocodiles Park
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.com

Aquapark Internacional

Aquapark Internacional Torremolinos
Nesten vegg i vegg med krokodilleparken ligger Aquapark. Her finnes et stort utvalg vannsklier, kjempelange rør og vannsklier. Til sammen 17 attraksjoner og dermed noe for de fleste aldre. I tillegg kan du svømme sammen med en ekte og tam sel. Aquapark Torremolinos er det største badeland i Malaga. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola i Malaga
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Kontaktinformasjon Zoo Fuengirola
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

Costa Water Park i Fuengirola

Costa Water Park i Malaga
Costa Water Park er en oppblåsbar, flytende badepark! Utrolig morsomt og gir garanti for latter for hele familien. Det vannbårne badelandet ligger cirka 70 meter fra land på relativt dypt vann, så det er en fordel hvis man i det minste kan svømme sånn noenlunde. Noen av parkene har plassert små pontonger på vei ut til vannparken, slik at man kan hvile seg litt underveis. Når man først er ute på badeparken gjelder det om å komme banen rundt ved hjelp av å springe, klatre, kravle, gli og rutsje rundt på de ulike aktivitetene.

Kontaktinformasjon Costa Water Park
Åpningstider: Mai, juni og september klokken 11-19. Juli og august klokken 11-20.
Billettpriser: 10 euro per time eller dagspass 25 euro. Billetter kjøpes i boden på stranden foran hinderløypa.
Adresse: De tre hinderløypene i Fuengirola finnes vest for havnen i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kart på hjemmesiden.
Epost: info@costawaterpark.com
Nettside: www.Costawaterpark.com

Parque Acuatico

Parque Acuatico Mijas
Parque Acuatico i Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Kontaktinformasjon Parque Acuatico
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

Fart og spenning med Go kart i Benalmadena

Go kart baner Fuengirola
Go Kart er moro for hele familien og det finnes en rekke go-Kart baner langs Malaga i Spania. Vil du oppleve litt av spenningen ved å kjøre på de ulike go kart banene, sjekk ut videoene som du finner under hver enkelt bane. God tur! Les mer om go-kart på Costa del Sol

Selwo Aventura

Selwo Aventura Estepona
Selwo Safari Park er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Kontaktinformasjon Selwo Aventura
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

Lobo Park

Ulveparken
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Kontaktinformasjon Lobo Park
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

Kart over severdigheter i BenalmadenaTrenger du leiebil til ferien i Benalmádena?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Benalmádena – Gode tips og lenker
Uteliv i Benalmadena
Restauranter i Benalmadena
Shopping i Benalmadena
Strender i Benalmadena
Severdigheter i Benalmadena
Klima i Benalmadena
Leiebil Benalmadena
Benalmadena
Malaga Provinsen
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania